при нас нищо ново
мики нур си има режим и си го спазва,показва малко когато и се суче но не ме съблича, не и позволявам, ако трябва да изчака малко гушкам я с гръбче към мен и така мирясва за малко време
още не съм почнала жълтък и сирене(сега го изкисвам,обезсолявам де) и скоро почвам да и слагам в зеленчуковото обедно пюре, защото ние каши и попари не яде,
Купих и чаша на нук със сламка, разбра за какво става въпрос и сега и е голям кеф да смуче, но лошото е че когато се напие, продължава да смуче и да и изтича водата от устата, става вир вода
Майче честити умения и приятно пътуване, хубаво изкарване, много снимки и да си починеш хубаво, че като се върнеш нищо чудно Петра да запристъпвала и после какво те чака, олеле, почивай максимално, да събереш енергия

. След обяд по време на разходката обиколих близките магазини за детски обувки, но никъде нямаше с твърда задна част. Знам, че скоро обсъждахме проблема с обувките, но може ли някои дасе включи и да каже какво знаете вие по въпроса?

И ДОБРЕ ДА СЕ
ПО СЛУЧАЯ. ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА НАПРАВИШ
ЧЕ И НИЕ ДА ВИДИМ! ЗАБРАВИХ - ПОЖЕЛАВМА ТИ И МНОООГО

Бъди здрава и много щастлива,много любов и подаръци да получиш! 
и на мен ми предстои сега в събота,та съм малко притеснена,дано всичко мине добре.Пожелавам ти приятно прекарване в Мармарис,да се върнеш отпочинала събрала тен и много приятни спомени