Отговори
# 510
  • София
welcometoheaven, благодаря! Ще  намина утре.

# 511
  • София
Къде мога са тествам червилата на Мак?

# 512
Само в техните магазини. 🙂

# 513
  • София
А къде се намират те?

# 514
# 515
Welcometoheaven, палитрите за очи са 140? В такъв случай цените са даже много, много добри. Дори в нейния сайт в долара са по-високи!

# 516
Новите сигурно. Аз платих моята Глам 131 лв от Култ. Днес дойде.

# 517
Приятелка отиде сега и ми каза точната им цена - 138 лв. Повече от перфектно. Видях току-що в инстаграм, че продуктите се предлагат само в Парадайс. От големите палитри видях Bronze и Sunrise. Аз се изумих от цената на моята  - Biba беше 126 лв, което е скандално предвид цената ѝ в евро и в долари.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 12:07 от welcometoheaven

# 518
Къде мога са тествам червилата на Мак?
Никъде. Не дават да се пипат, нито суочват дори на ръцете на продавачките.

# 519
Bibа за 126 е супер! Сънрайз също- аз купих моята за 110 евро или нещо подобно... каква е логиката по- големите да са по-евтини (сънрайз и бронз са по-малки).

# 520
  • София
В Сердика не знаят кога ще имат Наташа Денона, въпреки, че имаше една изпразнена част от гондола. Нямам бърза работа, имам всички минита и Метрополис, но ми е интересно да видя още 1-2 палитри на живо.

# 521
Купих си Биба и съм щастлива.
Glam ще дойде началото на октомври.
В инста имам сторита и суотчове на почти всичко от щендера.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 16:00 от densi

# 522
Да не изкупите всичко, хей! Прибирам се от почивка и утре ще ходя до Парадайс, надявам се да намеря останали палитри.

# 523
densi, честита! Страхотна е и е истинско бижу. Имаш ли представа каква ще е цената на Glam?
Esmeralda , Вчера имаше около 10 палитри Biba. Коя си харесала? (: Bronze е уникална на живо. Започвам да се самонавивам и за нея, а искам и Glam, въпреки че имам Sultry на ABH (благодарение на вас, подстрекателки Grinning )

# 524
Биба или бронз, ако се доредя на живо да ги видя и избера една от двете.

Общи условия

Активация на акаунт