Уреаплазма и Микоплазма - 3

• 63 742
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Моите болки продължават след 6тия ден Вибрамицин...

# 256
И аз съм така, пробвай с макмирор, вчера си сложих за първи път и поне успях да заспя

# 257
И аз съм така, пробвай с макмирор, вчера си сложих за първи път и поне успях да заспя
Здравейте момичета. При мен зверските болки са само по време на секс. Буквално при 1вият му тласък в мен скачам с рев..... И всичко приключва..... Стигна се до състояние, в което секс не се прави....... 3г всеки ми вика Не знам кво ти е, всеки вдига рамене...... Никой не спомена тези бактерии. Сама ми хрумна и сама си се лекувам. 9 дена пих Азакс, ще изчакам да ми свърши и се запуквам с друго. Ще изследвам и него, но след като опитам секса с презерватив. Себе си не съм изследвала..... След Азакса болката при натиск ниско долу в матката отшумя, но може само да съм ги приспала. Така съм от 3г хронифицирането 100% е на лице каквото и да е, но аз съм убедена, че е това....... Нямам им вяра вече на наще тупани щом 3г всеки вдига рамене...... ЯМР с контраст преди 3г заради тея болки всичко 6. За мен тогава не са изследвали ендоцирвикалния секрет за тези гадове, само за хламидия.... Макмирор съм слагала за 3г доста пъти. Явно не е успял да ги пребори. Сега с другия АБ ще сложа поне 15 дни и Макмирор хем да се опазя от Кандида, че и с това се боря, но там ме лепнаха в Пироговкогато бях още на 9г. За нея знаете, тя ту я има, ту я няма.....

# 258
И аз съм като вас. Болките не се спирали от много време. Само че аз успях да се излекувам от уреаплазмата преди една година точно. Направих няколко различни теста и всички бяха отрицателни. Изчистих се и от гъбичките, които получих от антибиотиците. Само дето симптомите не спират. Дори и когато пиех антибиотици нямаше облекчение. Добавки от типа на цистостоп не помагат. Видяла съм се в чудо вече и се чудя при какъв лекар да ходя. Всеки вдига рамене и изписва болкоуспокояващи, но няма как да ги пия по 3 пъти на ден. Това с болките е много сериозен проблем, който влошава ужасно качеството на живот и само който го  е изпитвал знае за какво говоря. За полов живот пък дори и не може да става въпрос. До някъде пък се успокоявам като виждам, че има и други като мен, понеже мислех, че само при мен е така и се бях отчаяла. Все някой ще попадне на подходящ лекар или лечение и ще сподели. Според мен симптомите не са само от уреаплазмата. Има и друга причина, например някакво възпаление на уретрата или мехура, задържане на урина, удебеляване на стената и т.н. Сигурно това са последици от уреаплазмата, които искат допълнително лечение дори и когато тя се изчисти. Направо си става хроничен цистит.

# 259
И аз съм като вас. Болките не се спирали от много време. Само че аз успях да се излекувам от уреаплазмата преди една година точно. Направих няколко различни теста и всички бяха отрицателни. Изчистих се и от гъбичките, които получих от антибиотиците. Само дето симптомите не спират. Дори и когато пиех антибиотици нямаше облекчение. Добавки от типа на цистостоп не помагат. Видяла съм се в чудо вече и се чудя при какъв лекар да ходя. Всеки вдига рамене и изписва болкоуспокояващи, но няма как да ги пия по 3 пъти на ден. Това с болките е много сериозен проблем, който влошава ужасно качеството на живот и само който го  е изпитвал знае за какво говоря. За полов живот пък дори и не може да става въпрос. До някъде пък се успокоявам като виждам, че има и други като мен, понеже мислех, че само при мен е така и се бях отчаяла. Все някой ще попадне на подходящ лекар или лечение и ще сподели. Според мен симптомите не са само от уреаплазмата. Има и друга причина, например някакво възпаление на уретрата или мехура, задържане на урина, удебеляване на стената и т.н. Сигурно това са последици от уреаплазмата, които искат допълнително лечение дори и когато тя се изчисти. Направо си става хроничен цистит.
Лично аз следя темата и намеря ли решение веднага ще го споделя с всички..... При мен същата работа. Всеки вдига рамене и казва НЕ ЗНАМ ОТ КАКВО ТЕ БОЛИ. Това е абсурдно. И да, влошава качеството на живот........ Но ще намерим решение......

# 260
Здравейте,
Може ли да ме насочите към лаборатория в София, която прави антибиограма за Уреаплазма? Изпих 4 антибиотика за 7 месеца и ми е време за контрола. Иска ми се вече да не си играем на "проба-грешка". Благодаря ви много!

# 261
Цервикален секрет или урина първа сутрешна без тоалет се изследват за уреа и мико плазми в повечето лаборатории в София с антибиограма. Кандиларов, Цибалаб, Синево, Рамус... в сайтовете им може на видите какво тестват.

Здравейте,
Може ли да ме насочите към лаборатория в София, която прави антибиограма за Уреаплазма? Изпих 4 антибиотика за 7 месеца и ми е време за контрола. Иска ми се вече да не си играем на "проба-грешка". Благодаря ви много!

# 262
Момичета, искам да благодаря на всички ви, че сте толкова мили и отзивчиви!

Тук срещам огромно разбиране. Такова не мога и да намеря при специалистите.

Благодаря! ❤

# 263
Питай патило, нали знаеш...
Успех и стискам палци!

# 264
Момичета, искам да благодаря на всички ви, че сте толкова мили и отзивчиви!

Тук срещам огромно разбиране. Такова не мога и да намеря при специалистите.

Благодаря! ❤
Присъединявам се❤️🙏
Hug

# 265
Здравейте момичета,сега открих темата за тези гадорий и искам малко помощ.Бременна съм в 10 г.с.и ми откриха уреаплазма парвум.Доктора ми изписа да пия Азитрокс 500 и пробиотик.Вече правя втора серия от антибиотика,пием го заедно с мъжът ми.Та въпроса ми е  как се комбинират антибиотик с пробиотик?И колко време след това се прави контрола?Чета че е доста упорито та незнам,дано се изчисти,защото се притеснявам за бебенцето.

# 266
Контрола - поне 21 дни след последното хапче пробиотик.
Между пробиотика и антибиотика 3 часа разстояние

# 267
Благодоря за бързия отговор,значи това с антибиотика и 3 часа след това пробиотика го спазваме.Моя АГ ми беше казал 10 дни след приема контрола,но щом може и повече е добре.А знаете ли къде в СФ го правят от вагинален секрет?

# 268
Здраве  Лоли след антибиотиците при нас се появи друга бактерия стрептококус и трябваше и други антибиотици да взимаме.  Едно лекуваме друго идва . Това са антибиотиците  .
Момичета  от тези инфекции възможно ли е да се усили тромбофилията ?

# 269
  • София
Несериозно е 10 дни след прием на антибиотик да се прави контролен тест.
Хайде вече да се стегнат тия доктори. Ние ли да им пишем домашните.

Общи условия

Активация на акаунт