В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 802
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Първоначално, гледайки снимките, придружаващи питането Ви, помислих, че търсите ъгъл с разстояние между долната част на пейките и земята. Оказва се май, че Ви трябва ъгъл с по-къса къса част, въпреки че от поста много не се разбира. Принципно може винаги да се свържете с производител и да питате, макар и да няма представителство в Търново.
Ето тук мисля, че може и да има подобни на това, което търсите. Както и тук. Сещам се, че и в магазин Мондо може да погледнете - намира се на втория етаж над Билла. "Мебели Виденов" също имат магазин - до "Зора".
А ако все пак и най-малките "стандартни" размери не Ви устройват, решението е единствено поръчка.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 14:24 от DamaPika

# 421
Бански има в Декатлон.

# 422
Много благодаря! За него не се бях сетила, ще проверим.

# 423
  • Велико Търново
Имали ли сте си вземане даване със сервиза за бяла техника на ул. Велики Преслав?
Дават го като официалния сервиз на Елдом. Наистина ли вдигат телефон само до 9ч сутрин?
Чисто нов бойлер, на първото включване, му се случи това:

Съответно сега не вдигат телефон, идва и уикенд... Sad А ако искат да го вземат да го оправят, не ми се мисли.

# 424
  • Велико Търново
Имали ли сте си вземане даване със сервиза за бяла техника на ул. Велики Преслав?
Дават го като официалния сервиз на Елдом. Наистина ли вдигат телефон само до 9ч сутрин?
Чисто нов бойлер, на първото включване, му се случи това:

Съответно сега не вдигат телефон, идва и уикенд... Sad А ако искат да го вземат да го оправят, не ми се мисли.
2014 г. купихме бойлер. Още на първия месец програматора се скапа. Идва техник - смени го. До петия месец идва още два пъти за различни неща, ни не ни го смениха. Само при спукан балон сменяли. После нямахме проблем с него. До 9.00 п вдига телефона, после тръгва по поръчки.

# 425
  • В.Търново
Първоначално, гледайки снимките, придружаващи питането Ви, помислих, че търсите ъгъл с разстояние между долната част на пейките и земята. Оказва се май, че Ви трябва ъгъл с по-къса къса част, въпреки че от поста много не се разбира. Принципно може винаги да се свържете с производител и да питате, макар и да няма представителство в Търново.
Ето тук мисля, че може и да има подобни на това, което търсите. Както и тук. Сещам се, че и в магазин Мондо може да погледнете - намира се на втория етаж над Билла. "Мебели Виденов" също имат магазин - до "Зора".
А ако все пак и най-малките "стандартни" размери не Ви устройват, решението е единствено поръчка.
Благодаря много за съветите! накрая ще е с поръчка. Или ще се откажем от ъгъл и остава на маса и столове само. Simple Smile Ще проверя последно във Петров, Мондо и още едно, две места. И ще решаваме.

# 426
  • Велико Търново
Днес докато разглеждах, си мислех, че евентуално може да Ви свърши работа и ъгъл от ето този тип - https://iveli.bg/product/kukhnenski-gl-rosi , като на табуретката евентуално намерите място някъде другаде Simple Smile

А ето и още един сайт, в който има ъгли, които много приличат на тези от снимките, които придружаваха питането Ви, макар и цените да са "соленички": https://www.mebeli.bg/kuhnenski-mebeli/kuhnenski-gli/.

И накрая ще си позволя лично мнение по въпроса за ъгъла. Че освен него ще има и столове, е ясно. Но все пак според мен ъгъл + стол/ове е по-добър вариант, отколкото само столове. Дето се казва - като му се прииска на човек да се поизлегне, да има къде. Даже и да е само два пъти в годината. Grinning

Успех при търсенето! И да направите добър избор!

# 427
  • В.Търново
Благодаря! Relaxed

# 428
Някой да знае клуб за деца по тенис на маса, където и да ги учат на играта?

# 429
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали добър ендокринолог и дерматолог ( без д-р Илиана Манолова ).
Също така, ако някой е посещавал доктор Нейкова (от Дерма Корект) дали има някакви отзиви?
Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 430
Здравейте, може ли да споделите мнение за д-р Даря Ганчева? И как става раждането при нея?

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 19:46 от medissa

# 431
  • Велико Търново
Здравейте, може ли да споделите мнение за д-р Даря Ганчева?
И двете си бременности следях при нея по ЗК и съм доволна. Паралелно ходих и при лекаря при когото раждах, но като цяло не видях пропуск или нещо лошо/ не професионално от нейна страна. Единствено, имайте предвид, че винаги закъснява с часовете, подгответе се поне за 30мин чакане Simple Smile

# 432
Здравейте, може ли да споделите мнение за д-р Даря Ганчева?
Ходила съм на преглед при нея докато бях бременна, на видеозонът в кабинета, и съм доволна.

# 433
А тя към екипа в родилното ли е? Защото аз искам при когото се следя, при него и да раждам.

# 434
  • Велико Търново
Не е към АГО. Можеш да се следиш при доста други в такъв случай - Топузанска, Паньова, Михайлова или Максудов. Тези се сещам на първо време, като от тях бих препоръчала Топузанска!

Общи условия

Активация на акаунт