В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 667
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Някой да е с по-пресни впечатления с басейните в Емо Станев и Радиото - условия, чистота, мерки, температура на водата, цена?

# 526
 Къде може да се запише дете в предучилищна възраст към1 клас на математически занимания? Има ли школа, занималня, курс или нещо такова?

# 527
Моите деца ходят в Емилиян Станев. Не пускат родители, така че нямам наблюдения лично, топла е водата казва детето, влизат с маски до съблекалните, 2.50лв е входа за басейна, 30 лв на месец плащаме при нашия учител, при другите не знам как е. Отначало съм виждала да мерят температура на влизане, зимата, сега не.

# 528
Къде може да се запише дете в предучилищна възраст към1 клас на математически занимания? Има ли школа, занималня, курс или нещо такова?
Знам само smarty kids ментална аритметика за математически занимания за малки деца, но там учат по-алтернативно. Не е като в училище.

# 529
  • В.Търново
Между д-р Максудов и д-р Ножарова за по-сериозни гинекологични проблеми, кой бихте избрали?

# 530
Между д-р Максудов и д-р Ножарова за по-сериозни гинекологични проблеми, кой бихте избрали?
Д-р Максудов ✌

# 531
  • Велико Търново
По-скоро Рашкова или Ангелов.

# 532
  • Г. О.
За проблеми аз не бих препоръчала Ангелов. Единствения плюс при него е, че може да се запише час от днес за утре и работи със Здравната каса. При проблем потърсете Максудов или Рашкова.

# 533
  • В.Търново
Благодаря!
Навремето съм ходила при Ангелов и Рашкова, без резултат.

Да попитам пак за гинеколог ендокринолог, за моя приятелка.Ангелов да го изключим.

Д-р Ковачев беше такъв, но за съжаление почина. Беше много добър лекар гинеколог, поставяше много точни диагнози и точно лечение. Може би единствения гинеколог, от който съм била на 100% доволна.

# 534
Гинеколог ендокринолог не знам дали имаме, но мен д-р Максудов ме изпрати при д-р Сирачка преди месец някъде. Доволна съм, макар че при мен, слава богу,  проблем не се намери. Прегледът ми беше обстоен, мила и внимателна е, гледа на ехограф, назначи ми нужните изследвания.

# 535
  • Велико Търново
Само информативно и в случай, че не знаете - д-р Максудов и д-р Сирачка са семейство.
Благодаря за информацията, че е започнала работа. Последно, когато се интересувах, все още беше в отпуск по майчинство. Срещала съм много добри отзиви за нея, но все още не съм успяла да се убедя в това, тъй като проблемът ми се появи след като вече беше родила.

# 536
  • В страната на мечтите.
Здравейте. За д-р Ерол Максудов ли говорите?

Аз бях ходила при Ела Бонева и в началото бях доволна, но след като един път отидох и тя пред целия коридор много държеше да й кажа какъв ми е проблема, мисля че е излишо да казвам, че повече не стъпих там. От Ангелов съм доволна, защото винаги, когато имам проблем не ме оставя преди да го решим за разлика от една прехвалена гинеколожка във Варна, която всеки път ми измисляше различен проблем и като й кажех какво ми е казала предния път - отричаше.

# 537
Здравейте, къде в Търново има магазин за хубави, цветни и плътни завеси и пердета? В този до бившото кино Искра асортимента е ограничен за мен.

# 538
До щастливеца

# 539
Здравейте, хубави кожени мъжки чанти за през рамо? Освен тия до общината - непосилни за мен цени.

Общи условия

Активация на акаунт