НОЕМВРИйската бригада днес пълзи и се изправя

• 12 685
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
добро утро
при нас нищо ново
мики нур си има режим и си го спазва,показва малко когато и се суче но не ме съблича, не и позволявам, ако трябва да изчака малко гушкам я с гръбче към мен и така мирясва за малко време
още не съм почнала жълтък и сирене(сега го изкисвам,обезсолявам де) и скоро почвам да и слагам в зеленчуковото обедно пюре, защото ние каши и попари не яде,
Купих и чаша на нук със сламка, разбра за какво става въпрос и сега и е голям кеф да смуче, но лошото е че когато се напие, продължава да смуче и да и изтича водата от устата, става вир вода
Майче честити умения и приятно пътуване, хубаво изкарване, много снимки и да си починеш хубаво, че като се върнеш нищо чудно Петра да запристъпвала и после какво те чака, олеле, почивай максимално, да събереш енергия

# 121
Добро утро и от мен  Hug
diddi, гриса го правят в детската кухня, кремчетата също. Доколкото разбрах ги правят с прясно мляко  Rolling Eyes Аз правя кремчета само събота и неделя с пастьоризирано пълномаслено прясно мляко. Кус-куса и овесените ядки ги давам с кисело мляко.

# 122
Здравейте и днес! Вчера ходихме на ортопед, нямаше причина просто така профилактично.  доктора започна да преглежда Ники и тя реши, че ще правят гимнастика и много се забавлява, а после на ехографа такъв гъдел я хвана от гела, че доктора много се забавлява с нея. Общо взето купон си направи, но доктора хич не ни хареса обувките, обясни ми че с тези обувки няма да прохиди лесно. Обувките трябвало да бъдат с твърда част отзад. Като се врънах прегледах всичките ни обувки и не намерих такива Weary. След обяд по време на разходката обиколих близките магазини за детски обувки, но никъде нямаше с твърда задна част. Знам, че скоро обсъждахме проблема с обувките, но може ли някои дасе включи и да каже какво знаете вие по въпроса?

# 123
  • София
Добро утро.Днес чуквам 23.Черпя по повода:

Мъжа ми снощи ме изненада като стана 12 с огрооомен букет,какъвто не ми беше подарявал от времето,когато ме сваляше Blush

# 124
bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН![/size]

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЧЕРПКАТА. БЕШЕ СЛАДКО И НА ТЕБ ЖИВОТА ДА ТИ Е КАТО ТОРТА СЛАДЪК. ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО  txtloves И ДОБРЕ ДА СЕ   cheersПО СЛУЧАЯ. ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА НАПРАВИШ smile3509 ЧЕ И НИЕ ДА ВИДИМ! ЗАБРАВИХ - ПОЖЕЛАВМА ТИ И МНОООГО  happy bd

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 13:20 от Sissa

# 125
  • Карлово
Исайкова, честит рожден ден!

# 126
Привет!
Лято е и опустя темата.
Исайкова, да си жива и здрава!/Шъ ме умориш - ЧУКВАЛА ГИ!/
Тъкмо се прибрахме от отчитането на пробата на Манту, не се налага ново ваксиниране.
Пътувайки към центъра за пробата видях среща на бременни, форумки предполагам. Стана ми много приятно.
Друго за разказване - утре сме на консултация, Гошко откри индианския поздрав, всичко наоколо е в кашони, понякога се чудя къде точно извират вещи в нашата къща и имам руси кичури.

# 127
  • Пловдив
честит рожден ден на isaikova
 newsm59 newsm67Бъди здрава и много щастлива,много любов и подаръци да получиш!  Gift
Майче,много те харесах и аз страхотна кума си била  smile3521 и на мен ми предстои сега в събота,та съм малко притеснена,дано всичко мине добре.Пожелавам ти приятно прекарване в Мармарис,да се върнеш отпочинала събрала тен и много приятни спомени  Heart Eyes
Миа е добре не лази,изправя се права в леглото,има 2 зъба,хапва си добре и не спира да говори-мамама,баба,мими,тата,да-да,не-не,понякога шепти или просто си отваря устата без глас,ходи на гърне вкъщи я държа без памперс и рядко прави бели да се напикае,заспива самичка в леглото много съм доволнакато и дам сок изпива го и айде....
Еми,това е хубав ден на всички  Simple Smile

# 128
# 129
не мога да отворя снимки на миа. само аз ли съм?

чрд на исайкова!
бъди здрава, усмихната, щастлива и мъдра!

имам още 26 страници до края на бачкането и после почивчицааааааа

# 130
  • Gabrowo->Sofia
Исайкова, честит рожден ден! Да си жива и здрава!  bouquet
аз виждам снимките на Миа, чаровница  Wink

# 131
И аз видях снимките на Миа!
Честит рожден ден на Исайкова!Много здраве и щастие!
Ето малко снимки и на Виктория:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56690

А вече ми разделиха детето на две-Виктория е лошата,тоест когато мрънка и се глези(както е през повечето време,затова и първото име),а Александра е когато спи или кротува.

# 132
  • Gabrowo->Sofia
А вече ми разделиха детето на две-Виктория е лошата,тоест когато мрънка и се глези(както е през повечето време,затова и първото име),а Александра е когато спи или кротува.
хи, хи каква била ползата от двойните имена  Grinning
Доминика, забравих да благодара за инфото. Каква е тая ваша работна кухня, тук Софийската почива месец и половина през лятото...

# 133
Здравейте! Ще се радваме да сме сред вас с моята ноемврийска дъщеричка, макар че за съжаление се присъединяваме доста късно.
Хубаво е да знаеш, че някъде там има някой, който е преживял почти по едно и също време, а може би и точно по едно и също време, това, което й ти - радостта да видиш за пръв път малкото си бебче. При мен това се случи на 17 ноември в 23.57 часа. Видях вече, че има още 2 деца, родени на същата дата, но все още се ориентирам тук.

# 134
  • Gabrowo->Sofia
sisssi, добре си ни дошла. По-добре късно, отколкото никога  Wink

Общи условия

Активация на акаунт