Уреаплазма и Микоплазма - 3

• 63 683
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Аз така направих. Но аз съм в Плевен. Чакам резултат още

# 181
Не знаех, че може. Аз като повтарях теста, правих само за уреа и мико, т.е без хламидия и така спестих към 20-30лв. В Геника го правих. Но само за уреаплазма парвум сякаш нямаше...

# 182
Не знам дали във всички лаборатории може. Аз попитах доктора дали може преди още да ми вземе секрет, той каза Да. И... Съответно ми взе само Уреаплазма Парвум. И беше по-евтино.
И не мога да повярвам, но от първия прием съм я УБИЛАААААЯ.
Дано повече никога не я получавам. Защото се притеснявам, че един път като съм имала и едва ли не съм предразположена. И се чудя какво точно да направя за да я избегна.... Купих си един интимен Гел на Лактацит, антибактелиален, пише, че е добре за цикъл. Но аз го ползвам почти всеки ден.
Ще пия много вода, аз си го правя по принцип, витамини.... Друго нещо според вас има ли специфично

# 183
Не мисля че има “предразположеност” . Уреаплазмата е полово предавана бактерия. За да се появи отново трябва да ти бъде предадена отново чрез полов контакт...

Не знам дали във всички лаборатории може. Аз попитах доктора дали може преди още да ми вземе секрет, той каза Да. И... Съответно ми взе само Уреаплазма Парвум. И беше по-евтино.
И не мога да повярвам, но от първия прием съм я УБИЛАААААЯ.
Дано повече никога не я получавам. Защото се притеснявам, че един път като съм имала и едва ли не съм предразположена. И се чудя какво точно да направя за да я избегна.... Купих си един интимен Гел на Лактацит, антибактелиален, пише, че е добре за цикъл. Но аз го ползвам почти всеки ден.
Ще пия много вода, аз си го правя по принцип, витамини.... Друго нещо според вас има ли специфично

# 184
Имам и ешерихия открита а съм пред инвитро, с поставена блок инжекция преди 3 дни.
Доктора ни изписа Авелокс за 7 дни, ако наистина е другата уреаплазма, а не го правят с цел печалбарство се надявам на убием и нея.
Някой с мнение за този антибиотик?
Моя съвет е да си пуснетв точно нея защото, аз я лекувах 2 години всичко друго беше отрицателно само ря положителна ето ги и последните ми изследвания
Пила съм Авелокс,но не ми помогна на вас може и да помгне всеки организъм е различен

# 185
Момичета здравейте Уреаплазма и Микоплазма, могат ли да предизвикат ужасни болки по време на секс? Инали ли сте подобни проблеми? Болките са дълбоко не са повърхностни, не са по стените или във входа на влагалището, а дълбоки и силни?

# 186
Mariya, вероятно е различно при всеки. Аз имах такива болки. Знаех, че нещо не е наред. Пих КИМОКС, още на първия прием 14 дни терапия към я убила.

# 187
  • София
Да могат.

# 188
Mariya, вероятно е различно при всеки. Аз имах такива болки. Знаех, че нещо не е наред. Пих КИМОКС, още на първия прием 14 дни терапия към я убила.

Елза от тези гадове ли е била болката? Като ги убихте спря ли?

# 189
Ами не мога да кажа дали от тях. Друг проблем нямах. Само тази бактерия. А като симптоми имах всичко наподобяващо цистит, дори първия доктор така ме обърка, твърдеше,че имам просто бяло течение без дори да ме тества за каквото и да било.
Имах си течение наистина, но трябваше да се търси причина. Болеше ме при секс, при пишкане. И пишках често.

# 190
Явно при всеки е различно. Аз нямам често пишкане, но в по-тежките дни имам парене при уриниране, имам набождащо усещане..все едно съм седнала на иглички. Имах по едно време и течение (воднисто). Също и едно непрекъснато парене при допир в по-горната част към уретрата. Ако не ползвам овлажняващ гел (на водна основа) след секс имам и малко кръв.

# 191
Със сигурност при всеки е различно. Важно е да попаднете на добър лекар

# 192
момичета 21 деня,започват да се броят от спиране на антибиотика нали?

# 193
Привет,

минавам да се похваля наполовина Simple Smile на ММ му излязоха изследванията и вече няма уреаплазма, което е супер новина. Остават и моите изследвания, които нещо се забавиха - пуснах ги в Геника миналия вторник, евентуално днес се надявам да видя, че и при мен всичко е наред Simple Smile)))

# 194
  • София
Явно при всеки е различно. Аз нямам често пишкане, но в по-тежките дни имам парене при уриниране, имам набождащо усещане..все едно съм седнала на иглички. Имах по едно време и течение (воднисто). Също и едно непрекъснато парене при допир в по-горната част към уретрата. Ако не ползвам овлажняващ гел (на водна основа) след секс имам и малко кръв.
                                                                        И моите симптоми са почти същите. Само след секс се появява и пишкането.

Общи условия

Активация на акаунт