Отговори
# 540
Забърсах Сънрайз и Бронз. От изложените Бронз беше последната, дано имат още в склада. Nia, ти си виновна с тая Наташа Joy  Ако Биба беше на старата цена щях и нея да награбя сигурно Joy

# 541
Densi, ако взимаш от топърите в бурканче ги ползвай бързичко, фен съм на марката, но изсъхват за отрицателно време.

# 542
О, значи ще си спестя парите, благодаря ти. Имам толкова много грим, че бързичко при мен е години. Няма нужда. Ще си ползвам Шанел, Сефора и Мас блясъците.

# 543
Като ви чета и как искам до отида да се омажа в тея Наташки. Всичко нейно на сляпо съм го купувала /нямало е слабо звено/, но си е друго да ги видиш на куп 😂

Много е неловко, когато не са достатъчно компетентени, а ти се чудиш за нещо. В Мак не е така и винаги ми помагат като имам въпрос или чудене.

Денси, сторитата в Инстаграм бяха много полезни!

# 544
  • София
Много се радвам, че вече я има Наташа Денона в нашата Сефора. Отдавна съм хвърлила око на Голд, но още не съм я купила, с удоволствие ще я видя на живо първо. Също ме интересуват и минитата й.

# 545
Няма Голд.

# 546
Ако някой минава през Сефора днес, може ли да напише кои палитри на Наташа още са налични. Така и не успях да отида в неделя.

# 547
  • Варна
Някой може ли да ми потвърди на каква цена са новите палитри на Huda Beauty Haze, дали са пак 66лв. като останалите. Искам да си пратя куриер да ми вземе едната.
Чудя се между зелената Наташа (Gold) и HB Khaki Haze

# 548
  • София
66 са, да.

# 549
Понеделнишки минавам през темата с нова бомба. Grinning В сайта на Нотино вече предлагат Pat McGrath. Изборът на продукти е оскъден, но забърсах фдт Sublime perfection, а в момента има и код за отстъпка от -15% на всички фдт (c код face15)

# 550
Здравейте на всички!  Искам да ми препоръчате какъв цвят да си купя червило на МАС - като за първо червило на тази марка.
По-скоро предпочитам ярки коралови, червени и розови, прасковено също нося. Моля да ми кажете/покажете вашите как седят понеже ми е супер трудно че не е позволено да тествам абсолютно нищо в магазина в момента... Sad

# 551
Ако харесваш червено, Russian Red and Ruby Woo са класиките на МАС, има безброй суочове в нета. Russian Red се води класическо червено, за мен лично не е, аз смятам, че класическото е една идея по-светло. На мен и на много други хора избива във vamp посока. Ruby Woo e с розов/студен подтон.

Виж ето тази статия, показано е сравнение и с още един топлочервен нюанс. Като цяло за червилата на МАС супер лесно ще намериш суочове на далеч по-добра светлина, отколкото ние тук можем да създадем, за да ти покажем.

Аз лично предпочитам Red Rock като червен нюанс, но той не е пълен, истински мат, ако това търсиш. Също като лично мнение - cremesheen финишът въобще не си струва, изтрива се прекалено бързо за тези пари, та освен ако не си се влюбила в конкретен нюанс, който го няма другаде, търси си приятно, креместо червило в ДМ.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 21:15 от bambinnah

# 552
Ruby Woo ми беше първото червило на MAC и все още съм толкова разочарована. Много е гадна Rétro Matte формулата, супер трудно и тегаво се нанася и ако се опиташ да го нанесеш отново вече поизтрило се става на парцали. Само ми виси в чантата от няколко години и никога не го нося, защото хубави червени червила имам двайсетина. За почти същия ефект горещо препоръчвам Uncensored Stunna Lip Paint на Fenty. Много по-хубава формула, наистина не мърда с часове и не изсушава. Любим бюджетен вариант ми е Aura иначе. Това, което много прилича на Ruby Woo, но доста по-приятно като формула е Checkmate. Май тази серия я спират, но аз август си намерих едно изостанало намалено в Стара Загора и съм супер щастлива, защото предното го загубих точно преди да го изхабя. Иначе от новата серия червеното Aura, Babe е по-близо до Fenty. Формулата пак е хубава.

Скрит текст:

На силна изкуствена светлина от сохтбокс от ляво на дясно. MAC Ruby Woo, Fenty Uncensored, Aura Aura Babe, Aura Checkmate.

Иначе моето любимо червило на MAC е Heroine, защото е доста нестандартно, този цвят изключително трудно се намира и матовата им формула ми е любима. От сто години се каня и на Mehr, Chili и Diva, които също са голяма класика.

# 553
И аз съм луд фен на Хероина Мас и то от много години, но трудно се носи.

# 554
Много добре изглежда, да ви кажа , този Хероина. Май него ще взема

Общи условия

Активация на акаунт