НОЕМВРИйската бригада днес пълзи и се изправя

• 12 706
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
исайкова, честит рожден ден!!! пожелавам ти здраве, спокойствие и много усмивки!!!   newsm51
добре дошла на мама сиси!!!  bouquet
аз най-накрая преодолях снобизма си и имам среща с местните мами  Mr. Green да видим, да видим. катето обаче точно днес не си спази режима. на обяд не можа да спи много, защото тук съседите вече се подготвят за зимата и цял ден режат дърва с някаква машина. в резултат на което кейти спа половин час и се ококори. преди малко я приспах след рев от нейна страна и ритници. взела и да рита ожесточено, ако нещо не й харесва.  Thinking хем рита, хем си изпъва тялото. инат ей. та ако се събуди до половин час, излизаме да се представим в обществото.
диди,  къде се намира кухнята в младост и знаеш ли каква е процедурата.
намерих книга с детска кухня от моето детство. сега ще я чета, но не вярвам да е подходяща по новите схеми.

# 136
  • Gabrowo->Sofia
юка, за младост докуметите се подават в едно невзрачно помещение на гърба на  данъчната служба в младост 1, а храната се раздава от различни детски градини. за записване трябва бележка от личния лекар, че детето не страда от алергии и копие на акта за раждане. почиват до 18 септември след това ако искаш обади се да питаш на тел.874 50 08 дали те обслужват и Горубляне. Когато те запишат да вземаш храна при закупуване на първите купони трябва да носиш 30 бурканчета и 60 капачки от типа на Ам-Ам 190грамовите

# 137
Привет отново   Grinning

Честит рожден ден, мила Исайкова newsm51 Бъди здрава и засмяна, млада и щастлива мама!!! 

На новата мама sisssi  welcome

Миа и Виктория са прекрасни  Heart Eyes Хубави снимки сте направили! А малките са супер сладки направо!!!

И аз съм го чувала това за твърда петичка на обувките. Тя е, за да не се изкривяват стъпалцата на бебетата и децата. Но и аз никъде не съм открила такива. В чужбина знам, че има със сигурност.

# 138
  • Карлово
Добре дошла на новата мама Сиси! Дай повече инфо за бебка - име, тегло и ръст при раждането, за да ви впиша на първата страничка.

# 139
абе ще прощавате, ама какви са тези глупости за твърди обувки - нали детето трябва босо да прохожда? Всеки път като го коментираме, чета различни неща.

исайкова, честито ти - все по-големи букети да получаваш,  и те да са само прекрасно встъпление към основните подаръци Simple Smile

А вече ми разделиха детето на две-Виктория е лошата,тоест когато мрънка и се глези(както е през повечето време,затова и първото име),а Александра е когато спи или кротува.

хехе, готино Simple Smile

добре дошла, мамо сиссси, как се казва рожбето?

# 140
Благодаря на всички за топлото посрещане!  Simple Smile
Юлиана се роди - 2,900 кг., 47 см. Тя май е третото човече, родено на 17-ти. Simple Smile

# 141
  • Карлово
Тити, не твърди изцяло, а само отзад на петичката. Да не стъпва накриво, на мен така ми обясниха.
Сиси, ей сегинка ви вписвам!

# 142
не, аз пак тъпо и упорито - с обувки ли се прохожда или боси? Да преговорим  Wink

# 143
  • Карлово
Аз съм за босо, на все пак навън й слагам обувки, знам ли на какво ще стъпне-стъкла и какво ли не се търкаля. А в къщи и на двора си шляпа боса, дори понякога я пускам из махалата по чорапки, вм обувки.

# 144
  • Gabrowo->Sofia
За прохождането и аз съм привърженик на босоходенето (където е възможно).  Хич и не мисля да търся твърди, от където и да било, обувки. Нито пък да купувам наколенки, налакътници или каски, щото и това имало за прохождане!

# 145
Ехехеееее, привет от една нощна птица  Simple Smile
Исайкова, честит рожден ден!
За обувките да се изкажа прясно, че вчера обикалях и купих едни маратонки за 30 лв и ми се е свило сърцето като знам, че за 1 месец ще ги износи. Значи, досега (и все още) навън си шляпаме с буйки - тези дето са с огъваща се подметка. Иначе е препоръчително  петичката отзад или така наречения форд да е твърд, точно за да предпазва стъпалото от изкривяване, а подметката да е мекичка, понеже прохождат на пръсти, отпред също да е обезопасено. С две думи отрити сандали отпред и отзад - не. Има едни ортопедични сандалети (така се наричат) на К&К които обхващат до глезена и са идеални за сега, но струват над 40 лв - кошмар  Close Сигурно има и други марки....А в къщи си пълзим и ходим боси. Но забелязвам че всички нокти на краката му се чупят и то до основата. Има ли други бебета със същия проблем? Не мога да разбера от буйките ли е това или от босопълзенето?  Sad
Един комар ме тормози от два часа, ше се спасявам.. байй

# 146
  • Карлово
ДУ!
Ееех, отмина времето, когато в 7 часа имаше 10-15 постинга в темата. Започнаха да спят бебоците.
Лек ден!

# 147
Добро утро  Grinning
микки, по-скоро бебоците вече не спят по толкова много и затова не остава време за форумстване  Wink
шошка, и аз съм изумена от надутите цени на бебешките обувки  Twisted Evil Егати и монополиста тез К&К  #2gunfire Ади също има изпочупени ноктенца на краката и аз не знам от какво са. Ама обувки почти не и слагаме, така че сигурно е от пълзенето  newsm78

Ади вкъщи е боса, но за навън , когато я пробваме да ходи, и слагаме буйки на Dandy. И аз съм за босото прохождане, но не бих пуснала Ади боса по плочките на площада  Wink

# 148
и на Деян  ноктенцата се чупят, а едно ноктенце беше тръгнало да се извива навътре и почти се беше забило в пръста - така е, като си няма майка да му реже ноктите на краката Simple Smile Според мен се чупят, защото са меки още.
Сега разбрах за твърдите обувки и "ходенето" - аз просто навън го държа в количка, "ходене" навън не упражняваме.
Та, ние купихме миналата седмица първите обувки, продавачката се кле, че са на КиК, но не са, разбира се. 15 кинта, есенно-зимни, мисля преди ноември да не му ги обувам. И без друго взех голям номер. Но изглеждат обувки по правилата, нацелихме ги с късмет.

# 149
  • Карлово
Аз чух за бебешки обувки на "Капчица", пловдивска фирма. Били доста по евтини, но не съм ходила скоро във Филибето. Я някоя пловдивска мама да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт