Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са стъпките при подготовката за естествен цикъл на замразяване на яйцеклетки (ZET)?
Какви са стъпките при подготовка за естрогенен ZET?
Какво е логичният завършек на една АРТ процедура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са стъпките при подготовката за естествен цикъл на замразяване на яйцеклетки (ZET)?
Подготовката за естествен цикъл на замразяване на яйцеклетки (ZET) включва преглед в началото на цикъла, прилагане на хормони, проследяване на растежа на фоликулите и ендометриалната структура, определяне на времето на овулацията, изследване за прогестерон, започване на прогестеронов препарат след овулация и трансфер на ембриони въз основа на тяхната възраст.
-
Какви са стъпките при подготовка за естрогенен ZET?
-
Какво е логичният завършек на една АРТ процедура?
-
Какви въпроси трябва да бъдат зададени на министъра на здравеопазването относно трансферите?
-
Какво е положението с трансферите при ЗЕТ според заповедта на министъра?
Аз вече драпам за яйца и ембрион пък трансфер...
и това в началото на корона вируса март месец.
Хах понеже тренирам силово. Няма смисъл от лежаннеее. Само положителни мисли. Успех.
Нека търпеливо си изчака човечето до датата за секцио.
Ами ако нещо подобно ми се случи.Толкова чаках и накрая този сценарий просто ми изглежда свръх ужасен