За оценките - не ме е тормозила, но като се приберях с 5ца, следваше едно много неприятно:"Е, защо 5, бе майче..!?!"
Поне рано ме остави намира и не ми се е бъркала за важните избори в живота ми. Нито за какво и как да уча, нито с кого и как живея... Пу-пу...
Като си създадох семейството, някакаси все прави разни глупости... И двамата с половинката ми сме си малко особени, доста сме различни от нея и тя някакси напук прави неща...
Примерно, рови ми в шкафовете - и като питам защо - да видела къде какво има; в бельото ми рови.... Винаги като дойде вкъщи чупи нещо, уж случайно...
Като взехме решение за второто ни детенце не получих никаква подкрепа от нея! Разказа ми колко съм некадърна да гледам 2 деца. Постоянно ми обяснява колко е трудно. Само, че незнам от къде знае, щото никога не го е правила...
Имам чувството, че подсъзнателно се опитва да посее конфликти между мен и семейството ми.
Ограничила съм контактите до минимум и треперя за момента, когато ще ѝ дойде на ума, че трябва да се грижа за нея... Много се надявам да не се налага, защото не бих го понесла, а пък ще ме гризе много вина, ако имам възможност и не го направя.... защото така ме е възпитала, да може да ми натиска копчетата, когато ѝ е удобно..