В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 795
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
От мен глас за Доц. Стойков!

# 451
  • Велико Търново
От мен глас за Доц. Стойков!

И от мен, ама  моето може да е с минала давност вече.Факт е, че е виртуоз на секциото.
Скрит текст:
тази нощ сънувах кошмар, че раждам

# 452
  • Велико Търново
Аз го намирам за виртуоз и на естественото раждане, буквално благодарение на него сме живи и здрави и двамата със сина ми!
Първото ми раждане беше секцио, отново при него и също бях много доволна и всичко беше наред.

# 453
  • У дома
И аз за Стойков глас. Предишния пост над мен все едно аз съм го писала, благодарение на него родих живо и здраво детенце, нещата се объркала и от нормално минахме на план Б- спешно секцио.

# 454
От мен глас за Максудов. Две бременности и раждания при него 😊 Много съм доволна.

# 455
Някой да е лекувал скоро гастроентерологични проблеми. От кой лекар сте доволни. Става въпрос за уригване, гадене на моменти, метеоризъм, пристягане в областта на стомаха, промяна в дефекацията....При Яна Колева часове има чак за март.

# 456
  • Велико Търново
Мъжът ми ходи при доктор Христов😀

# 457
Благодаря ти. Доволен ли е. Този лекар прави ли и изследвания?

# 458
Интересувам се от масажист/ка, който да е по-тесен специалист за лечебни масажи?
Някакъв личен опит и препоръки?

# 459
  • Велико Търново
Благодаря ти. Доволен ли е. Този лекар прави ли и изследвания?

Не знам какво да разбирам под това, но прави ехограф и при нужда праща за изследвания.Той мъжа ми при друг не ходи, приемаме, че е доволен.

# 460
  • софия
Интересувам се от масажист/ка, който да е по-тесен специалист за лечебни масажи?
Някакъв личен опит и препоръки?
Аз нямам нужда от лечебни масажи, но ходя при Роси Иванова, под полицията. Доволна съм!

# 461
Имам два епилатора и вече нито едно зарядно. Винаги им се прекъсва кабела  на кофти място - точно до адаптера и не подлежи на ремонт. Дали някъде в града мога да намеря адаптери?

# 462
Имам два епилатора и вече нито едно зарядно. Винаги им се прекъсва кабела  на кофти място - точно до адаптера и не подлежи на ремонт. Дали някъде в града мога да намеря адаптери?

На ул. Полтава, малко след Еконт, посока МОЛ има магазин, в който продават ел. материали. Преди 6 месеца купих от там зарядно за нагревател за кола маска. Провери, може да има.

# 463
Благодаря!

# 464
Здравейте, дали някой има информация към кого мога да се обърна за премахване на врастнал косъм в интимната зона. Евентуално препоръки за хирург или ? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт