В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 747
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Ако положението е за хирург -бих препоръчала д-р Толеков

# 466
Някой с мнение за УНГ в Плевен. Търново вече, не ни е вариянт.

# 467
Някой с мнение за УНГ в Плевен. Търново вече, не ни е вариянт.

От групата на Плевенските майки препоръчват Борис Духленски във Втора база(той е доста млад 32-33г.)), Илен Косев в Авис медика, Ненов пак в Авис медика(има и доволни и недоволни)

# 468
  • Велико Търново
Д-р Илен Косев преглежда и във В.Търново, мисля че в съботни дни, но може и да греша. За най-сигурно се обадете на регистратурата на ДКЦ-то в болницата - 062 643 859.

# 469
Д-р Илен Косев преглежда и във В.Търново, мисля че в съботни дни, но може и да греша. За най-сигурно се обадете на регистратурата на ДКЦ-то в болницата - 062 643 859.
Д-р Косев вече не е в България.
Заради това търся мнения за друг.

# 470
  • Велико Търново
Все още е в България, но за жалост се оказа, че наистина щели да се връщат в Германия. И той, и съпругата му д-р Виктория Александрова са УНГ-специалисти. Тя в момента все още е в майчинство с второто им дете.
Преди време си дойдоха от Германия с голямото желание да работят тук. Имаше дума, че във великотърновската болница ще разкрият УНГ отделение, бяха им обещали, че ще започнат там. Купиха си къща в Търново, започнаха да се устройват и... в един момент се оказа, че понеже в болницата в Г.Оряховица имало такова отделение, нямало нужда и във В.Търново да има. И някакъв мораториум имало... и въобще - младите лекари останаха излъгани. Принудиха се да започнат работа в Плевен, но паралелно преглеждаха и в Търново. Но... съвсем нормално е след такова развитие на събития да останат дълбоко разочаровани и да вземат решение да поемат обратно - натам, където трудът и способностите им ще бъдат ценени много повече. Жалко, че не им се оправдаха надеждите в родната им страна. И жалко, че по този начин ние, пациентите, сме лишавани от добри специалисти.
Само ми е любопитно сега ония, дето писаха статиите как семейство млади лекари са избрали България пред Германия и как ще лекуват по немски модел във В.Търново, дали ще напишат как същата тази България принуждава същите тези млади лекари отново да предпочетат Германия...

# 471
  • Велико Търново
Доктор Ненов е махал сливиците и на двете ми деца/на Божидара преди 11 години, на Мина преди 8 години/, мога само хубави думи да кажа за него.Изключително внимателен е.
Не знам какъв е проблема, но доктор Белчилов също е много добър.

# 472
  • Велико Търново
И според мен, д-р Белчилов е  професионалист! Явно имате нещо против него, но аз само положителни отзиви мога да дам!

# 473
Нямам нищо против доктора. Посетихме  го миналия месец, както и преди това. Става въпрос за манипулация на възрастен не на дете. Просто проблема се връща отново и отново. И искам второ мнение.
 😊

# 474
И според мен, д-р Белчилов е  професионалист! Явно имате нещо против него, но аз само положителни отзиви мога да дам!
За съжаление, аз съм много разочарована от него. Брат ми загуби 8 месеца лечение с антибиотици при него, при очевадни признаци за рак на гърлото. Но нали, никой не иска да е тежка диагнозата...

# 475
  • Велико Търново
Здравейте, знаете ли къде преглежда д-р Бистра Първова? И някой дали има телефон за връзка? Препоръчаха ни я за системни болки в рамото

# 476
Преди 1г. преглеждаше в Стара болница. Входът в дясно от този на Родилното отделение. Мога да потърся телефон за връзка с нея.

# 477
Да споделите някакви мнения за др Чернев /неврология/?

# 478
Откъде мога да поръчам храна за РД на десетина тийна?Наели сме вила,но  незнам къде и какво да  им взема...Пицата  не е,храна,нея искат за закуска...

# 479
  • Велико Търново
Щастливец, Уно?
И моята красавица иска рожден ден на вила, но баща й каза само с присъствието на майка ти.Ще споделиш после как е минало!

Общи условия

Активация на акаунт