Отговори
# 495
Денси, коя матира по-добре - Фенти или АБХ?

# 496
  • софия
Свободната пудра на Fenty стои страхотно под очите - запечатва коректора без да утежява и прикрива мимически бръчици. 🙂
Може ли снимка коя пудра е? Че на мен все ми подчертават мимическите бръчки под очите и вече се бях отказала от пудри?

# 497
Денси, коя матира по-добре - Фенти или АБХ?
Еднакво ми матират да ти кажа. Не мога да преценя, но може би Анастасия малко повече.

# 498
Свободната пудра на Fenty стои страхотно под очите - запечатва коректора без да утежява и прикрива мимически бръчици. 🙂
Може ли снимка коя пудра е? Че на мен все ми подчертават мимическите бръчки под очите и вече се бях отказала от пудри?

Разбира се. Ето тази е:

# 499
При мен пудрата на Фенти стои много кофти под очите. За да запечатам коректор винаги предпочитам нещо по-озаряващо- като hourglass например.

# 500
Винаги всичко опира до състояние на кожата и лични предпочитания. Което работи за един, не е задължително да работи за друг. За мен това е едно от най-големите предизвикателства в грима - не да следваш сляпо определени тенденции и задължително да купуваш онова, което харесва на другите, а да се научиш кое отива на теб и как да подчертаваш собствените си черти. 🙂

# 501
  • някъде под слънцето...
Точно и вярно
Много пъти съм писала, че за мен грима е нещо, което подчертава хубавото и тушира останолото.Тушира , а не трансформира.
Предпочитам да заложа на индивидуалното , което да ме направи различна, вместо да се стремя към наложена визия, която мнозинството прави.
В ежедневието предпочитам да използвам своиствата на цветвете, вместо натрупване н продукти.
Луда работа

Така и не се разбрах с пудрите.Единствeно By Terry сме в добри отношения..

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 19:23 от sl

# 502
И аз съм забелязала, че при суха кожа пудрата под очите може допълнително да подчертае сухота, бръчици, дори да направи линии, които иначе не се виждат. При мен дори само коректора идва в повече и седи грозно. Единствено с минимално количество озаряващ (но не покривен) е ок.

# 503
Видяхте ли на г-жа Фандъкова бръчките под очите? Преди няколко дни я даваха по новините нещо, малее направо се изумих!
Дали беше от някаква суха пудра , не знам , но беше по-зле от 90 годишната ми баба

# 504
Стига, жената преживя тежка борба с онкологично заболяване, ти бръчките и броиш. Не са от радост мисля.

В Дъглас онлайн и Парадайз са заредена новите палитри на Джефри. Поръчах малката, но се чудя и на голямата Оргия.

# 505
Момичета, идвам с прекрасна новина - Наташа Денона вече се предлага и в нашата Сефора. Heart Eyes

# 506
Пълноразмерни палитри и щанд или?

# 507
Цяла гондола - няколко от големите палитри за очи (най-накрая взех мечтаната Biba Heart), три от големите за лице, коректори, фдт и насипната ѝ пудра.

# 508
  • София
Чудесна новина! Коя Сефора? Или и в двете?
А цените как са?

# 509
Предполагам, че и в трите обекта я предлагат. Аз си я купих от мол Парадайс. Цените са нормални за марката и няма огромна разлика при обръщането им по курса. 116 лв са палитрите за лице, 80 лв е фдт и към 140 лв бяха палитрите за очи

Общи условия

Активация на акаунт