В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 45

• 64 231
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • В.Търново
Знаете ли дефилето на абитуриентите от езикова гимназия довечера от колко часа е точно?

# 676
  • Велико Търново
Здравейте,
Можете ли да препоръчате добър ревматолог? Извън Велико Търново.

# 677
Здравейте, може ли да ми препоръчате частен учител по немски език. Ценови диапазон 15-20 лева за 1 час.
Благодаря.

# 678
Може да питате в някоя школа (Магнаура, Училища Европа, Диел и др.) Освен групово обучение, провеждат и индивидуални уроци. Има доста обяви във вестник "Борба"

# 679
Здравейте, може ли да ми препоръчате частен учител по немски език. Ценови диапазон 15-20 лева за 1 час.
Благодаря.

Калина Ганева с две ръце!

# 680
Може да питате в някоя школа (Магнаура, Училища Европа, Диел и др.) Освен групово обучение, провеждат и индивидуални уроци. Има доста обяви във вестник "Борба"

Точно, че търся някой, който е минал през съответния преподавател и съответно мнение за него.

# 681
Здравейте! Попитаха ме за зъболекар Ралица Радева, която работела с деца под 4 години. Аз за пръв път я чувам. Приятелите ми са от Плевен, отишли са в София на преглед и там, представете си, са ги пратили в Търново при тази зъболекарка. Викам им- чудо невиждано, всички бягат от Търново към Плевен и София, вие идвате тук? Та- някой с мнение? Редакция: Сега ми казаха, че била май Кръстева и била от Горна Оряховица, но работи тук. Еми пак не съм я чувала..

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 23:44 от Nil desperandum!

# 682
И аз по темата - препоръчайте добър зъболекар за дете на 2,5г.

# 683
  • Велико Търново
Д-р Юлиана Костадинова

# 684
д- р Камелия Дочева- много сме доволни.

# 685
  • Велико Търново
Извинявам се, но какъв е стоматологичния проблем с дете на 2.5г?

# 686
При нас специално проблемите започнаха от 3- годишен- кариес.
Сега е на 10 год. и е с девет пломби, за съжаление. Ген.

# 687
А някакви препоръки за лазерно лечение на млечни зъби имате ли- Плевен, София? В Търново има ли всъщност?

# 688
Извинявам се, но какъв е стоматологичния проблем с дете на 2.5г?
Едно от зъбчетата му започна да се руши, а на друго има петънца, които ми приличат на начална фаза на кариес. 
H.d., ще споделиш ли как протече лечението?

# 689
  • Велико Търново
Дано са неоснователни притесненията ви! А, ако случайно са, тогава детето да стои на зъболекарския стол мирно:)
Някой с препоръка за евтини дърводелски услуги?

Общи условия

Активация на акаунт