Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 8

• 41 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Охх благодаря Heart Аз вече драпам за яйца и ембрион пък трансфер...

# 616
  • София
Ще, ще! Свършиха големите ретроградния, сега и Меркурий да се изтегли до директен и действаме! Hands Pray

# 617
На  кой ден  от цикъла се  поставя блокиращата ,има ли  някакви  правила ,които трябва да се спазват  ,за да има  някакъв  резултат ?

# 618
  • София
След преглед, да няма задържани ф и други противопоказания - на 21ви ден.

Друго лекарят ще ви каже.

# 619
След преглед, да няма задържани ф и други противопоказания - на 21ви ден.

Друго лекарят ще ви каже.
                                                        Много  благодаря  Мелинда !

# 620
Здравейте, момичета. Да ви попитам след ЗЕТ колко време според вас е нормално да си остана вкъщи и да лежа?

# 621
Не е нужно да лежите. Трябва движение за да има кръвоток към матката. Вижте групата Дългото чакане след трансфер. Там също е обсъждана темата. Успех!

# 622
Здравейте, момичета. Да ви попитам след ЗЕТ колко време според вас е нормално да си остана вкъщи и да лежа?

След трансфера си се прибрах с колата. Полежах си първия ден повече. След това просто намалих малко темпото на цялото ежедневие. Теста ми беше положителен, да не за много дълго време, но това няма значение. Живот и здраве, следващия път не мисля, че бих постъпила по различен начин. Успех 🍀🍀🍀

# 623
  • Sofia
Аз не лежах изобщо, и ми беше успешен, поне за сега 😁... Предишните два лежах и бяха кръгла 0

# 624
И при мен така. Първият път 0 с много пазене и първите дни лежане. Падаха се почивни дни.
Вторият път на моменти забравях, че съм след трансфер. Понеделник 9 март трансфер, 15 март + тест. Цяла седмица бях на работа.
Ходихме да се разходим с колата до един язовир, подрусах се с колата, а на връщане се почувствах отпаднала и леко сякаш ме втриса. Frowning и това в началото на корона вируса март месец.
Направих тест, за да знам дали да пия нещо. Толкова не разчитах на този трансфер, че даже не си бях купила тестове за бременност.
А сега, "малката" снежинка ме рита, а аз се моля да си изчака датата на плановото секцио след по-малко от 20 дена.
Успех на всички.
Devilche, как си?
Yoanna789, какво става и с теб?
Не се отказвайте момичета. При мен се случи точно когато се бях най-отчаяла и се чудех накъде да хващам и какво да правя.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 22:32 от m-angel

# 625
Въобще не съм се залежавала. Имах положителен тест за кратко,което аз си го знам, че е от качеството на ембриона. Трансферът ми беше в София след 2 часа престой, газ да ме няма към Бургас. На другият ден си бях на работа, права 12 часови смени по два дена. Нещото което промених, беше да спра да вдигам от лежанка...  GrinningХах понеже тренирам силово. Няма смисъл от лежаннеее. Само положителни мисли. Успех.

# 626
  • София/Севлиево
Марианка,то не остана Simple Smile Нека търпеливо си изчака човечето до датата за секцио.
Аз съм леко в паника (писах в другата тема за искането 3 дни преди пункция на PSR). Днес прочетох за момиче,което се оказало безсимптомно и са и отменили утрешната пункция и психясах Sad Ами ако нещо подобно ми се случи.Толкова чаках и накрая този сценарий просто ми изглежда свръх ужасен Sad Съжалявам че ви натоварвам,но имам нужда да споделя...Иначе сме здрави всички,пием чай,витамини, джинджифил с мед и лимон,носим си маските и тъй.Ама пусти страх...

# 627
Ели, всичко ще е наред 🤗 И аз преди всеки тест за ковид си мислих: ужас сега ще излезе положителен с моя късмет, а тествах няколко пъти: при започване на процедурата преди трансфер и преди вливка. Стискам ти палци всичко да е наред и най-вече опитът и да е успешен 🤗

# 628
Ели, стискам ти палци за плодородна пункция и после успешен трансфер.
Не го мисли този PCR. Всичко ще е наред.
Следя и теб изкъсо и се надявам на скорошни добри новини.
Честно казано самият вируса не ме притеснява, но ме притеснява дали няма да затегнат още положението и да не покажат на мъжът ми бебчо като се роди.
Но каквото такова. Чакахме години, ще почака и още някой друг ден.

# 629
Kikisand, много е индивидуално спрямо личните усещания и начин на живот. Аз лично препрочетох да се отдам на почивка след всичките си трансфери. Но това е от позицията на няколко неуспешни бременности и доста години чакане. И цената беше прекалено висока за мен. Реших да действам, така че после да нямам угризения. Полежавах си, но и се разхождах. Движението е важно.
Ели, стискам палци да мине всичко безаварийно и много успешно Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 09:24 от 💎Bling-a-ling💎

Общи условия

Активация на акаунт