Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 8

• 41 495
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
И на мен ми предстои ЗЕТ тази седмица. Естрофем още не съм почвала. На 9-ти ден от цикъла ми дадоха да си бия Овитрел. А от 11-ти ден започнах Еугест през ден и Циклогест 2 х 1. Трансферът трябва да е на 16-ти ден от цикъла. Доколкото разбрах тогава ще трябва да изследвам прогрестерона , но преди това не са ме карали.

# 646
  • София
Прогестерон в деня на поставяне на тригера е добре да е под 1 нг/мл. Вижте си мерните единици.

В деня на трансфер да е висок, колко не съм сигурна.

Стискам палци ❤️

# 647
Пих Регулон, дойде ми цикъла и днес изследвах прогестерона. Стойността е 1.55, а трябваше от днес да започна Естрофем, Климара, Преднизолон Ф, Фракси, Ап. Чакам да се обадят от клиниката да кажат какво да правя... Confused
Висок е!

# 648
  • София
Ако е в другата мерна единица не е висок.

# 649
Казаха ми да си почна лекарствата по рецепта и след 2 дни да изследвам отново прогестерона да видим дали пада. А в някои клиники разбрах, че дори не го изследват в началото на цикъла преди подготовката за ЗЕТ, обърках се вече... Thinking

п.с.  ng/mL е мерната единица.

# 650
  • София
Висок е да. Но в някои клиники не го пуснат в началото на ц при зет наистина. Аз затова се чудя още дали да не го правя с блокираща инжекция, която приспива я и прогестерон и лх не се вдигат сами, въпреки че имам прясна биопсия за имплантационен прозорец.

# 651
Все си мислех,че като съм на противозачатъчни преди това, няма да има проблем с прогестерона . Предния път преди 2 месеца като ги пих, на 2ри ден беше 0,8 нг/мл .. но ще видим сега как ще се развият нещата.

# 652
Здравейте момичета, някой дали има излишни инжекции Пролутекс 0.25? В Надежда ми казаха да си ги поръчам от Аптека Промахон в Гърция, но цял ден никой не отговаря на телефоните и вайбър. От друго място може ли да се вземе?

# 653
NIA2019, пробвай да намериш прогестан без това е в пъти по-евтин. Питай в турските теми, има и група за лекарства от Турция, ако имаш познати с път натам...

# 654
Bling-a-ling коя е темата за лекарства от Турция?

# 655
Има фб група за лекарства от Турция, не тема. Там има доста хора, които помагат като носят лекарства, както и такива, които имаш излишни. Иначе може да се питат момичетата в двете турски теми.

# 656
Да споделя, че на 4ти ден от мц прогестерона ми е 0.50,така че си продължавам медикаментите и евентуално ЗЕТ този месец. Blush

# 657
NIA2019, пробвай да намериш прогестан без това е в пъти по-евтин. Питай в турските теми, има и група за лекарства от Турция, ако имаш познати с път натам...

Да, аз имам прогестан 50мг от Турция и Прогестерон депо 500 от Сърбия, бях се запасила от предишни опити. Но доктора казал, че Пролутекс било по-добро и него препоръчва...Но ще говоря с него, ако не успея да се свържа с Гърция, дали да си ползвам моите.

# 658
Колко да е по-добро. Водят ги заместители Ти си прецени, но имай предвид, че кутията е около 90 лв. Колко много кутии прогестан може да си вземеш за тези пари. Неоправдан разход е. Ако държиш на пролутекс поне търси от Турция. Гръцките цени не са добри.

# 659
Колко да е по-добро. Водят ги заместители Ти си прецени, но имай предвид, че кутията е около 90 лв. Колко много кутии прогестан може да си вземеш за тези пари. Неоправдан разход е. Ако държиш на пролутекс поне търси от Турция. Гръцките цени не са добри.

Ох да и на мен това ми направи впечетление Sad Днес ми дадоха 5 бр.до трансфера за 75лв. Ако трябва повече време да се бият си е сериозна сума, но то в инвитрото кое ли е евтино, като сме се хванали на хорото...

Общи условия

Активация на акаунт