В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 66 611
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Идея къде могат да гравират малки дървени подаръчета?

# 601
Идея къде могат да гравират малки дървени подаръчета?
На Самоводската чаршия има един дърводелец, който ми е гравирал, но подаръците ги бях купила от него.

# 602
За басейна в радиото откъм спортната му зала ли се влиза?

# 603
  • Велико Търново
За басейна в радиото откъм спортната му зала ли се влиза?
От към кръговото.

# 604
Мерси. Flowers Hibiscus Всъщност не уточних, че за вътрешния питам. За външния знам със сигурност, че е откъм кръговото, но не съм обръщала внимание дали има "топла връзка" с вътрешния.

# 605
Някой знае ли шивашко ателие за смяна на цип на яке (по-плътно).

# 606
  • Велико Търново
Срещу ЛИДЛ Триъгълника има един магазин PURPLE ART за бельо и дрехи, в него извършват и шивашки услуги. Не съм давала точно за смяна на цип, но може да проверите все пак.

# 607
  • Велико Търново
Някой знае ли шивашко ателие за смяна на цип на яке (по-плътно).
Лариса в блока с параклиса под полицията.

# 608
За басейна, питах една майка, чието дете тренира там и каза, че откъм колелото се влиза.

# 609
  • Велико Търново
Здравейте! Препоръчайте ми ортопед за дете. Става въпрос за плоскостъпие.

# 610
  • Велико Търново
София, клиниката по Ортопедия в Горна Баня - Кехайов и Алексиев.

# 611
  • Велико Търново
skk007, благодаря! Мислех тук да пробвам, но май ще е по-добре направо там.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 14:42 от dannyny

# 612
https://
Сиска, благодаря! Мислех тук да пробвам, но май ще е по-добре направо там.

Ще споделя опита си с д-р Антонов, който идва от София в Нова болница. Детето плачеше заради обстановката и той отказа да го прегледа докато не спре да плаче. Взе и обувките и потича малко, прецени че нямаме проблем така. Изводът от моето посещение е ,че нямаше подход към деца, детето ми е на 2г.

# 613
  • Велико Търново
Аз харесвам Антонов, но на мен ми е приятел и съм пристрастна.
С голямото ми дете имаше проблем преди години и той се справи доста добре, от гимнастика на Мина почти целия отбор се изреди при него преди години, а на един спортен лагер на гимнастичките имаше инцидент и през телефоните снимка /рентгенова/ и така  лекува контузената.

# 614
  • Велико Търново
Нищо против Антонов нямам, но просто в Горна Баня са събрани голям брой специалисти на едно място. Често определен ортопедичен проблем може да се дължи и на друга става по дължината на крайника, съотв в ГБ има набор от специалисти, които да прегледат щателно пациента. Ако не се лъжа Кахайов и Алексиев са в отделение долен крайник, както и проф. Георгиев. И тримата са топ!
Аз лично, най-доволна съм от Алексиев, но другите не са по-малко професионалисти, а чисто субективно споделям мнение.
П. С. Цената на преглед при Алексиев на кабинет извън ГБ е по-ниска. Всички преглеждат до обяд в болницата и следобед на кабинет извън болницата. Но ако имате някакви по сериозни съмнения си заслужава да платите повече но да бъдете прегледани в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт