Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 8

• 41 499
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Не съм специалист, но по това, което описваш, вероятно инжекцията не е поставена правилно. Иначе, не би следвало да има никакъв дискомфорт...

# 676
Имала съм да, но не такива. Обикновено винаги ме заболява лошо и в последствие ме боли няколко дни все едно са ми нацелили някой нерв и целият ми крак е като схванат. С други инжекции не съм имала такъв проблем. Явно самото вещество създава някакво такова усещане, защото е абсурдно всеки път да нацелват неподходящо място. А и аз самата си бия купища мускулни инжекции. Иначе изобщо не усещам да ми въздейства по някакъв начин и да ме отпуска, но то мен като цяло обезболяващи и такива много не ме ловят.

# 677
При мен също се е случвало да има болка няколко дни след но шпа. За зачервяване честно казано не си спомням вече.

# 678
Здравейте мои сродни души, искам да питам тези от вас, на които са им поставяли инжекция Но шпа мускулно преди трансфера. Случвало ли ви се е след това да имате дискомфорт няколко дни? При мен вече 2 дни има огромно червено петно, подуто и сърбящо, леко наболва и някак твърдо. Какво може да е това, дали ще изчезне само или трябва да мажа с нещо? При другите транфери също са ми слагали, но веднага всичко е минавало, та сега малко се шашнах...
На мен такива сърбящи подутини ми излизат от Еугеста. Вече се чудя къде ще остане място незачервено за инжекция, тъй като ми ги слагат през ден.

# 679
Ясно, ще изчакам още ден-два и ако не отшуми, ще звънна в Манипулационната, за да попитам акушерките. Отделно и в корема си бия 4 вида инжекции и вече е целия синьо-зелен, но това е положението, дано поне да има + резултат Simple Smile

# 680
Ния, мисля че по-скоро от Пролутекса ти е станало това.
Иначе и аз в корема още 3 вида инжекции слагам.

# 681
Един път като ми взимаха кръв супер брутално ми спукаха вената. Отидох в аптеката, показах им за какво става въпрос и ми дадоха едно кремче за мазане, но трябва да се прибера вкъщи да видя дали го пазя и да пиша кое е. Него съм го ползвала още няколко пъти като съм си била инжекции в корема и ми се е получавало зачервяване.

# 682
По принцип Хепароид е за разни синини от инжекции. Но, ако имате проблем от инжекциите с прогестерон /прогестан, пролутекс и т.н./ там единствено помагат горещите компреси след това и масажи, защото веществото е мазно и така се разнася лесно. Също така може да затопляте и самата ампула преди инжектиране.

# 683
  • София

Аз с това си оправих буците ат прогестана. Акушерките ми го препоръчаха.

# 684
Ния, мисля че по-скоро от Пролутекса ти е станало това.
Иначе и аз в корема още 3 вида инжекции слагам.

Ами не е от него, защото си го бия в корема. А Но-шпато акушерка ми го би отзад мускулно и на същото място е зачервено, подуто и леко болезнено. И преди ме е боляло от но-шпа, но бързо минаваше и не оставаше червено.

# 685
Същия е, да.

# 686
Момичета, един малко глупав въпрос, но все пак. При ЗЕТ само на мен ли ще ми пускат излседвания - серология, ковид и т.н.?
И друго, ЗЕТ по фонда до 6месеца от процедурата ли може да се направи?
Има някакъв минимален шанс да старираме към края на месеца, ама всичко виси естествено отново на косъм.

# 687
Преди ЗЕТ през м. юли и на мен ми пускаха микробиология, серология и ПСР за Ковид. За фонда не мога да помогна - самофинансирам от 2-3 г.

# 688
Преди ЗЕТ през м. юли и на мен ми пускаха микробиология, серология и ПСР за Ковид. За фонда не мога да помогна - самофинансирам от 2-3 г.

Мисълта ми е, че за ММ нищо няма да се пуска?

# 689
Грешно съм разбрала въпроса Sweat Smile На ММ няма нужда да се изследва нищо, нали е ЗЕТ. Той е изследван преди пункцията и оплождането на Я. Сега няма смисъл - важно е състоянието на жената Yum

Общи условия

Активация на акаунт