Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 18 673
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Vanessa**, мнооого благодаря! Мисля, че се повтарям, но ползвах един месец ръчна на авент и се измъчих страшно, после повече от година и три месеца двойна електрическа  medela swing и ми спаси кърмата за недоносеното бебче. Успях и да кърмя и го съчетавах слава богу с цедене. Обаче за единичните, независимо какви са,  имайте едно на ум - кърмата ВИНАГИ тръгва едновременно и от двете гърди. Това е физиологичен процес и абсолютно не можете да контролирате. Аз бях страшна карикатура в началото - помпайки с една ръка с ръчната и държейки контейнерче под другата, за да капе в нея. Пожелавам ви да кърмите лесно и с удоволствие ( ако го желаете, разбира се!)и ще си запазя линка, който се надявам да не мкнсе налага да ползвам този път.

# 451
Vanessa**, мнооого благодаря! Мисля, че се повтарям, но ползвах един месец ръчна на авент и се измъчих страшно, после повече от година и три месеца двойна електрическа  medela swing и ми спаси кърмата за недоносеното бебче. Успях и да кърмя и го съчетавах слава богу с цедене. Обаче за единичните, независимо какви са,  имайте едно на ум - кърмата ВИНАГИ тръгва едновременно и от двете гърди. Това е физиологичен процес и абсолютно не можете да контролирате. Аз бях страшна карикатура в началото - помпайки с една ръка с ръчната и държейки контейнерче под другата, за да капе в нея. Пожелавам ви да кърмите лесно и с удоволствие ( ако го желаете, разбира се!)и ще си запазя линка, който се надявам да не мкнсе налага да ползвам този път.
За това мисля да си купя и колектор за кърма на Ласилох (така ли се казваше?!) , за да го поставям на свободната гърда. Вие на какво мнение сте?

# 452
Не съм ползвала, но всичко, което е по-добро от примитивните ми методи, които споненах са със сигурност за предпочитане. Най-удобно ще е според мен да е нещо, което стои само и няма нужда да го държиш. Ако тези колектори са такива - още по добре Simple Smile

# 453
Дами,аз също искам да попитам,някоя от вас има ли проблем с носа,на мен ми се запушва от самото начало,но от известно време става непоносимо,особено след 5 сутринта,няма спане и дишане...ако някоя е намерила решение,моля да сподели.. Simple Smile Благодаря много!

Аз предимно нощем. Не е толкова непонусимо, но се запушва, колкото да не мога да дишам през него, а сутрин като се издухам, се появява кръв

# 454
  • София
Здравейте момичета,да ви се оплача,днес така ми прилоша, за малко да припадна. Ужасно беше.  За първи път ми се случва,много се изплаших, добре че премина бързо,въпреки ,че цял ден след това се чувствам зле и ми е отпаднало. На някоя от вас да й се е случвало (дано да не е де) ? Проблеми с носа и аз имам от самото начало, но тия дни май се засили,нощно време едва дишам.

# 455
Здравейте момичета,да ви се оплача,днес така ми прилоша, за малко да припадна. Ужасно беше.  За първи път ми се случва,много се изплаших, добре че премина бързо,въпреки ,че цял ден след това се чувствам зле и ми е отпаднало. На някоя от вас да й се е случвало (дано да не е де) ? Проблеми с носа и аз имам от самото начало, но тия дни май се засили,нощно време едва дишам.

Майка ми ме посъветва сега за жегите винаги да нося със себе си водичка и пакетчета сол и захар точно в случай на прилошаване.

# 456
  • София
О да,пих малко вода и веднага се пооправих,но е странно ,защото и преди това бях пила вода,не съм била жадна, но е факт че помогна,и от тука нататък ,ще си нося винаги в мен + сол и нещо сладко.

# 457
Аз днес излязох за малко и честно казано доста се притеснявах да не припадна някъде, защото ми е едно отпаднало, вие ми се свят, не ми стига въздух..  Взех си апарат за кръвно да го следя, но май не е от него, а от хемоглобина.
Роднините мрънкат, че с ниския хемоглобин и със салати е нормално постоянно да ми е отпаднало, карат ме да ям сладко, по - калорични храни. Дали е вярно това не знам, ще питам АГ как да процедирам докато хапчетата желязо подействат.

Ще си заредя чантата със сладичко и солено, че не се знае кога, къде, какво ще ме свари.

# 458
На мен лекарката ми каза да си нося захар, понеже моето прилошаване беше с обилно потене.

# 459
  • София
Аз днес звъннах на АГ ,но не ми вдигна,и не съм настоявала повече,след 10 дни съм на ЖК и ще пускам и изследвания,и направо тогава ще питам, или да звънна пак утре. Вие как мислите? 
Вече съм по спокойна,но да си призная много се изплаших.

# 460
Аз днес звъннах на АГ ,но не ми вдигна,и не съм настоявала повече,след 10 дни съм на ЖК и ще пускам и изследвания,и направо тогава ще питам, или да звънна пак утре. Вие как мислите? 
Вече съм по спокойна,но да си призная много се изплаших.

Просто бъди спокойна и си следи състоянието в следващите дни.

# 461
На мен от известно време ми става лошо към 10 часа сутринта, особено след като съм закусила. Започва едно сърцебиене и нямам сили, като парцал съм. А уж гледам да не ям по много. Утре ще си пусна сама кръв и урина та да видим.

# 462
На мен от известно време ми става лошо към 10 часа сутринта, особено след като съм закусила. Започва едно сърцебиене и нямам сили, като парцал съм. А уж гледам да не ям по много. Утре ще си пусна сама кръв и урина та да видим.

При мен е същата работа,понякога чак след като обядвам ми минава,и пусках кръв;урина всичко си е наред,явно всичко е от хормоните не си го обяснявам,иначе в самото начало имах припадък и си разбих брадичката в холната маса,беше ужасно,аз мисля,че съм писала вече,и от тогава гледам да не излизам никъде гладна,защото много ме е страх все още,гледайте да се пазите друго не зная какво да кажа ! ❤❤❤

# 463

При мен това се оказа от нисък хемоглобин и от ниска доза на Еутирокс.

# 464
Края на април хемоглобина ми беше 119, една еденица под нормата, но не пия още желязо, ще видя утре колко ще излезе.

Общи условия

Активация на акаунт