Накъде върви тази връзка?

• 7 986
  • 127
  •   1
Отговори
# 75
То много въпросителни има около тази тема. Първо какво е наложило веднага да заживеят заедно без да се познават, второ защо авторката изкарва, че сексуалните проблеми са започнали с проблемите в работата и със загубата на родител на приятеля ѝ, след като явно са били от по-рано...
не е задължително да са въпросителни за нея. На мен ми звучи като любов от пръв поглед.  
Познавам хора заживели заедно от втора среща. Няма нищо особено.  Е, ако някой не го разбира, това е защото всички сме различни.....
И не мога да разбера - защо всички пишете че секс. проблеми са били от по-рано? Как стигнахте до извода? Ако е от изреченията [quite/]но след това нещата просто спряха. По негова инициатива. Случи се така, че първо се скара жестоко с шефа си и ще се водят дела, а няколко дни по-късно баща му [/quite]  е аз разбирам, че нещата са се случили едновременно, сякаш липсата на либидо е от  неудачите му последствие....

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 07:41 от Vicky_P

# 76
Първо се скара с шефа си и две седмици след това баща му почина. Събитията горе долу се припокриват. Преди нямаше никакви проблеми и всичко беше ок.

# 77
  • Варна
Колко е това "преди"?  Нали сте от 4 месеца заедно, 3 от които - с проблеми. То и туй оставаше - още първия месец да има безсексие. Grinning

# 78
И аз не разбрах кога е това преди.
Връзка от четири месеца и половина.
Бащата си отива преди три месеца.
Две седмици преди това има скандал с шефа.
Т.е. е имало безпроблемно протичане на връзката около четири седмици?
Трудно ми е на фона на описаното да повярвам за безкрайната любов, то е трудно да опознаеш човек за толкова малко време, камо ли да заобичаш силно и поне до някаква степен безусловно.

# 79
  • Sofia
Малко са ми несериозни включванията на авторката.
В един друг свой пост пише, че само първата седмица от връзката им сексът е бил OK, като количество и качество, а след това нещата са се скапали, та явно това "преди" значи "първата седмица". Laughing

# 80
Да, първата седмица всичко беше ок и после се скапа. Но човека си правеше хубав секс и определено не е асексуален.  Иначе, познавам го от няколко години преди да се съберем, излизали сме често в една компания. Знам що за човек е.

# 81
Да, темата или авторката са несериозни.
Вика първата седмица беше всичко наред и после се скапа. Тъдъм.
То в такъв случай не е имало нищо. Връзка пък хептен.

# 82
Изначало не му е чиста работата на този приятел. Или ще е шефа и работата, или някакво друго житейско препятствие, той винаги ще си намира оправдание.
Не съм губила родител нито аз, нито мъжа ми, но не мисля, че ако се случи биха минали чак 3 месеца. Мисля си, че ако мине толкова много време, пътят обратно го няма. Един път бях там и не се върнах.
Като човек, който се е задомил сравнително рано, но долу горе на годините на авторката сега, се учудвам, но не само в тази тема, на целенасочеността, с която се създават връзки около 30-те. Някакси правото на избор го няма. Задоволяват се с каквото има, пък било то и малко бъгнато. Заживявате заедно, задушавате се, и на втория месец нито има какво да си кажете, нито секс правите.
Май май ще взема да се радвам, че тези работи ги свърших навреме, а не под гилотината на биологичния ми часовник.
Авторке, като не става-не става. Този човек не е за теб. Аз понеже си имам един скорпион у нас и знам, че няма как да стане вие да живеете с някой асексуален.
Грешиш! 3 месеца ама изобщо не са много. При запознанството на моята сегашна жена, я чаках близо 2.5 ГОДИНИ за да е готова за първия път с мен. Разбира се, след като се е разделила с дългогодишен бивш вече й трябваше време е аз я изчаках, но въпроса е че 3 месеца са нищо  и не са никакво време особено пък след смърт на близък

# 83
Отворко, разликата с теб е, че те вече са имали връзка, когато се е случило нещастието.

# 84
При запознанството на моята сегашна жена, я чаках близо 2.5 ГОДИНИ за да е готова за първия път с мен. Разбира се, след като се е разделила с дългогодишен бивш вече й трябваше време е аз я изчаках, но въпроса е че 3 месеца са нищо  и не са никакво време особено пък след смърт на близък
Grinning Grinning Grinning

Отстрани не звучи като геройство, по-скоро наивничко.

# 85
Изначало не му е чиста работата на този приятел. Или ще е шефа и работата, или някакво друго житейско препятствие, той винаги ще си намира оправдание.
Не съм губила родител нито аз, нито мъжа ми, но не мисля, че ако се случи биха минали чак 3 месеца. Мисля си, че ако мине толкова много време, пътят обратно го няма. Един път бях там и не се върнах.
Авторке, като не става-не става. Този човек не е за теб. Аз понеже си имам един скорпион у нас и знам, че няма как да стане вие да живеете с някой асексуален.
Грешиш! 3 месеца ама изобщо не са много. При запознанството на моята сегашна жена, я чаках близо 2.5 ГОДИНИ за да е готова за първия път с мен. Разбира се, след като се е разделила с дългогодишен бивш вече й трябваше време е аз я изчаках, но въпроса е че 3 месеца са нищо  и не са никакво време особено пък след смърт на близък
Ти 1000 години ли мислиш, че ще живееш?

# 86
  • Варна
Много зависи на колко години сте били тогава. Щото и аз като бях на 18, първото ми гадже ме чака 6 месеца. Има гаджета, които са заедно от 8ми клас, но само се мляскат по кафетата, сексовете ги правят по-късно. Но при 30 годишни хора... не върви.

# 87
  • Sofia
При запознанството на моята сегашна жена, я чаках близо 2.5 ГОДИНИ за да е готова за първия път с мен. Разбира се, след като се е разделила с дългогодишен бивш вече й трябваше време е аз я изчаках, ...
Това като хвалба ли трябваше да прозвучи? Laughing

Не че нещо, ама откъде може да си сигурен, че докато ти си я чакал да се накани, в продължение на цели 3 г. – тя не се е изпраскала с двама-трима, ей-така, по между другото?

На мен описаното ми звучи като някаква патология.

# 88
При запознанството на моята сегашна жена, я чаках близо 2.5 ГОДИНИ за да е готова за първия път с мен. Разбира се, след като се е разделила с дългогодишен бивш вече й трябваше време е аз я изчаках, ...
Това като хвалба ли трябваше да прозвучи? Laughing

Не че нещо, ама откъде може да си сигурен, че докато ти си я чакал да се накани, в продължение на цели 3 г. – тя не се е изпраскала с двама-трима, ей-така, по между другото?

На мен описаното ми звучи като някаква патология.

Сигурен съм понеже бяхме всеки божи ден заедно нямаше как просто да е спала с друг. А и аз съм прекалено наблюдателен щях да забележа

# 89
не е хвалба просто казвам на авторката на поста, че тези 3 месеца са нищо време, трябва да му даде време да преодолее загубата на баща си

Общи условия

Активация на акаунт