ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 232 074
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 015
В 21.05 поръчах ,успях всичко, освен шапката на детето ,която беше в тон с якето което чакалих.

# 3 016
Не разбирам защо при мен непрестанно приложението дава грешка, много ме е яд, че няма да остане нищо от това дето исках Rage

# 3 017
Затвори изцяло и наново отвори приложението не става ли?

# 3 018
Дава грешка при плащане с карта при мен. И миналата година се случваше по време на намаленията. Чупи им се нещо. Тъпото е, че като го оправят, половината неща вече ги няма в количката..

# 3 019
  • Варна
Да...в запазенана карта нямах достатъчно пари, а другата карта не ми я приема.
Да им имам организацията и системата!

# 3 020
Успях само един кожен панталон да поръчам, всичко друго, което исках, а не беше много, се е изчерпало още в приложението. Сега трябва да следя ако евентуално някой реши да върне нещо.

Затвори изцяло и наново отвори приложението не става ли?

Всичко опитах, сега даже и не мога да влезна в акаунта си.

# 3 021
И аз не мога да си вляза в профила. В Бершка по същия начин. Излиза ми съобщение да съм се свързала с contact support...

# 3 022
  • София
Намалението на Зара е доста фалшиво! Неща, които купих на предишното намаление сега са с по 30лв. нагоре всяко…
Весела Коледа!
Не е вярно това. Следя всичко от късо.
Кое предишно? , от черен петък сега са по-евтини нещата.

# 3 023
Нещата, които купих на BF,  сега са по-скъпи с около  5-15лв.
Скрит текст:
От BF и от сега
Аз предварително си пълня количката и при пускане на промото си пускам директно поръчка само. Но миналата година ми се стори, че бяха доста по-ниски цените или просто започнах на пазарувам не от първите дни.

# 3 024
Някой поръчвал ли е това яке

Търся мнение, как е на живо🤔

# 3 025
  • Бургас/Пз
На ЧП всичко беше на - 40%. Сега започва от - 10% до - 50%, но за съжаление много малко са нещата с високата отстъпка.
Все пак точно ризата, която исках е намалена с - 50% и съм много доволна Simple Smile Слабичко се отчетох само риза, панталон, блуза, колан и маратонки за детето Simple Smile

# 3 026
От Черния петък в Зара бях супер разочарована - от 12 добавени в любими артикула нито 1 не беше намален, нищо не купих тогава. Вчера поръчах 1 намалено кожено яке и 1 ненамален панталон, чудя се дали ще ми станат, защото размерите в Зара са абсолютна загадка за мен, имам еднакви панталони в размес ХС и М, купувани с месец разлика, на едни килограми и височина съм си Grinning Разочарована съм и защото 1 жилетка и 1 блейзър бяха изчерпани във всички размери, но все пак добавени в намалението - е защо? Трябва да чакам някой евентуално да върне моя размер, но силно се съмнявам. От Страдивариус поръчах жилетка, пуловер, барета и едни слънчеви очила, които много ми пасват като модел и вече съм имала, но счупих. Дано размерите си отговарят и при тях, че скоро не съм взимала нищо тяхно и нямам наблюдения правят ли номерата на Зара.

# 3 027
Поръчах само тази рокля:

Повечето от този тип са ми в любими и са налични. Цената не е най- изгодната, но не ми се дебне за номер. Нищо не ме привлича засега, цените хич не ми харесват, пък и нищо не му трябва. Виж ако пуснат изгодни оферти ще се изкуша.

# 3 028
Страдивариус лятото имаха много големи намаления, над 50% до 70% на някои неща. Дали и сега ще е така?

# 3 029
  • София
Сега не. В края на януари със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт