На море в България 2020 г.! - 2

• 33 280
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Като гледам как се развиват нещата... не се косете. Сигурен съм че всичко ще е на някакви устни уговорки между клиент и хотел.
И сега е забранено на детските площадки, ама са пълни.

# 676
Много изгодно ще ми дойде. Платила съм 3000лв за десет нощувки и да дам още 3000лв. за карантина. Като се има предвид и че съм платила за едно декември, а най-вероятно ще ползвам 50 процента от услугите. Абе...
Е, погледнете на ситуацията от добрата страна - за догодина ще сте малко по-мъдра.

# 677
Много изгодно ще ми дойде. Платила съм 3000лв за десет нощувки и да дам още 3000лв. за карантина. Като се има предвид и че съм платила за едно декември, а най-вероятно ще ползвам 50 процента от услугите. Абе...
Е, погледнете на ситуацията от добрата страна - за догодина ще сте малко по-мъдра.

Винаги резервирам ранни записвания. Никога не е имало издънки. Предполагам никой не е предвиждал корона вируса.
Склонна съм да отида, да не се разправям за какво съм платира и какво получава и въобще опитвам се да вляза в  положение. За всеки е трудно и неясно. Но да ме правят на балък, хайде няма нужда.

# 678
Резервация от декември, 300 лв. на ден ... За колко души, къде и какви екстри плащате?

# 679
Резервация от декември, 300 лв. на ден ... За колко души, къде и какви екстри плащате?

Незнам това какво значение има, но ще отговоря. Мирамар, Обзор. 2 възрастни и дете на 12г. Води се ултра ол инклузив и наистина е такъв. Почиваме там от поне 5 години. Нямам 1 забележка към хотела. До този момент.

# 680
  • В.Търново
Аз всичсо разбирам, но в моя случай Мирамар е 300лв. на вечер. Ако ми се налажи да седя 14 дена карантина, какво правим? Питах ги, нищо конкретно не ми отговариха. Влезте ни в полажението и т.н. Направо се вбесявам вече.
Възможно е да отделят някое крило за карантиниране, още повече че под карантина няма да има нито ОИ, нито плаж, нито басейн, и т.н. Тогава ще могат предполагам да намалят цената за престоя до да речем 200лв. на вечер, с някаква храна включена, и така ще е много по-изгодно.
Даже и 200лв на вечер не ме удовлетворява да плащам.

Във връзка с туризма в България.
https://www.facebook.com/tatiana.christy/videos/2523983051151804/

# 681
  • София
Българите най-вероятно няма да ги държат в карантина, а ще ги изпращат да си карат карантината в къщи.
И се чудя ... ОИ изначално е предвиден за бюджетни туристи. И съвсем не е задължително храненето при ОИ да е на блок-маса. Самото хранене на блок-маса се практикува или в малки хотели нисък клас или за гости от ниския клас стаи в големи хотели, но там има още няколко ресторанта за гостите от по-високия клас стаи. Хотели, които искат да държат високо ниво не използват хранене на блок-маса най-малко заради хигиената. Руум сървисът е задължителен за всеки уважаващ себе си хотел. А у нас - наопаки.
Така ли? За мен пък ОИ на блок маса е екстра, за която смятам, че си плащам допълнително. Аз искам да видя храната, сама да си избера какво ще ям, а не да чакам сервитьор да ми донесе "изненада", която не се знае дали ще ми хареса. Сигурно по душа съм някоя простакеса Joy

# 682
  • софия
Българите най-вероятно няма да ги държат в карантина, а ще ги изпращат да си карат карантината в къщи.
И се чудя ... ОИ изначално е предвиден за бюджетни туристи. И съвсем не е задължително храненето при ОИ да е на блок-маса. Самото хранене на блок-маса се практикува или в малки хотели нисък клас или за гости от ниския клас стаи в големи хотели, но там има още няколко ресторанта за гостите от по-високия клас стаи. Хотели, които искат да държат високо ниво не използват хранене на блок-маса най-малко заради хигиената. Руум сървисът е задължителен за всеки уважаващ себе си хотел. А у нас - наопаки.
Така ли? За мен пък ОИ на блок маса е екстра, за която смятам, че си плащам допълнително. Аз искам да видя храната, сама да си избера какво ще ям, а не да чакам сервитьор да ми донесе "изненада", която не се знае дали ще ми хареса. Сигурно по душа съм някоя простакеса Joy
Явно и аз съм простакеса 😆

# 683
  • В.Търново
Не е ли блок маса и аз се отказвам.
А и след като днес ми казаха, че може би баловете ще са в края на лятото, а ние сме в Албена от 25 август и не знам какви са ми вариантите. Баловете ще ги съобщят в последния момент. Резервация не искам да отменям.

# 684
  • София
Не е ли блок маса и аз се отказвам.
А и след като днес ми казаха, че може би баловете ще са в края на лятото, а ние сме в Албена от 25 август и не знам какви са ми вариантите. Баловете ще ги съобщят в последния момент. Резервация не искам да отменям.
От какво се опасяваш? Имаш да ходиш на бал, или хотелите ще са пълни с абитуриенти?

# 685
  • В.Търново
Големия ми син е абитуриент.Не мога да пропусна бала му.Но и от почивката не мога да се откажа.защото пък ще водя малкия ми син на море и не мога да го лиша от така чаканото море.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 23:38 от Русалка_1

# 686
  • SF
След като отвориха фитнесите, ще отворят много бързо и ресторантите вътре. Във фитнесите хората няма как да носят маски и скачат, дишат, танцуват без маски.
Ресторантьорите си извоюваха 9%, сега ще се размрънкат и за затворените пространства. Много от тях нямат възможност за огромни покрити тераси.
На всичкото отгоре колкото ресторанти отворени видях тези дни, всичките бяха с маси такива, каквито си бяха.
В моловете ресторантите плащат скъпи наеми, а нямат възможност за големи тераси.
А и на тези тераси яко се пуши и на мене лично не ми се седи на вятър и пушек, ако смятам да изкарам повече  от 20 минути.

# 687
  • Варна
В бизнеса често има фалити. Държавата и банките не ги спасяват.

# 688
Здравейте! И ние имаме резервация за Аркутино Фемили Резорт и чакам да се запозная с начина, по който са решили да протече сезона при тях.Последните две години бяхме на почивка там. И двата пъти в комплекса имаше някакъв вирус със силна кашлица. Понеже съм с две малки деца, които доста лесно правят бронхити, където и да отидем винаги съм нащрек за кашлящи и болни. Та, и двете последни години и персоналът, и голяма част от гостите активно си кашляха и подсмърчаха. Сутрин като седнехме на закуска и имах чувството, че сме в тубдиспансер. Първата година бях бременна и аз се заразих и до края на бремеността си кашлях зверски, въпреки че пих на два пъти антибиотик. Надеждата ми е сега да са по-стриктни и да се ограничи максимално опасността...ама надали...Simple Smile

# 689
  • София
Здравейте! И ние имаме резервация за Аркутино Фемили Резорт и чакам да се запозная с начина, по който са решили да протече сезона при тях.Последните две години бяхме на почивка там. И двата пъти в комплекса имаше някакъв вирус със силна кашлица. Понеже съм с две малки деца, които доста лесно правят бронхити, където и да отидем винаги съм нащрек за кашлящи и болни. Та, и двете последни години и персоналът, и голяма част от гостите активно си кашляха и подсмърчаха. Сутрин като седнехме на закуска и имах чувството, че сме в тубдиспансер. Първата година бях бременна и аз се заразих и до края на бремеността си кашлях зверски, въпреки че пих на два пъти антибиотик. Надеждата ми е сега да са по-стриктни и да се ограничи максимално опасността...ама надали...Simple Smile
На нас такова нещо не се е случвало, но този хотел е голям и сигурно има всякакви хора. Ние там не сме ходили. Надявам се сега при този вирус да е по-празно. Наши приятели ходят 2 пъти годишно в този хотел и са много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт