НОЕМВРИйската бригада днес пълзи и се изправя

• 12 706
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
добро утро
честито ви бебенце мименце, нека е живо и здраво и много да ви радва
честит рожден ден на мама ани, много здраве, късмет и любов
аз едвам гледам днес
вчера малката като си легна на всеки половин час проплаква, кога се събуди кога не, но към 11 много се разрева и започна едно разхождане,едно люшкана, а милата мрънка сочи с пръстче в устата, сигурно са зъбки, после гледахме филм до 2часа като тя  седи седнала в мен а аз подскачам на дивана, цяла нощ кривее, но най-гадното беше че някъде в средата на това нощно ставане,лягане си се секна врата като бях легнала, адска болка не мога да мръдна, дете реве аз не мога да стана, мъжът ми беше много скапан точно тази вечер и не можеше много да ми помага, и така изкарах мъчително нощта, само като я чуя и ми ставаше ужас защото докато стана е адска болка, не знам как ще я разхождам днес, а се очертава кривотия и днес
оплаках ви са, ама ми олекна, че ми се реве направо

# 166
  • Gabrowo->Sofia
Добро ви утро
Клара, няма сташно, че се оплакваш. Ако помага - давай пак. Дано бързо ти се оправи врата, да не се мъчиш и ти, и на Нур да и излезе зъбчето бързо.
Мименце, стрнке, честито! Да е живо и здраво бебенцето.

# 167
  • Карлово
Клара, да се оправяш по-бързо! И Нур да се усмихне още днес с ново зъбче!
Честито на Мименцето!Много да радва мама, тати, стринка и всички роднини!Здраво и усмихнато да расте!

# 168
Виртуално ви черпим за първия имен ден на нашата малка сладуранка Адриана!!!

Честит имен ден и на Esprit!!!   bouquet

Честито на мименцето!!! Да е живо, здраво и щастливо малкото бебче!!!

# 169
  • София
Доминика какъв  ден е днес?
Та така-честито на всички именнички!Да са живи и здрави:)))))
Еспритката е още на морето сигурно.
Честит рожден ден на мама Ани-много щастие,здраве и късмет!
Бързо възстановяване на Клара.
И честито на Мимето ,че стана стринка Wink

# 170
  • Gabrowo->Sofia
о, днес имало много поводи за празнуване!
 Честито на празнуващите!

# 171
  • Карлово
Честито на именици и рожденици!

# 172
  • София
Здравейтееееее Grinning Grinning Grinning
Ние се завърнахме след тримесечно отсъствие и пътешествия по морето, вече сме си вкъщи и сега разучаваме новия квартал Laughing Страшно ми липсваше форума през цялото това време Hug Да се отчетем-Имаме си два зъба, не пълзим, изправяме се, викаме, по-скоро лаем и плашим кучетата :twisted, едва от две вечери не ядем
през нощта (да чукам на дърво) и сме много палави. Иначе прекарахме лятото почти изцяло в Албена и Добрич и едва седмица в Благоевград, сега смикваме с Младост. Много ми липсва стария квартал, но няма как Wink
Честито на Ади Laughing
Миме, честито и на теб  bouquet
ЧРД на мама Ани Hug

# 173
добре си се завърнала беба, честити зъбчета и умения, качи малко снимки
малката заспа по никое време, сега като се събуди и се приберем след банята ще има разходки из целия апартамент, не се знае до колко часа ще откараме, тя по принцип когато не е спала заспива между 21 и 23ч, а сега като се наспи не ми се мисли
Да ви се похваля, малката днес направи 3-4 самостоятелни крачки, явно е близо прохождането, моя гръб явно ще се оправя или аз му свикнах, но съм цял ден в движение и ако спра може пак да се стегне, дано мине бързи
има ли желаещи за среща в Градинката Света Троица, за тези които са в района, и за всички които имат желание, утре към 17часа , аз ще съм там и ще ми е приятно ако наборчета на нур, ще си спретнем цял Клуб

# 174
при нас работата не е добре, малкият повръща всичко, температура вдигна, толкова му е зле, че не може да заспи, само обикаля в кошарата като ранен лъв и крещи.
Викнах Бърза помощ, те дойдоха и ни закараха до отделението, там ни предупредиха да се готвим за влизане в болница, майката си трака.

# 175
тити, много лошо. какво му е, вирус ли нещо. стискам палци да му мине, да не се налага да влизате в болница.  Praynig дано се оправи бързо. много мъчно като има болни бебоци. и дано изкарате леко нощта.  Rolling Eyes

# 176
  • Gabrowo->Sofia
тити, дано ви се размине болницата. при нас поне се размина. повръщането преборихме с натриев цитрат и свещички вомитосхил. (може би вече са ти ги казали или знаеш, но и аз да кажа). този вирус лепна Ванката докато бяхме на морето. казаха ми да спра всички други храни и да давам само лечебна хумана, но аз понеже кърмя го оставих само на кърма. пиеше и чай от шипка, против разтройство, и ефералган за температурата, и витамин С .... понеже бяхме на квартира си купихме и шише оцет ако много вдигне температура през нощта, но не се наложи да го ползваме.
Надявам се, че и Деян бързо ще пребори вируса!
Клара, далече ми е вашата градинка. И бараво на Нур за крачиците.
Беба, ние сме си намерили една градинка с кафенце и люлки зад 321 бл.(преди живеех там) почти всеки ден сме там преди обяд мами с деца, а вечер и с татковци. Ако не ти е много далеч може да ви отведем

# 177
  • Sofia
Здравейте мами,

Ние се завърнахме от морето.Днес:-)
изкарахме чудесно.Йоско направи първи стъпки на плажа,яде като ламя и проявява вече скорпионски характер:-)
Утре ще пиша подробности ,че не мога да наваксам с четенето:-))
Снимки като се появи сестра ми(нашият фотоапарат замина на ремонт)Simple Smile)
това засега от нас:-)
черпя ви виртуално,днес съм именячка;-) beer3
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА МАЛКАТА АДРИАНА:-))  bouquet

# 178
Лошоо, тити, стискам палци бързо да се оправи Деянчо  Praynig И да се размине болницата, че е ужасно там с малко дете!

есприт, добре сте се завърнали от морето  Simple Smile Мерси за поздравите от името на Ади!

беба, добре дошли и на вас, липсвахте  Hug Хубаво сте обиколили България  Grinning

На мама Ани със закъснение ЧРД   bouquet

# 179
добро утро
тити, това сигурно е някакво вирусче, дано да се размине болницата и бързо да се оправите
днес съм малко подобре
аз отивам пак на скара на витоша дано да не е много мокро
приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт