Отговори
# 555
Привет!
Имам нужда от пудра. Със смесена към мазна кожа съм. Имам CLARINS EVERLASTING FOUNDATION, който уж матира, но пак лъсвам. Бихте ли ми препоръчали пудра. Не съм използвала такова чудо от студентка, което беше не съвсем скоро и нямам идея какво да гледам. Благодаря!

# 556
  • София
За матовите червила съм си купила базата за устни на MAC. Нанасят се значително по добре върху нея.
Сега ползвам и тази на Дъглас и не никак лоша.

# 557
Знаете ли място от където могат да се поръчат мостри на червилата на Charlotte Tilbury?
Харесала съм няколко цвята, но знаете че няма как да се пробват в БГ. А на сляпо вече не ми се поръчва.

# 558
Да, например в новия сет на Сефора, който съдържа мини вариант на най-известното червило на Шарлът. Струва около 69 лв. сетът и има пълноразмерни продукт на Фенти, Худа, Анастасия плюс минита.

# 559
Този сет е страхотен.
Дано не свърши докато мина през Сефора. Но няма да се учудя, ако вече даже е свършил.

# 560
Този сет е страхотен.
Дано не свърши докато мина през Сефора. Но няма да се учудя, ако вече даже е свършил.
Има ли го в сайта?

# 561
Не съм убедена.
Ето го.

Скрит текст:

# 562
Ще се опитам да го намеря някъде, за да разгледам точно какво съдържа, че не знам ще се добера ли до мол тези дни

# 563
  • Русе
Получавала съм мостри на червила на Charlotte Tilbury от Cult Beauty.Листовка с всички цветове от дадена серия.Мострите се избират ако поръчката е над определена сума,мисля 50 £.Хващала съм и мостри на фдт и коректор на марката.Трябва да се проверява,защото мострите се обновяват всеки ден.
Така си открих моите цветове: Bitch perfect и Dancefloor princess!😍

# 564
ДХЗ в Инстаграм ако следиш профила на vanyhristova можеш да го видиш подробно в сторитата. Но побързай, защото след 2 часа ще изчезнат.

Благодаря ти, Sissi 81!
Ще запомня за мострите ❤️

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 21:40 от Lale_Lili

# 565
Момичета, къде продават Принцесата на Kilian и за какви пари? Купих си от Германия 30мл и сега искам още...

# 566
Дами, как става пазаруването от Сефора с куриер?
Ще имат чудесна промоция на парфюми в Сефора в Сердика, но няма да мога да стигна до там физически.

# 567
Момичета, къде продават Принцесата на Kilian и за какви пари? Купих си от Германия 30мл и сега искам още...
В бутик Делириум на официалните цени на бранда.

# 568
Привет!
Имам нужда от пудра. Със смесена към мазна кожа съм. Имам CLARINS EVERLASTING FOUNDATION, който уж матира, но пак лъсвам. Бихте ли ми препоръчали пудра. Не съм използвала такова чудо от студентка, което беше не съвсем скоро и нямам идея какво да гледам. Благодаря!
Купих си Clarins Ever Matte.

# 569
  • Седмото небе
Чудесен избор, браво. Стои леко и фино. Добре се съчетава не само с този фдт, но и с доста други. Чудесно пресована и икономична е, а и опаковката е много стабилна.
Аз пък сега разучавам как се държат фдт на Кат Вон Ди и матиращата база на Худа. И двете имам от размяна с мила съфорумка.
1) Базата е лека, доста флуидна, леко и лесно се разнася и е нужно малко количество, аз ползвам само на Т-зоната основно. А каквото остане по пръстите ми мацвам леко отстрани до носа, където имам малко разширени пори. Кожата става гладка и кадифена, кой да е фдт, който пробвах върви лесно върху нея.
Има огромния потенциал да стане конкуренция на най-любимата ми база евър-МЕТЕОРИТИТЕ на Герлен Heart !!!
2) фдт КВД-плътен, матов, малко труден на този етап, но покрива добре. Засега ми допада 50:50 и толкова, имаме още много работа с него.

Общи условия

Активация на акаунт