В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 684
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Попълнена!

# 496
  • Велико Търново
Плюс едно Simple Smile

# 497
  • При децата ми
Попълних и аз анкетата.

# 498
Да споделите някакви мнения за др Чернев /неврология/?
Добър специалист и на мен ми помогна много.Обстоен е и обяснява всичко.
Преглежда в Поликлиниката каб.301.Трябва предварително да се запише час.Прегледите са след 15ч.
0888507600 д-р Чернев

# 499
  • Горна Оряховица
Ще трябва PCR да си правя за 1 екскурзия и имам ваучер за отстъпка в Рамус. Званях да питам с часове ли са, казаха Не. Някой скоро пускал ли е тест - колко време се чака, сутрин ли да ида или по обяд. Ще сме с малко дете и искам да избегна чакането.

# 500
Интересува ме в Търново кинезитерапевт, рехабилитатор за спортни травми

# 501
  • някъде там
Здравейте, бих искала да насоча темата в една съвсем различна посока, но със сигурност актуална за много от нас - ШОФИРАНЕТО.
Интересно ми е да споделите мнения и преки впечатления от шофирането в нашия град. Толерантност към млади шофьори, паркиране, възлови кръстовища, баири и т.н. От скоро постепенно разширявам периметъра си на шофиране за сега предимно квартални обиколки.
От години имам книжка, но съвсем наскоро репих, че й е време за активно ползване, а не само да си я нося като част от документите Simple Smile
 Мисля да сложа стикер млад шофьор на колата си, как ли ще се приеме? Да не почнат именно заради него да ме шашкат?

# 502
  • софия
Здравейте, бих искала да насоча темата в една съвсем различна посока, но със сигурност актуална за много от нас - ШОФИРАНЕТО.
Интересно ми е да споделите мнения и преки впечатления от шофирането в нашия град. Толерантност към млади шофьори, паркиране, възлови кръстовища, баири и т.н. От скоро постепенно разширявам периметъра си на шофиране за сега предимно квартални обиколки.
От години имам книжка, но съвсем наскоро репих, че й е време за активно ползване, а не само да си я нося като част от документите Simple Smile
 Мисля да сложа стикер млад шофьор на колата си, как ли ще се приеме? Да не почнат именно заради него да ме шашкат?

Като търновчанка, но от 20 г. живееща в София, наблюдението ми е, че в Търново липсва всякаква колегиалност на пътя.
Много по трудно ми е там да шофирам и си отварям на 4 очите 😁. То едно бавно изнасяне по светофарите 😊, то не даване предимство по пешеходните пътеки.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 20:57 от iniici

# 503
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile
От къде мога да купя парче дунапрен? Ще опитаме да направим възглавницата на фотьойл по-дебела, че идва малко нисък.

# 504
Здравейте Simple Smile
От къде мога да купя парче дунапрен? Ще опитаме да направим възглавницата на фотьойл по-дебела, че идва малко нисък.
Присъединявам се към това питане и аз. Simple Smile

# 505
  • Велико Търново
Inicii, не бих си сложила подобен стикер! Поне според мен, по-разумно е да си шофираш без да оповестяваш публично млад, стар, бебе или какъвто ще шофьор да си. Щом имаш книжка, значи имаш право да шофираш, а това как го правиш и колко умееш е друг въпрос. Пази себе си и останалите!
В града е важно да караш със скорост, която позволява време за реакция, да държиш разумна дистанция от автомобила пред теб и да очакваш пешеходци на, около и далеч от пешеходните пътеки, т. Е. Навсякъде. Около училища, градини, паркове и площадки карай бавно, тъй като децата ги учат да се пазят, но родителите са заблудени и те не ги пазят.

# 506
  • Столицата на "Второто българско царство"
Купувах от Практикер...
Здравейте Simple Smile

# 507
  • софия
Inicii, не бих си сложила подобен стикер! Поне според мен, по-разумно е да си шофираш без да оповестяваш публично млад, стар, бебе или какъвто ще шофьор да си. Щом имаш книжка, значи имаш право да шофираш, а това как го правиш и колко умееш е друг въпрос. Пази себе си и останалите!
В града е важно да караш със скорост, която позволява време за реакция, да държиш разумна дистанция от автомобила пред теб и да очакваш пешеходци на, около и далеч от пешеходните пътеки, т. Е. Навсякъде. Около училища, градини, паркове и площадки карай бавно, тъй като децата ги учат да се пазят, но родителите са заблудени и те не ги пазят.
Аз също не съм слагала такъв стикер( грешно сте ме отбелязали) и напълно споделям мнението Ви.

# 508
  • Велико Търново
Извинявай! Към маймунка беше писаното.

# 509
Бихте ли ми препоръчали добър козметик, който да работи с дермаабразио?

Общи условия

Активация на акаунт