Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 8

• 41 497
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Ели, стискам ти палци за плодородна пункция и после успешен трансфер.
Не го мисли този PCR. Всичко ще е наред.
Следя и теб изкъсо и се надявам на скорошни добри новини.
Честно казано самият вируса не ме притеснява, но ме притеснява дали няма да затегнат още положението и да не покажат на мъжът ми бебчо като се роди.
Но каквото такова. Чакахме години, ще почака и още някой друг ден.
Ама те го затегнаха. Не позволяват вече на бащата да види детето след секциото. Вижда го на изписването. Това са новите правила от онзи ден :/ В залата за изписване, до сега можеха да влязат по няколко човека, сега само таткото. Надявам се, че тези, които сме с две ще пуснат поне още един човек, че не виждам как ще го нося с кошницата единия...

# 631
Ели,следя те изкъсо и стискам палци!,Не се притеснявай от сега,всичко ще наред.Хубави яйчица ти полежавам !Пиши с резултат!
Като раждах и аз нямаше свиждания,багаж всеки ден по санитарките,на изписването се видяха татко и щерка Не го мислете,влюбват се веднага един в друг.

# 632
M-angel, лелеееее колко хубавко,че съвсем скоро ще гушнеш целия свят ♥😍 най-вълнуващата среща ви очаква,мила 🤗чакаме и ние да ни запознаеш с малката снежинка,като изплаче 🙏🏼
При мен се усложняват нещата и съм доста отчаяна,но не искам да мрънкам. С 2 думи-престъргана матка след аборта, лигавица под 8 мм, почти никакъв цикъл вече, май несполучлив зет на 2 бластоциста..преместих се в Щерев,правих физиотерапия за лигавица и надскване септември и тъкмо да започна 5та стимулация и се появи пък киста на жълтото тяло,та...утре съм на преглед да видим дали изобщо ще стартитаме и този месец.
Много,много стиснати палчета да мине всичко гладко и да прегърнеш съвършенството си 🍀

# 633
Момичета, почвам подготовка за ЗЕТ. Имам изписан Естрофем 3х1 няколко дни, после 4х1,докато увелича 5х1 на ден. Въпросът ми е наведнъж ли ги пиете или ги разпределяте за деня?

# 634
  • София/Севлиево
Аз ги разделях ,когато бях с естрофем , сутрин ,обед и вечер.
Благодаря за подкрепата.
Девилче,успех и на теб,че и твоята се оказа много заплетена история...

# 635
Девилче, стискай зъби. И това ще мине. Ще се случат нещата.
Благодаря за стиснатите палци.
За да ти вдъхна надежда ще ти кажа, че при мен се получи при все още високи нива на Пролактин, от там и TSH, не добра лигавица, полип, който планувахме да се махне, но пък за първи път от месеци имах спонтанна овулация (която нямах дори и след приема на Летрозол два, три поредни, предходни месеца) и послушах доктора, който ми каза: Ей тук е полипа, предлагам да сложим ембриона ето тук и да видим какво ще стане.
Нямах какво да губя. Рискувах едното от двете ми замразени ембриончета.
Сега акълът ми е все, че имам още едно и не бих искала да го унищожат един ден от клиниката.
По този въпрос ще мисля по нататък, но най-вероятно един ден отново ще съм в редиците ЗЕТ, колкото и да ми се иска да стане по естествен път следващото бебе.

# 636
Благодаря ви много за подкрепата,момичета! Дай Боже да имаме здрави бебчета всички 🍀заслужаваме го!
Ели, напълно разбирам терзанията ти и е напълно нормално да се притесняваш,но мисля,че взимате всички предпазни мерки,спазвате дистанция...всичко друго си е божа работа.. много е важно сега да си максимум спокойна,зада отгледаш качествени яйчица 🍀
М-ангелче, ето че и твоето бебче е доказателство,че нещата се случват тогава когато трябва и въпреки всичко! Благодаря ти и занадеждата,мила ♥ И нека другата ти снежинка също някой ден стане птекрасно здраво бебче!

# 637
Аз съм на Естрофем 3х1. Пия го в 8 ч, 14 ч и 20 ч. Успех с подготовката и трансфера!

Момичета, останаха ми таблетки Преднол и Рулид купени в Турция. Ако някоя дама се готви за трансфер, мога да й ги изпратя.

Момичета, почвам подготовка за ЗЕТ. Имам изписан Естрофем 3х1 няколко дни, после 4х1,докато увелича 5х1 на ден. Въпросът ми е наведнъж ли ги пиете или ги разпределяте за деня?

# 638
  • Sofia
Devilche, защо правихте кюретаж?  В коя седмица беше?

# 639
На биохимичния скрининг Чачева забеляза,че бебка е по-къса(ние с мм сме доста високи) и от там обиколихме всички софийски морфолози...направих хорионбиопсия в 16 г.с. и се потвърди съмнението на 100% - тризомия 18. И двамата сме с нормални кариотипове,но...мал шанс.
Бебка излезна с цялата плацента,но въпреки това ме кюретира г-жа Иванчева-Фелибева и никога не ще й го простя.

# 640
  • Sofia
На биохимичния скрининг Чачева забеляза,че бебка е по-къса(ние с мм сме доста високи) и от там обиколихме всички софийски морфолози...направих хорионбиопсия в 16 г.с. и се потвърди съмнението на 100% - тризомия 18. И двамата сме с нормални кариотипове,но...мал шанс.
Бебка излезна с цялата плацента,но въпреки това ме кюретира г-жа Иванчева-Фелибева и никога не ще й го простя.

Ахх.., защото аз направих мисед в 9гс, плода беше голям за седмицата и въпреки това пробвахме медикаментозен. Е беше доста ужасно и с мн хапчета окситоцин, но се изчистих за няколко часа - влязох в 9ч, излязох в 16:30, като на някакво време гледаха с вагиналния ехограф дали се чисти. Изписаха ме с памперс, но всичко успя да се изчисти и не пристъпихме към кюретаж... Явно при теб са се презастраховали 😑

# 641
Ахх.., защото аз направих мисед в 9гс, плода беше голям за седмицата и въпреки това пробвахме медикаментозен. Е беше доста ужасно и с мн хапчета окситоцин, но се изчистих за няколко часа - влязох в 9ч, излязох в 16:30, като на някакво време гледаха с вагиналния ехограф дали се чисти. Изписаха ме с памперс, но всичко успя да се изчисти и не пристъпихме към кюретаж... Явно при теб са се презастраховали 😑
[/quote]

В 16 г.с. си беше предизвикано раждане-3 дни бях в болница и не искам да изпадам в подробности,че е ужасно. Но въпреки това,плацентата си излезна цялата с бебето и акушерката й каза дори,че съм пациент на Персенска,но тя не та не-да стърже и то без упойка..ад беше....лошото е че съм вече съм на 41 и нямам никакво време за корекции на матка и т.н.

# 642
Колко трябва да е прогестерона на 2ри ден от мц при подготовка за ЗЕТ?

# 643
  • София/Севлиево
Нисък,под 1,а най-добре още по-нисък.До деня на трансфера ще се вдигне, особено след включване на прогестеронов препарат...

# 644
Пих Регулон, дойде ми цикъла и днес изследвах прогестерона. Стойността е 1.55, а трябваше от днес да започна Естрофем, Климара, Преднизолон Ф, Фракси, Ап. Чакам да се обадят от клиниката да кажат какво да правя... Confused

Общи условия

Активация на акаунт