Отговори
# 525
  • София
Цената на Biba вече е коригирана.

# 526
Хахах и на колко са я коригирали?

# 527
densi, честита! Страхотна е и е истинско бижу. Имаш ли представа каква ще е цената на Glam?
Esmeralda , Вчера имаше около 10 палитри Biba. Коя си харесала? (: Bronze е уникална на живо. Започвам да се самонавивам и за нея, а искам и Glam, въпреки че имам Sultry на ABH (благодарение на вас, подстрекателки Grinning )
Не, нямам представа.

# 528
Цената на Biba вече е коригирана.

Дам, това се очакваше, усетили са се, че са объркали цената. Те четат и форума. Сега на колко е?

# 529
  • София
Някъде около 230 ми се видя.

# 530
Който намазал, намазал Simple Smile Честито

# 531
Bibа в момента е 226. Греда фор ми.

# 532
  • София
Честито на купилите я на цената, която някоя продавачка не е доогледала!

# 533
Продавачките в Сефора изобщо не са в час, бас ловя, че някоя клиентка ги е светнала за грешката в цената. Преди няколко седмици питах за Норвина вол. 1, защото имаха и трите други, и ме гледаха като изкопаемо. Даже водих момичето до щанда с палитрите на Норвина, защото изобщо нямаше идея за какво го питам.

Според мен, ако работиш това, трябва да си поне малко от малко информиран. Поне да следиш Инстаграм страниците на марките, които се предлагат в магазина. Клиенти ще идват и ще питат за нови продукти (или за стари, какъвто беше моят случай), не е ок от тях да чуваш за първи път за марки и продукти.

# 534
Някои не са в час, но има такива, които работят там от доста време и са си доста в час. Палитрата се е продавала на тази цена, защото тя им е била зададена от Румънския собственик, с тази цена са се маркирали и палитрите при плащане. После са си видяли грешката, проверили са и са я сменили- който е взел Биба за 100 лева- честито. Не им е за пръв път с марката, когато заредиха мини сънсет за пръв път беше 25 лева...
случват се такива грешки, лошото е, че никога не се случват на мен.
Есмералда, според мен Бронз ще ти е по-ок, имай едно наум, че Биба изглежда по-топла/оранжева на кожа. Страхотна е, но не е неутрална/студена.

# 535
  • София
Къде мога са тествам червилата на Мак?
Никъде. Не дават да се пипат, нито суочват дори на ръцете на продавачките.
А поне някакви клипчето с ревюта в ютюб?

# 536
Nia, с моя късмет вероятно никоя няма да намеря, като отида в Сефора утре Grinning Не ми е проблем да си поръчам онлайн, но ми е интересно да ги видя на живо, защото онлайн снимките често лъжат, а не е като да имам 1 или 2 неутрални палитри.

Леле, за цената на мини Сънсет бях забравила. Joy Дано наистина грешката е от Румъния и не бъркат в джоба на работещите в Сефора тук.
Иначе впечатленията от работещите тук си остават - не ги познавам, нито помня коя девойка работи от по-дълго, но фактът си остава, че в малкото случаи, когато съм се обръщала към някоя от тях за помощ, нито веднъж не съм намирала адекватен отговор.

# 537
Имам само минитата на Наташа и не разбирам защо Биба и Лила са двойно по-скъпи в сравнение с Глам, Бронз или Сънрайз примерно (в момента ги разглеждам в сайта им)? Изглеждат еднакви като размер.

# 538
Не са.
Много се радвам, че Наташа дойде тук. Много харесах едно червило и две сенки в бурканчета, които ще купя скоро. Палитри вече имам 4 и други не искам докато не излезе нова.
Все още се чудя на голямата Оргия на Джефри. Щях да я взема днес, но купих Биба и отпадна. Ще чакам намаление онлайн и ще решавам.

# 539
Биба, Лила, Голд, Сафари и тн. са с доста по-голямо количество продукт. След това Наташа Денона пусна Сънрайс, Лов, Бронз, Глам, които съдържат по-малко продукт, но са по-достъпни като цена за широката гама купувачи.

Общи условия

Активация на акаунт