В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 650
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Спешно търся добър шивач в  града за ушиване на официални ризи или физически магазин в който мога да намеря такова облекло. Моля да ми  дадете препоръки.

На ММ официални ризи сме взимали от магазина на Iventi. Единият път дори му ушиха по поръчка, понеже нямаха цвета, който ни трябваше. Може да проверите там. Намира се от пощата в посока Царевец ул."Независимост" 13

# 556
Здравейте! Преди няколко години ходих при д-р Георгиев ирисолог, но сега не намирам негови координати. Някой знае ли дали преглежда все още на стадиона, въобще дали е в града? Ако някой има някакви негови контакти ще съм много благодарна.

# 557
Къде мога да намеря ъглов корниз за завеса за баня? На сайта на Практикер и практис не намирам.

# 558
Къде мога да намеря ъглов корниз за завеса за баня? На сайта на Практикер и практис не намирам.

Аз си взех от Практикер. Ето този е единствения на сайта им, но в магазина им имаше повече модели когато аз купивах.
https://praktiker.bg/bg/Zavesi-i-kornizi-za-banya/KORNIZ-ZA-BANY … 80-90H80/p/447950

# 559
  • Велико Търново
Здравейте! Преди няколко години ходих при д-р Георгиев ирисолог, но сега не намирам негови координати. Някой знае ли дали преглежда все още на стадиона, въобще дали е в града? Ако някой има някакви негови контакти ще съм много благодарна.
Преглежда, да. Скоро моя съседка ходи при него.
Скрит текст:
088 741 2562

# 560
Предстои ми конизация на маточната шийка. Интересуваме някой има ли впечатления от онкогинекологичното отделение към КОЦ В. Търново? Как са условията там?

# 561
  • Велико Търново
Предстои ми конизация на маточната шийка. Интересуваме някой има ли впечатления от онкогинекологичното отделение към КОЦ В. Търново? Как са условията там?
От мои близки съм чувала, че там условията са най-добри от цялата болница.

# 562
  • Горна Оряховица
Някой знае ли дали Точков работи в Неделя?

# 563
  • В страната на мечтите.
Къде в града има добър сервиз за компютри, където да оправят софтуерни проблеми бързо?

# 564
  • Велико Търново
Някой знае ли дали Точков работи в Неделя?
Работи, обадете му се по телефона за да ви каже кога да отидете

# 565
Някой правил ли си е скоро очила? Търся оптика с прилични цени и достатъчно избор на рамки.

# 566
  • В страната на мечтите.
Някой правил ли си е скоро очила? Търся оптика с прилични цени и достатъчно избор на рамки.
Аз си правих преди 1 седмица. Взех ги от Vision express и съм много доволна, защото са на много прилични цени. Лекарят също е добър, ако трбява да минават на преглед.

# 567
  • Велико Търново
Есента си правих в оптики Верея. От общата нагоре вдясно. Малко преди паметника на обесените. Голям избор на рамки и изключителни продавач-консултанти. Не се измориха да предлагат рамки. Много любезни и позитивни. Прегледът в оптиката също беше обстоен и прецизен, където на друго място не съм попадала на такъв.

# 568
Сити оптик също са хубави за 180 лева си взех чудесни очила за компютър.

# 569
И аз препоръчвам Верея. Blush

Общи условия

Активация на акаунт