Отговори
# 120
  • Далече, далече
Не, кефя се на Томас Гибсън. Мисля, че е секси.

# 121
  • Euskal Herria
Днес всичко е затворено тук и всички почиват. Едва от утре сутрин ще имаме право да излизаме на разходка. Така че - мързел, мързел и пак мързел  днес.
Мрачно е, духа вятър и вали.
Разбрах, че в Пловдив ги е разлюляло, епицентърът е бил в Раковски.

# 122
  • София
Пак сме навън. Малката се учи да кара колело. Дано никога не се качи на кола това дете... Ужасен шофьор ще бъде.
Мернах и аз за Пловдив. Стори ми се фейк нюз.

# 123
Аз пека пица. Месих, редих и сега тикнах първата тава у фурната. Направих и зелена салата. Колежката ми даде две тяхно производство - градински, та викам да ги оползотворя. Даде ми и горски чесън, мЪ той мирише на лук. Ся не мога да разбера левурда ли е или нещо друго, на вид листенцата са му като на чесън, не като на лук, но си мирише силно на лук, а не на чесън. И си мисля, тя не е голяма разбирачка, ама гледайки го не прилича нито на момина сълза, нито на див минзухар с които дивия чесън може да бъде сбъркан, пък и си мирише доволно на лук. И все пак не смея да го ръгна в салатата. Уф, трябва и да простра, а сякаш се уморих от това готвене. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 124
Леврудата има мек аромат на чесън. Дълги листа, малко като на момината сълза, но не толкова твърди. Крехки са.

# 125
Джастев да си в днешни дни.Sunglasses

# 126
Аз извадих половината летни дрехи, ама само ги пробвах и се фръцках. Тепърва трябва да пера и подреждам Grinning

# 127
Вадих аз, прах, пробвах и прибрах обратно.

# 128
  • Euskal Herria
За лятото - евентуално две-три неща имам да вадя, нали тук няма резки промени. И зимата съм по тениска.
Колебая се за поръчка на дрехи онлайн, никога досега не съм го правила. Винаги на място в магазина и меря. Но сега не се знае кога ще заработят магазините.

# 129
  • София
Моите съм ги изкарала още март. И сандалите извадих. Другата седмица, ако е над 20С, се бодвам в лятна визия. ПиснА ми от тия обувки и дълги дрехи. Иначе съм си по тениска.

# 130
  • Euskal Herria
В понеделник се очаква температурата да скочи до 31 градуса. И ще опищят света каква адска жега е.

# 131
Ммм пица ще си правим и ние пак, много обичааааам
Днеска малкия ми напълни душата, с глас се смя за първи път, и то доста дългичко  Heart Eyes
Разглеждах и аз стари снимки, та какво да видя:
Скрит текст:

# 132
Земфирче, да си легнеш раничко тази нощ.
Скрит текст:
.
Скрит текст:
Скрит текст:
.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 17:38 от Анонимен

# 133
Айдееее, едната доза пица е вече история:

Скрит текст:

Познайте утре какво ще ядем. Wink
И Наздраве с биришка:

# 134
  • Агент под прикритие
Аз днес пица пекох, сега бутерки един пакет направих.... за утре манджата е осигурена. Joy

Общи условия

Активация на акаунт