Накъде върви тази връзка?

• 7 974
  • 127
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Добре, де, кое не можеш да си обясниш? Та, сама пишеш, че още от ден първи на връзката ви не сте имали сносен сексуален живот. Кое е учудващото в картинката? Явно този човек има някакви проблеми. Дали иде реч за разбъркани хормони; някакви заболявания, за които не ти е споделил; психически отклонения или емоционални травми – какво значение има? Очевидно не иска да съдейства за отстраняване на причините за тази негова асексуалност, а може и сам да не е наясно защо е такъв.
Или трябва да се примириш, или да му биеш шута.
Не мисля, че във вашия случай има намесена любовница или друга външна причина.

# 106
А на теб как ти се вижда той- преодоля ли болката, говорите ли за загубата, весел ли е в компания или затворен?
Той не желае да говори за загубата, но си е весел както преди, излизаме постоянно, пътуваме, забавляваме се, спортуваме. Смее се, говори много. Прави ми изненади и мили жестове, както и се радва на моите..

# 107
Обаче сексът е #химера.
А питаш ли защо не иска да сте близки? Има ли причина? Нещо смущава ли го? Иска нещо специално ли? За мен нещо те баламосва, а смъртта е била само удобно извинение.

# 108
След като се е върнал към нормалното си ежедневие и всичко друго е ок, освен секса, значи не загубата е била причината за липса на секс. За мен или е гей, или много асексуален.
Не бих приела такива отсичания без никакви разумни причини за отговор, не и от човек, с когото още нищо не сме изградили заедно и не и щом съм била вече достатъчно търпелива.

# 109
Не желае или няма желание - това е много тънък момент! Това трябва да разбереш според мен.
Приложи му някой афродизиак Simple Smile

# 110
Да, те са от няколко месеца заедно, точно липса на афродизиак му е проблема.

# 111
Вие реално сте имали период от една седмица, в която сексът е бил добър според теб. Оттогава насам вече 4 месеца - секс йок. Той се смее, забавлява, спортува, т.е. ежедневието му е съвсем нормално и животът му си тече както преди, само че без секс.

Това, което на мен ми прави лошо впечатление е, че той не желае да го обсъжда с теб. Нещо повече - директно и безцеремонно те е отрязал. Като му се доправело секс, щял да ти каже. Сериозно ли ти го изтърси това в прав текст? Ти не се ли почувства отхвърлена и обидена?
Аз не мисля, че бих могла да остана с човек, който демонстрира такова надменно отношение към мен и ме кара да се съмнявам в себе си като жена. Просто няма да мога да се насиля дори да говоря с него при такова стечение на нещата.

И както някой по-нагоре писа, смъртта на баща му, проблемите в работата му не са били причина, а просто претекст. Ти си изтърпяла стоически и сега той дори не смята за нужно да търси извинителни причини - директно си те отрязва.
Доста унизително, не ми се е случвало, за мен не би било ок да се примирявам и да чакам.

# 112
  • Варна
Когато на него му се доправило... сякаш за него по подразбиране ти винаги ще си на линия в 100% от времето. Доста грозно. Секс се прави когато и двамата искат, а не когато принцът реши, че иска и издава уведомление... Не знам кое е по-лошо - че не му се прави секс, при положение, че всичко друго е наред, или че не ти дава никакви обяснения и така грубо те е отрязал. При всички положения не е нормално това за пресни гаджета. И аз си сменям мнението след последните "подробности". Ако искаш съквартирант, стой си, ама иначе...

# 113
А дали авторката е говорила с него на тема Секс ? Т.е. да си кажат предпочитанията честно и открито? Защото ако той има нестандартни изисквания, може да предпочете да не прави въобще нормален секс, отколкото да прави не по "неговият начин".
Напр. аз предпочитам да остана на сухо, ако знам, че мъжът до мен си пада по садизъм. Но ще остана в двойка с него, ако е идеалният партньор иначе.   Това е само пример. ( и всъщност няма да остана, а ще избягам, ама не това е темата)

# 114
  • Sofia
Тези с нестандартните предпочитания и феновете на извращенията в секса често са супер напористи и открити и не се свенят в опитите си да навият партньорката да им стане опитно зайче. А този отбягва всякакви теми, свързани с интимности, та по-вероятно просто да си е асексуален.

# 115
Малко зависи и от възпитанието.... Е, добре де, много малко.....
Може и да е с обратна ориентация....  А може и да има проблем - психологически, здравословен?
Аз до скоро бях в депресия, рядко правих секс, иначе отсрани няма как да се разбере ( даже и аз не знаех за съществуването ѝ, смятах, че е просто вродено състояние и мързел...)

# 116
Според мен проблемът е психологически. Но мога само да гадая. Приятелят ми 100% не е гей, не е и фетишист ( имам набито око за тези неща), няма проблем с хормоните (има сутрешна ерекция), остава варианта депресия. Много съм мислила над това. Обаче! Той не показва такива симптоми. В предните постове обясних. Весел си е и си е ок. Аз не съм грозна. Не знам какво му е, но ако скоро нещата не се оправят, ще се принудя да сложа край.

# 117
  • софия
Или пък просто вече не го привличаш и затова не иска да прави секс с теб?

# 118
Или пък просто вече не го привличаш и затова не иска да прави секс с теб?
Ами тогава защо ми говори за общо бъдеще, брак, деца, къщи и подобни обвързващи неща? Аз не напирам за обвързване, той ги дрънка тези неща. Какво иска от мен, ако не го кефя? За сведение, той е по-добре материално, а не аз. Той напира да ме издържа, да съм му съпруга. Защо? Най-елементарното, как ще си направим дете  ( което той иска)  ????

# 119
Ама, моля ти се Сали, защо не го попиташ директно него? Най-малкото последният въпрос на твое място сто пъти да съм го задала. Още повече че моята и на други семейства реалност показва че рядко бебе става от първият път. И то дори и да си знае дамата точната дата на овулация, пак е под въпрос бързото изпълнение на задачата...
Колкото до депресията - еми и аз се смеех, четях вицове и оценявах подобаващо остроумието на партньорът ми, както и излизанията и пътуванията ни. Е, подобаващо за според околните, обаче когато излязох  от великата черна дупка, установих, че почти нищо не помня.....

Общи условия

Активация на акаунт