В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 64 272
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Аз изобщо не сравнявам Антонов с ортопедите от Горна Баня/вероятно те са тесни специалисти в детската ортопедия/, най-малкото, че не съм имала с децата сериозен здравословен проблем.
Аз също директно бих отишла в София , а за цената на прегледа няма и грам да се замисля.

# 616
в Горна Оряховица имаме чудесен специалист и единствен май в България бионик.Евгени Дюкенджиев.Напишете името му в гугъл,друго не е нужно.

# 617
Минали години алергологът д р Мустаков преглеждаше в Габрово. Някой знае ли дали и кога тази година отново ще има прегледи?

# 618
  • В.Търново

papesh4eto, беше края на март.Другия път ще е септември, по-скоро октомври.

# 619

papesh4eto, беше края на март.Другия път ще е септември, по-скоро октомври.
А къде мога да видя информация за престоящите  прегледи и записвания?

# 620
  • В.Търново
Няма информация. Звъни се на един номер в Габрово,когато наближи септември. Малко е трудно с уреждането на час,защото има страшно много желаещи и постоянни пациенти. Детето ми още през 2013г. стана пациент на д-р Мустаков, но много трудно. Може би успяхме да се сдобием с час за преглед на 2-3 път, т.е. след година първи опити за час.
Имам наблюдения, че нещо часовете са разредени, заради пандемията.

# 621
  • Горна Оряховица
в Горна Оряховица имаме чудесен специалист и единствен май в България бионик.Евгени Дюкенджиев.Напишете името му в гугъл,друго не е нужно.
Аз не останах доволна от прегледа и изработените стелки там...Дъщеря му беше някак неадекватна, той пък само се кара на дъщеря си и секретарката. Чакаш  пред кабинета, не спазват часовете. Много неориентирана работа.

# 622
  • В.Търново
Стелки се изработват в спортния диспансер при д-р Лефтеров. Струват 75лв. Всъщност той взема само мярката , а се изработват от фирма Ортотех, гр. Перник.

# 623
  • някъде там
Светли празници на всички, бъдете здрави! Ако някоя бъдеща мама си търси количка и има интерес към модел на Cam dinamico заедно със столче за кола и много полезни вещи, нека ми пише.

# 624
Къде в Търново продават детски колела драг?

# 625
Оттук купих преди години драг-

Велозона 3 Велико Търново
 Магазин за велосипеди
бул. „Никола Габровски“ 42 · 088 869 9197

Може и да има и в -
магазин "Горгона"
ул. „Зеленка“ 2 · 062 601 400,

като лично аз като клиент и като обслужване съм доволна повече от " Горгона".

# 626
  • В.Търново
В Горгоната, но Драг няма от месеци по магазините.Ние се принудихме и купихме друга марка и не съжаляваме.

# 627
Искам да поръчам торта за абитуриентка, оригинална като изработка и вкусна. Цената няма значение.

# 628
Искам да поръчам торта за абитуриентка, оригинална като изработка и вкусна. Цената няма значение.
Здравейте, СИЛНО препоръчвам тази страничка. Изключително добри цени за едни уникално вкусни и красиви торти. Наскоро аз поръчах тази.
Скрит текст:
В цената се включва доставка до адрес. В случая на мен тази торта ми стъпа мисля, че 35 лева с червени блатове + си избираш 2 крема/сладък и този, който убива сладостта/ в случая моя единия беше шоколадов с ягоди + млечен крем за торта 10 парчета. Наистина вкусотия и чудо беше Grinning Нищо общо с Неделите, Мина-елит и т.н.. Минимума за парчета е 10 парчета. За останалото може да си разгледате, а също така приемат и идеи как да изглежда тортата.
https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0%D1 … -258085590918122/

# 629
В Горгоната, но Драг няма от месеци по магазините.Ние се принудихме и купихме друга марка и не съжаляваме.
[/quote
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт