В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 644
  • 759
  •   2
Отговори
# 570
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз търся очила за компютър. Приемам препоръки за оптики, както и информация как се движат цените.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 18:45 от pepi:)

# 571
  • Велико Търново
Аз правя  очила в "Леонардо" и "Цвета".
В първите ме дразни обслужването, но всичко друго ми е ок, освен като се опитват една рамка да ми я предлагат няколко пъти за нова колекция, но им прощавам, заради големия избор.
Във втората оптика не ми стига разнообразието от марки.
Пепи, мисля, че около 200-250 ще имаш хубави очила/рамки и стъкла/.
В тази другите оптики, които хвалят момичета мои колежки и мъжа ми също хубави омила си взеха.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 21:10 от siska79

# 572
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Благодаря, Сис!
Аз имам предвид съвсем обикновени очила за защита от синята светлина , или както там се казва...без диоптри, без нищо специално... Верно ли 200 лв?

# 573
  • Велико Търново
Пепи, значи твоята оптика е "Цвета". Мисля, че там ще си намериш, също и Сити, но от там съм вземала слънчеви само.

# 574
  • Велико Търново
Едно стъкло с хубава защита и без диоптър е около 40/50 лв и супер бюджетни рамки за поне 60 лв.. Т. Е. Около 150 лв минимум. Преглед навсякъде ще направят безплатно при поръчка при тях.
Аз, за мое огромно съжаление, рядко сменям очила, защото стъклата за моя диоптър са безумно скъпи и отделно рамки и става ужас! Но поне често съм по прегледи и със сигурност навсякъде предлагат безплатен при поръчка. Вече зависи от апаратура и оператор Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 21:42 от skk007

# 575
  • Велико Търново
Слагаме пари и за изработка, и ето ги 200 лв.

# 576
Здравейте,
Надявам се, че всички сте здрави и добре!
Бих искала да попитам дали сред Вас има родители, чиито дечица ще бъдат първа група в Частна Детска градина Мечо пух във Велико Търново тази година?
Желая на всички хубава седмица и поздрави!

# 577
Като сте на тема очила - препоръчайте добър офтамолог, защото мисля,че съм вдигнала диоптъра...последно ходих на преглед в Joy optics

# 578
Като сте на тема очила - препоръчайте добър офтамолог, защото мисля,че съм вдигнала диоптъра...последно ходих на преглед в Joy optics
Д-р Николов, УниКлиник , намира се на бул.  България , бившият ресторант Нептун. Работи и с направление

# 579
Сити оптик също са хубави за 180 лева си взех чудесни очила за компютър.

+1

И аз само от там си правя. Супер избор има на рамки на нормални цени.

# 580
Благодаря на всички отзовали се на питането ми. За оптика Верея не бях чувала, но със сигурност ще я посетя.

Сменям рязко темата - някой да има познати, които гледат животни? Търсим за Великден младо яре, което да можем да закупим заклано и изчистено.

# 581
Работи ли HM в града?

# 582
  • Beyond the stars

Моловете още не са отворени.

# 583
  • Велико Търново

Моловете още не са отворени.
Във ФБ имаше пост, че Спорт депо в Търново работи. Нали и той е в МОЛ-а. 🤔

# 584
Във връзка с последния въпрос... работят ли Декатлон и всички под него?

Общи условия

Активация на акаунт