НОЕМВРИйската бригада днес пълзи и се изправя

• 12 354
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
# 91
majceto добре ме разведри с твоето кумуване, много се развам, че младото семейство толкова се обича - така трябва да бъде! Не се тормози с чувство за вина, че аз тогава трябва да ходя да се  #2gunfire, за мен ти (и всички, които кърмят толкова) са герои.
Не знам вие как сте с килограмите, но аз имам едни 10 които са ми отгоре и не мога и не мога да ги сваля, от две седмици се подложих на една диета и с радост установих, че вече мога да си закопчавам панталоните. Не съм свалила много - само 3 кг., но на важни места - бедра, дупе, талия.Мнооого съм щастлива от този факт.
Имам да се похваля и с моята принцеса, както скоро казах  миналата седмица я научих да слиза сама от спалнята и вчера я оставям сама да слезе, но на ъгъла на леглото. Реших, че няма да може, защото положението е различно от това което "тренирахме", но малкото ми пашкулче прояви съобразителност изпълзя по-напред до място където може да се обърне по коремче и да слезе така както си знае.Беше толкова сладка и така ме накефи, че прояви съобразителност, така че не мога да не се похваля... Hug И с още нещо ме учиди, понеже любимата и реклама по телевизията е презентацията на една нова анимация с едни коли, вчера като почна да я гледа  започна да имитира всички мимики, които правеха колите от рекламата, беше страшно сладка (май се повтарям Laughing) - те се учудя и тя се чуди, те се смеят и тя, по ТВ-то казват о-о-о и тя повтаря и през цялото време си говореше нещо без звук, само така си отваряше устата Joy Joy Joy

# 92
  • София
Мн добре иглеждаш ти,но не видях младоженците....

Мъжа ми и него го свали вируса...Бля.

Бубу,вие как сте днес с малкия?

Сиса,браво-много е умничка малката.
Кристи не попива нищо,май само "не"засега Mr. Green
Ама какво да направя,като прави всичко,което не може.Ами повтаряме постоянно"не","не",и "не".
И той постоянно повтаря"нйе,нйе,нйе".

# 93
  • София
ДД,

аз съм добре...дано да не е само временно, малкия още не е съвсем, сутринтта беше със червени очи като бушониран горкия, в 3 сме на лекар да го види. Цяла нощ прекара в мен, не даже толкова да суче, ми така си спеше на гърдата, като го махнех и се разплакваше...та общо взето така си прекарахме, сага пак не иска да суче, но поне хапна попара - с удоволствие при това...та явно и той е малко по-добре....но не съвсем...отивам да го пробвам дали ще иска обяд...

# 94
  • Gabrowo->Sofia
бубу, ама на вас един час ви се е паднал за преглед, ще се уморите от жега
майче, много сте готини. цялото семейство!
сиса, браво на дъщеричката ти. моят Иван като не може да лази, не може и да се катери...вероятно още дълго ще го дебна да не се изтъркаля от спалнята. аз всъщност за това го оставям и на земята, та ако пада от по-ниско да е  Wink

# 95
diddi Нали знаеш че момиченцата по принцип я карат по-напред от бебета, та чак ....до 30 (от личен опит thumbsup), но е факт че се чувствам доста по-спокойна сега като я оставя на дивана, спалнята и т.н...
bubu_to Чакаме да чуем как е минало при доктора, ама наистина едни час са ти дали smile3515, а това че е лежал в теб го е успокоявало сигурно, казаха ми че до към годината децата се успокояват от усещането на удъртие на сърцето на майката - още помнели. Стискам палци всичко да отшуми бързо и безболезнено..., от опит знам (ние се разболяхме вече 2пъти) че милите са такива парцалчета и такива кривотии, че ти е двойно по-кофти.
isaikova - незнам дали Никито е умна, но както казва мъжа ми "хард диска" и е още празен, та лесно се попълва с нова информация Joy

# 96
здравейте
майче, страхотни снимки, приличаш ми на ученичка ( абитуриентка ), много сладка малката принцеска
аз моята щерка на нищо не мога да я науча, при нея важи правилото на самоучението, сама се тренира на разни умения, иначе общуваме на неин език и не мога да я науча нищо, като само размахва ръце и се хили, как да и покажа нещо, щом се опитам почва да ми се сърди че и се мешам

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 19:49 от Клара

# 97
  • Gabrowo->Sofia
клара, все забравям да кажа, че Нур е много готина на аватара

още нещо - имам предложение за заглавие на някоя следваща тема - НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее.

# 98
  • София
Егаси вируса,толкова вилнее...За часове и мен ме тръшна, с темп.съм и скапана...бляяяяяя

# 99
  • София
Е, добре, че ни се падна хубав ден, подухваше и разходката беше приятна. Ами не е мн зле щяло да мине за няколко дни, малко диета и повече течности, да си продължавам с ентерола, смектата и чайчета...каза че вилнеел този вирус, но явно вече е по-слаб, защото миналите бебета били стигнали до болница с мн тежки диарии, а той нямал симптоми на обезводняване....та така ще се лекуваме...а ентерола мн помага и на мен прекрасно ми подейства и един приятел също с това се оправил за един ден. Та Исайкова - ако сте стомашни пробвайте го това прахче Wink
Даже на прибиране си купихме страхотна торта за 7 лв от Лучано. WinkЯмиии

А днес ни се потрошиха 2 стъкла от този вятър, стана течение и като се заблъскаха врети и прозорци, полувината хол беше в стъкла изпотрошени Sad

# 100
здравейте
диди нур благодари за комплимента, и заглавийцето за нова тема много ми харесва
вън духа много силен вятър, сигурно ще има буря нощес, дано да разхлади, че с тия жеги ще изпукаме

# 101
тук бурята отмина и стана направо студено,нали е близо планината. а там какви светкавици се виждаха, да не си някъде из баирите. дано в софия се е разхладило, че нещо ме стегна шапката тук и събрах багажа. утре да си ходим.
бубуто,много ви се събра напоследък болести. хайде бързичко да минава! исайкова, и на теб бързо оздравяване!!!  bouquet
майче, поздравления за безпроблемното отбиване. какви ти угризения след толкова време кърмене  Stop а снимката, на която седите на стълбите, ми навява някаква романтика. не мога да обясня защо. но ми харесва много.

# 102
Здравейте, днес ходихме на консултация вече сме по-добре, гърлото е чисто и носа също. Новите ни мерки са 74см (само 1см. за последния месец) и 8 600кг. (350гр. отгоре). Ники все още ходи с огромоно удоволствие на лекар., смеесе когато я преслушват и го взема за някаква игра, даже не се дразни когато и бъркат в устата за да и видят гърлото - абе шантава работа.
Утре ставаме на 10 месеца!  ura - в къщи    bigdance2 всеки месец на 23 така че утре ще почерпя!

# 103
по заповед на исайкова се разписвам - нямам новини. Никакви. По-добре такива, отколкото лоши, нали? Simple Smile

айде оздравявайте - болните.

В момента съм много заета, готвя боб Simple Smile

# 104

В момента съм много заета, готвя боб Simple Smile

с червени чушки ли??? и на мен ми се прияде и ще вzема да си сготвя и аz  Wink ще мина да вzема и малко овче сиренце  Wink благодаря zа идеята  Wink

какви са теzи грипове, които се вихрят? желая на всички zдраве  Hug

Общи условия

Активация на акаунт