при това от 4.петранчето продължава да е идиотче на квадрат. тази нощ ми разкара играта. просто вече качих машината на втория етаж на апартамента, където й е мястото, и затова не пиша много-много.шошка е обяснила много добре да обувките. тези твърдите са за времето, когато детето вече први крачки. ние си имаме донесени от странство, но сме далеч от този момент. и много твърди ми се струват. това 100 % мен ще прежулва, пък за петра не знам...
сиси - добре дошла в отбора.
шошка - петра е с такива нокти от 4-5 месеца, т.е. още от времето преди обувките, пълзенето и прохождането. идея нямам защо се случва, но е много смотана работа.
днес сме на поредното дело за името на детето, което съм почти сигурна, че ще приключи като другите. така че не ми пожелавайте късмет, а стискайте палци призовкарката да е извървяла най-сетне за 3 месеца 10-те метра от нейната стая до стаята на прокурорите и да им е връчила призовката. срамота, значи! съдия, прокърор и призовкар работят в един съб, на съседни етажи, и все някой не е призован и не е разбрал. а ние с детето в жегите опиваме каиша на разходки до съда и пълним джобовете на таксиджиите. срамота!

адски странно. 
но криво ляво режим си ноктите...
че е с 5-6 години по-голяма от мен. сега обаче заедно бутаме колички. а бебоците толкова се харесаха, че днес през цялото време държаха една сламка- кейти от едната страна, момченцето от другата. та карахме все успоредно количката, че а единият изпусне сламката, веднага писва. общо взето доволна съм. разнообразие.