НОЕМВРИйската бригада днес пълзи и се изправя

• 12 688
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
ааа, будни сме, будни сме Simple Smile при това от 4.петранчето продължава да е идиотче на квадрат. тази нощ ми разкара играта. просто вече качих машината на втория етаж на апартамента, където й е мястото, и затова не пиша много-много.

шошка е обяснила много добре да обувките. тези твърдите са за времето, когато детето вече први крачки. ние си имаме донесени от странство, но сме далеч от този момент. и много твърди ми се струват. това 100 % мен ще прежулва, пък за петра не знам...

сиси - добре дошла в отбора.

шошка - петра е с такива нокти от 4-5 месеца, т.е. още от времето преди обувките, пълзенето и прохождането. идея нямам защо се случва, но е много смотана работа.

днес сме на поредното дело за името на детето, което съм почти сигурна, че ще приключи като другите. така че не ми пожелавайте късмет, а стискайте палци призовкарката да е извървяла най-сетне за 3 месеца 10-те метра от нейната стая до стаята на прокурорите и да им е връчила призовката. срамота, значи! съдия, прокърор и призовкар работят в един съб, на съседни етажи, и все някой не е призован и не е разбрал. а ние с детето в жегите опиваме каиша на разходки до съда и пълним джобовете на таксиджиите. срамота!

# 151
привет  Wink
Саши снощи повърна от някаква каша на Сънвал. За първи път му вzимам каша , която да не е на Милупа и така го боля коремче милото. На два пъти zаспива и се буди с писъци, докато не я повърна. Днес я иzхвърлих. Гадост. Не я копувайте.
Все още ходиме боси, по чорапи и терлици бабешки плетени или кожени ... За есента и zимата ще ни трябват обувки.
Днес вали като иz ведро и аz така се минах с паркирането (уж да е на zакрито), че половин час търсих място, после още половин час ще отпаркирам  Sad

# 152
  • София
Добър ден.
Мерси на всички за честитките.
Да ви кажа,Кристи си прегъва езика на две.Много ми е странно,аз не мога,.ама на дължина на две...уххх Crazy #Crazyадски странно.

# 153
ДОБРЕ ДОШЛА АДАШКЕ ПО НИК - sisssa дано не стават обърквации smile3503
ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СКОРПИОНЧЕТО!

За обувките нещата вече ми се изясниха - сега ще търся такива с твърда задна част. За ноктите на крачета и ние имаме същите проблеми, на най-дългия пръст се подвиха надолу и така останаха подвити. Сега ги режа с голяма мъка, защото не ги виждам от една страна, а от друга като се завият надолу немога да вкарам ножичката smile3515 но криво ляво режим си ноктите...

Последна редакция: пт, 25 авг 2006, 13:18 от Sissa

# 154

Да ви кажа,Кристи си прегъва езика на две.Много ми е странно,аз не мога,.ама на дължина на две...уххх Crazy #Crazyадски странно.

Деян го прави, когато е гладен. Все едно ще суче/смуче/.

# 155
от вчера съм посветена в тайното братство  Crazy глупости говоря, де. но с кейти се разсипахме от разходки. тя се кефи, но на мен крака не ми останаха. по 2 часа само накрак май не ми се е случвало от студентските години. такъв е прахоляк по улиците, не знам с какво да излизам. май ще почна да обувам маратонки, че с тия чехли да не ви обяснявам. намерих си и една приятелка от детинство. тогава й виках кака  hahaha че е с 5-6 години по-голяма от мен. сега обаче заедно бутаме колички. а бебоците толкова се харесаха, че днес през цялото време държаха една сламка- кейти от едната страна, момченцето от другата. та карахме все успоредно количката, че а единият изпусне сламката, веднага писва. общо взето доволна съм. разнообразие.
чета като луда. очи не ми останаха. отивам докато кейти спи да прелистя няколко страници.
за обувките- ние купихме на к и к. най-разпространения модел, струва ми се. но кейти още не ходи. нито вън, нито вътре.

# 156
  • Gabrowo->Sofia
искам да ви споделя, че моят син само прави разсип на храна. сутрин яде попара от 5 сухара със сирене и масло+кърма, на обед супа 130гр+сухар+пюре, 190гр, след обед каша поне 200гр + кърма и кърма вечер късно и сутрин рано и плодове през деня....абе яко хапва, а прираста за деветия му месец е 170гр!

# 157
 #Crazy #Crazy #Crazy
Лелеее, Ади яде половината от изброеното и за последния месец е качила 500г  ooooh! newsm78

# 158
Здравейте и от нас. Ние се върнахме, щото таткото можа да си вземе само една седмица отпуск. Аз дълго се двоумях да поостана ли още малко или да се прибирам, но взех, че се прибрах. И по-добри, защото колкото беше спокоен и чудесен полетът на отиване (бебе спи един час и си играе един час), на връщане не миряса, само се катереше по нас и не искаше да седне и за секунда. България Еър съвсем ме разочароваха 1) с допотопните си мерки за сигурност за бебета - връзват се с един колан за седящия възрастен, за да може той добре да го премаже при едно евентуално рязко спиране. 2) с рядко неучтивите си стюардеси, които отказаха да му затоплят бурканчето, след дълги молби позволиха на мъжа ми да му смени памперса на пода, откъдето го изгониха по средата на процедурата на една от стюардските седалки, откъдето пък пак го изгонили, и накрая му се накарали не могъл ли да изчака, докато кацнем, и му напомнили да не забрави да си прибере ползвания памперс, щото на тях не им влизало в задълженията. И още куп такива дреболии, много ме е яд и повече няма да летя с тях, макар че си имах малка емоционална връзка към бг авиолиниите, за които баща ми работи 30 години....Ама пък няма пък.
За тази една седмица Малик "проговори" (на свой си език, де, но ной-после започна и той да реди всякакви срички), изникнаха му още два зъба (общо 6), маха постоянно за чао (независимо дали някой си отива), имитира зайчето - абе скок отвсякъде. При него винаги е така - застой, застой и после изведнъж няколко неща накуп. А, и прояде грубо смляни неща.
Ние не можахме да свършим почти нищо, но поне се видяхме със семейството и приятелите, това винаги е чудесно. Иначе позавидях малко на майките, живеещи в Германия точно на тази бебешка възраст, защото разнообразието от пюрета, каши и всякакви други храни е просто огромно. Цените - значително по-човешки от тук. Кашата на Милупа струва евро и осемдесет. За сравнение. Докато се върнем през октомври, Малик сигурно вече няма да яде такива неща.
Майче, не можах да те видя на снимките, а много искам....

# 159
  • Gabrowo->Sofia
....Кашата на Милупа струва евро и осемдесет...
ауууууууу това просто не е за вярване!
Браво на Малик за новите умения!

# 160
леле, дидди, а аз си мислех, че прехранвам Деян с 4 сухара в попарата и 200-210 гр. пюре/каша на следващите храненета! Ти си отглеждаш черна дупка Simple Smile

Сердика - добре дошла отново! Това за стюардесите направо не мога да го повярвам, но всички отзиви за тях са такива. Ама се чудя защо мъжът ти е бил съгласен да повива бебе на пода...

# 161
малеее, петра не може да изяде и 3 сухара за закуска. как да е - да са здрави децата...

днес е страхотен ден - маникюр, педикюр, нова коса, нова рокля и 2 тениски на филков (за инфо - в преоценения магазин зад съда всичко се разпродава и е до 20 кинта. но и много дефектни стоки има) , среща с девойка и куп други глезотийчици. багажът е почти приготвен и има още 1/3 свободно място за покупки хи-х-хи

делото пак не мина, защото прокурорът пак не бил редовно призован. аман!

сердикааааа Hug

# 162

Ми, Тити, той не се притеснява от затруднени условия, пък си имаме чанта с непромокаема подложка и т.н., тоест на бебето нищо му няма, а иначе просто нямаше къде да го повие - майка ми ми разправяше за някаква плоскост в тоалетната, която се сваляла, но мъжът ми само надникна в споменатото помещение и веднага се обърна - а както споменах, не си поплюва по принцип. За стюардесите ме е яд, щото сме попадали и на супер мили и готини, но...не всеки път. А, бурканчето не искаха да го стоплят, защото отвора на каните им бил много малък. Като предложих алтернатива, измънка едно :не, не, не може... и избяга. Чак ме досмеша. Но в интерес на истината и при други авиокомпании ми се е случвало да са не дотам нежни и добри.
Диди, за пюретата пък въобще няма да почвам Mr. Green
Майче, дай пак линк за снимките Sunglasses

# 163
здравейте
честит рожден ден исайкова, да си жива и здрава, малко на патерица
сисса добре дошла в отбора
купихме каишки за прохождане, на бейби конфорт и съм много доволна, така нур като се засили няма опасност ако падне да си изкълчи ръката с която ме държи или като се пусне, както прави изведнъж ме пуска и тръгва където е решила, и ако не успея да реагирам мигновено ще обели нос, така и кръста не си натоварвам защото не съм наведена
за обувките, ето малко от нашата история
първо купихме буйки на К и К от миналогодишния модел, за 2 дена малката ги разпердушини
после купихме пак КиК тези
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1103180
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1103182 съпипа ги за 2-3седмици, и много и беше топло с тях, те се с тази така наречена твърда петичка и високи да обхващат глезена
накрая и купих тези сандали
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1103185
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1103187 , не бяха ортопедични, затова и купих стелки КиК за 2лв и съм много доволна и нур хвърчи с тях струваха 14лв
Сега отивам да прочета какво съм изпуснала, че прегледах само отгоре отгоре
и наколенки купихме, че тя не се навежда да вземе нещо а направо на колене пада и много ги жули
прочетох,
сердика, доста гадно пътуване сте имали, но важното е че е свършило,
за храненето, нур продължава да ме мъчи като не ще да яде храна, в най-добрия случай изяжда 50-60гр пюренце на обяд, не ще даже да замести ядене, ни попара ни каша яде, не мога сирене да и въведа, сега съм почнала но тя днес отказа изобщо пюрето,
всички майки на бебоци които още не пристъпват са просто късметлийки, откакто нур пристъпва, не ще в количката да стои повече от двайсетина минути след като излезем и п трябва да сме стигнали градинката за да я извадя вече и в мен не ще иска само да ходи
лека вечер

Последна редакция: пт, 25 авг 2006, 23:11 от Клара

# 164
аз съм все още тук,още не мога да се опомня от онзи ден.
Станах Стринка
на най-прекрасната принцеса-Кристина роди се на 23 в 14.30 часа,планирано секцио,оперирана по спешност.Тежби 2870гр и е висока 49 см.Ядохме пихме и се веселихме.И продължаваме да празнуваме,ще ги изпишат в понеделник.
А от нас иначе нищо ново,върнахме се окончателно от морето и май няма да заминаваме повече.Краси вече ходи само за една ръчичка и е много стабилен,аз в проходилка не съм слагала,защото си прасна два пъти главата за 10 мин и се отказах от нея.Водя го и за каишите,но не може да се отпусне още хубаво.
А за обувките-ние носим от 6 месец,защото тогава започна да ходи за двете ръчички,много съм доволна от Минимена и имаме 3 чифта,също имам едни маратонки Барт,които също не са лоши.А онзи ден му купих много яки ботушки на Geox.

Общи условия

Активация на акаунт