Отговори
# 45
Аз смятам, че те повече няма да се предлагат в Нотино, както е в много чужди страни. Ще отпаднат и други марки от високия клас.
Марките явно най-после успяха да се наложат да не се продават в този супер голям сайт.

# 46
  • Варна
Дали няма да са до изчерпване? Ако някой сега върне пратка (аз днес едната я отказах), няма ли да я пуснат до пълно разпродаване?

# 47
Със сигурност ще се опитат да я продадат, но продуктите няма да са част от редовният им асортимент.

# 48
Момичета, препоръчайте хубава сетка за хайлайтър. .. Мерси 💐

# 49
  • Варна
Това с Нотино и липсата на Диор и Герлен е много кофти.
Харесах на Диор петица сенки, но се замислям дали да купя.
От 14 март не съм се гримирала 😱
Цял ден седя вкъщи и по-бездомна не съм изглеждала 😂😂😂

# 50
  • Стара Загора
Ето какъв отговор получих от Нотино за Герлен и Диор:

"Здравейте,
благодаря Ви за писмото!

Отново ще предлагаме тези марки с още по-богато предложение, а то от есенната. В момента колегите от отдел "Продукти" подготвят въвеждането на продуктите на нашия сайт - необходимо е всеки артикул да се снима и да се подготви описание, преведено на отделните езици на държавите, в които имаме сайтове.

Благодаря Ви за търпението и при необходимост, оставам на Ваше разположение!

С пожелание за приятен ден,
Раиса Сохорова"

# 51
Е, много тъпо. На мен казват, че няма да предлагат марките повече, на Вас, че от есента ще има. Да се стиковат малко, като отговарят на запитвания.

Иначе, чакам с нетърпение. Simple Smile

# 52
  • Стара Загора
За момента е 50/50. Grinning
Чакам на някой да върнат 3-ти отговор и да знаем какво ще става.

# 53
За момента е 50/50. Grinning
Чакам на някой да върнат 3-ти отговор и да знаем какво ще става.

Ще хвърляме боб. Sweat Smile

# 54
  • гр. София
Аз си харесах 3 лака от лятната на Диор - жълтия, оранжевия и тюркоазения.
Харесва ми еднто прасковено дуо - хайлайтер с руж или може би си е руж с пудра.

# 55
  • София
Аз смятам, че те повече няма да се предлагат в Нотино, както е в много чужди страни. Ще отпаднат и други марки от високия клас.
Марките явно най-после успяха да се наложат да не се продават в този супер голям сайт.
Тази версия ми се струва най-вероятна!
Това обяснява нечуваните им цени, явно са искали да изчистят целия асортимент до определен срок.

# 56
  • София
Момичета, докато още сме на темата за Метеоритите, с каква четка ги нанасяте/освен тяхната си розовичката/? Интересува ме и подходяща за Hourglass Ambient Lighting пудрите.

# 57
Момичета, има ли тема за размяна на козметика. Бях поръчала март месец DW на EL, като си мислех че е номерът, който бях пробвала, но явно нещо съм се объркала. Днес го отворих, защото почти два месеца не се бях гримирала и се оказа, че ми е светъл Sad

# 58
# 59
Момичета, имам нужда от консултация. Имам мерак да си поръчам фдт на Диор.
Със смесена кожа съм, а цветът ми е доста светъл. Не мога да се ориентирам кой ще е подходящ за мен и като серия, и като цвят (страх ме е да поръчам онлайн, но в момента друг вариант няма).
Като цветове мога да дам за ориентир LOreal Infallable Fresh Wear 130 True Beige, LOreal True Match 1.5 Linen, MAC Studio Fix Fluid N6.
Help? Flowers Hibiscus
Привет, не съм сигурна за Мак, но първите 2 имат жълт подтон, така че бих загледала 1W и 2W на Диор. Ако обаче си с явно жълтеникав- маслинен подтон на кожата 1WО или 2WO. Разцъкай суочове на продуктите, на които си се спряла или ми пиши на лични и аз ще ти ги суочна и пратя снимки.
Днес ми пристигна пратката от Нотино- за пореден път се убеждавам, че ФДТ на Ланком никога, ама никога не трябва да поръчвам онлайн. От Teint Idole имам 0.24, 049 и 050, като първият смесвам с другите, за да си докарам зимния цвят, а 050 ставам в разгара на лятото. От Нюд версията- 049 и 024. Защо по дяволите се подведох по суочове и поръчах стика в цвят 035 не знам. Оранжев ми е, а най-лошото е, че треснах от Парфимо и къшъна на линията, за да я пробвам цялата. Ще се изям... не че не се намазах с него веднага, за да му пробвам консистенцията и финиша -на първо четене хич не е лош, но MUFE ми харесва повече, а течните от версията са ми любимци.

Общи условия

Активация на акаунт