В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 686
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Иска ми се да използвам слугите на радиоестезист. В търсачката на Гугъл за Търново ми излизат Панайот Трифонов и Петър Стефанов. Има ли някой с впечатления от тях?

# 511
И на мен ми е интересен този въпрос, дано някой се включи с мнение.

# 512
Здравейте! Може ли мнение за д-р Манчев,детски хирург?

# 513
Здравейте,мамчета Simple Smile В Търново има ли ерготерапия и арт терапия? Благодаря Simple Smile

# 514
  • някъде там
Здравейте,мамчета Simple Smile В Търново има ли ерготерапия и арт терапия? Благодаря Simple Smile
Към ВТУ има квалификационни курсове по арт-терапия.

# 515
Здравейте Simple Smile
От къде мога да купя парче дунапрен? Ще опитаме да направим възглавницата на фотьойл по-дебела, че идва малко нисък.
Присъединявам се към това питане и аз. Simple Smile
В К2 предлагат дунапрен с всякаква дебелина и плътност и ти ги режат под каквато искаш форма.

# 516
Здравейте, предстои ми да посетя града с приятели за 2 дни (делнични ще са). Хотелът няма собствен паркинг. А ще сме 4 коли.
Никъде не намирам карта на 700-те места Синя зона къде са, и затова може ли да ми кажете дали ул. Хаджи Димитър е в Синя зона и къде в района евентуално мога да оставя колите на спокойствие за по-дълго време - като платен или обществен паркинг?

# 517
Здравейте, предстои ми да посетя града с приятели за 2 дни (делнични ще са). Хотелът няма собствен паркинг. А ще сме 4 коли.
Никъде не намирам карта на 700-те места Синя зона къде са, и затова може ли да ми кажете дали ул. Хаджи Димитър е в Синя зона и къде в района евентуално мога да оставя колите на спокойствие за по-дълго време - като платен или обществен паркинг?
Най- добре ги оставете колите на платения денонощен паркинг до театъра, близо е до местоположението ви.
В кой хотел?
След " Централ" няма синя зона, към Гурко.0

# 518
Иначе, на свободно, може да паркирате на стадиона. Hug

# 519
Иначе, на свободно, може да паркирате на стадиона. Hug
Далече е там.

Честит празник!

# 520
Здравейте, моля да ми препоръчате добър фризьор за боя, маникюр и почистване на лице. Не е нужно да са на 1 място. Благодаря
П.С Някой има ли впечатления от апаратните процедури в ест.център енигма?

# 521
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, моля да ми препоръчате добър фризьор за боя, маникюр и почистване на лице. Не е нужно да са на 1 място. Благодаря
П.С Някой има ли впечатления от апаратните процедури в ест.център енигма?
Фризьор:
- Мира от Фризьорско студио Мира - ул.Цар Тодор Светослав 39
- Деси от салон за красота Захир (на ъгъла на ул.Вела Благоева и ул.Хан Аспарух)

Маникюр:
- салон Crazy - Анелия Вълкова

# 522
  • Велико Търново
От мен фризьор-момчетата от салона на "Стельо".
Маникюр-момичетата от "Крейзи".

# 523
Най- добре ги оставете колите на платения денонощен паркинг до театъра, близо е до местоположението ви.
В кой хотел?
След " Централ" няма синя зона, към Гурко.0

Този денонощен паркинг ще е вариант. От това, което виждам в гугъл мапс не е голям и през деня е пълен; ако през нощта не е пълен с абонати ще можем там да ги оставим. Благодаря!

# 524
  • Велико Търново
Синя зона има в самото начало на ул. "Хаджи Димитър" - до бившето кино "Полтава", но е много малка - само за няколко автомобила, даже не знам дали и 10 има. В синя зона са и всички места за паркиране около парк Марно поле. Синя зона е и т.нар. паркинг на халите.

Общи условия

Активация на акаунт