В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 64 256
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Аз "бързо", т.е. за следващите 2-3 дни, съм ходила при д-р Маринова в ДКЦ, поликлиниката.

# 646
Д-р Даря Ганчева, ДКЦ 4 етаж

# 647
Момичета, тест за антитела /количествен/ къде е по-добре да се направи? Чудя се в коя лаборатория...вече май за всяка чувам смесени мнения и се обърках.

# 648
  • Велико Търново
Момичета, тест за антитела /количествен/ къде е по-добре да се направи? Чудя се в коя лаборатория...вече май за всяка чувам смесени мнения и се обърках.
Цибалаб

# 649
  • Велико Търново
Аз правих в Медика. 26 лв. Теста е на Роше. Колежка прави в Медилаб. Цената каза, че е около 9 лв. Показателите излизат различно от този в Медика.
Поне 21 ден трябва да минат от боледуването евентуално за да отчете теста антитела.

# 650
Имаме вече Цибалаб в града ли?! Изобщо не съм разбрала. Flushed

# 651
  • Велико Търново
Не няма, но може да се изпратят. Поне аз, за съжаление, редовно пращам в цибалаб, защото лекарите които наблюдават сина ми предпочитат тази лаборатория.

# 652
  • Велико Търново
Аз напоследък ходя само в Медилаб и съм доволна ю, включително и за антитела

# 653
Аз правих в Медилаб, около 9 лв. беше.

# 654
  • При децата ми

Аз правих в "Рамус". 31 лв.

# 655
Ехеее... Що такива разлики в цените 🤔

# 656
Даже в Рамус-а ти начисляват допълнителни пари за консумативи, все пак използват иглички памучета и т.н. До колкото знам в медилаб такова нещо няма.

# 657
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Знам, че читав дерматолог в нашия град няма. Обаче ми попадна информация, че в ДКЦ 1 идва като гост - специалист дерматологът ДОЦ. Д-Р ГЕОРГИ ПЕХЛИВАНОВ. Някой ходил ли е при него? Впечатления? И всъщност - дали продължава да идва в нашето ДКЦ?
Иначе от тук изброените, кого бихте препоръчали:
http://www.zdravnaposhta.net/post/index.php/humanni/403-kozhni-i … ti-veliko-tarnovo

# 658
Те пък като дойдат на място... Има си и читави, много ясно.
Преди две години гостува пак едно светило- от Александровска. В почивен ден, 40 или 60 лв. беше прегледа, заради АД на детето. Докато влезем, аз си съблека якето, той вече пишеше рецептата със скъпи мазила, за които и аз знам. Само накара детето да си вдигне ръкава на блузата и беше готов с " диагнозата". По живо по здраво ни изпрати за 4 минути точно, с едно отегчение. Че не му помня името, да го изтипосам.
А всичките му часове него ден бяха запазени.

# 659
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Доц. Пехливанов май е баш от Александровска...

Общи условия

Активация на акаунт