Отговори
# 570
Някоя от Вас купи ли си вече коледния календар на Сефора? И дали все още е наличен?

# 571
Моя приятелка го купи и показа новата спирала на Пат вътре. Аз му се колебая, но не ми се дават толкова пари.

# 572
  • Бургас
Момичета свободната пудра на Анастасия на каква цена е в Сефора? Имам някакъв спомен, че е около 66 лева, но не съм сигурна.

# 573
Може ли да споделите на каква цена е календара на Сефора?Blush
Благодаря!

# 574
Може ли да споделите на каква цена е календара на Сефора?Blush
Благодаря!
220 лева

# 575
Моя приятелка го купи и показа новата спирала на Пат вътре. Аз му се колебая, но не ми се дават толкова пари.
Densi, старата спирала е вътре, не новата, но е по-добрата Simple Smile

# 576
  • Варна
Скрит текст:

Новата палитра на ND е първата, която ме грабва с цветове, но тази ще е 129$ и не ми се прежалват.

Почна да пуска доста често палитри, а не е от евтините марки.

# 577
Момичета, фен съм на червилата. Загледах матовата серията на Килиан. Знаете ли тук колко струват и заслужават ли си цената? В УК са 44 паунда. Чудя се дали да си взема матово, червено. Искам да е трайно, да не се разтича, да има аромат, да не ми пресушава устните. Иначе ще ме е яд, че съм дала толкова пари.

# 578
На мен ми харесват страшно на външен вид, все се каня да си купя, но рядко нося под маската червено червило. Над 100 лв. са, но не си спомням точно колко.Докараха ги на 8 март, а на 13 затвориха държавата заради пандемия и затова не съм пробвала дори на ръка.

# 579
На мен много ми харесват, имат чудесен, лек аромат, трайни са, с минимален трансфер. Но определено без балсам отдолу, с който обаче вече не са матови, ми пресушават устните за червило в гилза. Напомнят ми на някои от цветовете в ретро мат формулата на Мак.

# 580
Делириум имат ли опция за доставка? Искам да подаря на приятелка нещо от магазина, но не влизам в молове.

# 581
Делириум имат ли опция за доставка? Искам да подаря на приятелка нещо от магазина, но не влизам в молове.

Да, имат. Доставят на следващият работен ден с Еконт. Доставката е безплатна над 140лв.

# 582
Момичета, фен съм на червилата. Загледах матовата серията на Килиан. Знаете ли тук колко струват и заслужават ли си цената? В УК са 44 паунда. Чудя се дали да си взема матово, червено. Искам да е трайно, да не се разтича, да има аромат, да не ми пресушава устните. Иначе ще ме е яд, че съм дала толкова пари.

Матовите стейнове на YSL виж. Имат няколко червени нюанса, безкрайно комфортни за носене, изтриват се равномерно, може да се подновяват без да стават на парцали, не пресушават. Чудесни са, влюбена съм!

# 583
  • Бургас
Не знаех, че Делириум  доставят с куриер, много благодаря за инфото, доста полезно.

# 584
Не знаех, че Делириум  доставят с куриер, много благодаря за инфото, доста полезно.
Всички доставят. В тези времена е ужас да не го правят.
В Делириум дори има дами консултанти, ще ти пратя профил в инста на лични, които консултират веднага в реално време и показват със снимки точно това, което те интересува.

Общи условия

Активация на акаунт