В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 660
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Ако говориш за "Арт" те минават за среден ценови клас, те мъжките модели не са кой знае колко различни, но кожата и изработката ги отличават.Виж он лайн, ако не държиш магазина да е физически.

# 541
Ако говориш за "Арт" те минават за среден ценови клас, те мъжките модели не са кой знае колко различни, но кожата и изработката ги отличават.Виж он лайн, ако не държиш магазина да е физически.

Нещо онлайн не намирам адекватен сайт за точно такива чанти. Ако имаш представа ще се радвам да ми препоръчаш. Попаднах на един сайт pablo беше май нещо си, сайта изглежда добре, но отзивите отвратителни. За съжаление само там харесах на снимки чантите.
Но да предпочитам физически магазин общо взето в това така "живо" Търново Grinning

# 542
  • Велико Търново
Ще чакаш да отворят мола.
Утре ще поразгледам  онлайн какво се предлага и ако нещо харесам ще ти пратя линк на лични.

# 543
  • Велико Търново
За пердета- лични препоръки за магазина до практикер и парк руски гробища-Фреа се казва. Любезни, отзивчиви, издържаха на неколкократното ни ходене и доста въпроси. Имат и голям избор според мен

# 544
  • Велико Търново
Здравейте, къде в Търново има магазин за хубави, цветни и плътни завеси и пердета? В този до бившото кино Искра асортимента е ограничен за мен.
Веста декор мисля че имат страхотни. До Еконт на бул. България

# 545
  • Велико Търново
Здравейте, къде в Търново има магазин за хубави, цветни и плътни завеси и пердета? В този до бившото кино Искра асортимента е ограничен за мен.
На бул. България, под Тринавис.

Търся златарско ателие, в което поправят и изработват неща, а не само магазин, от който да си купя нещо от наличното.

# 546
  • Велико Търново
"Карат" на Бистра Монова, "Кулинан"-преди години много съм си поръчвала от първото.

# 547
  • Велико Търново
А къде се намират?

# 548
  • Велико Търново
Кулинан се намира на булевард "Васил Левски" от страната на студентски стол, а "Карат" имат три магазина-срещу пощата /дълго и тясно като коридор/, един, който е до "Щастливеца" и един срещу "Коневръза"/тук, обаче трябва да си на 40+ години за да се сетиш, или срещу паркинга на театъра, под една къща.
Имаха добър златар, сега не знам, но винаги може да се провери.

# 549
  • Велико Търново
Даже и на 50+ съм, но в Търново живея от 2018-та, та... пак не ми е ясно. Но нищо, ако опре дотам, ще го намеря.
Благодаря много!

# 550
Спешно търся добър шивач в  града за ушиване на официални ризи или физически магазин в който мога да намеря такова облекло. Моля да ми  дадете препоръки.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 15:46 от papesh4eto

# 551
  • Велико Търново
Лариса- ателието е срещу входа на областната дирекция на полицията

# 552
  • В страната на мечтите.
+1 за Лариса

# 553
Здравейте,
може ли препоръка за ортопед във В.Търново или Плевен, става дума за дете на 1г.8м.
Благодаря!

# 554
Здравейте,
може ли препоръка за ортопед във В.Търново или Плевен, става дума за дете на 1г.8м.
Благодаря!
Д-р Роберт Халваджиян, Авис Медика - Плевен

Общи условия

Активация на акаунт