ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 231 952
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 180
Хиляди благодарности на Stefina. Да си жива и здрава Simple Smile комплекта е разкош пълен, една идея ми е голям С, но ще го нося. За мен цвета е супер. Ризата ми е огромна, ще ходи на шивач само заради красивата яка. Чакам много неща още, да попитам някой има ли панталона към блейзъра, поръчах и него и чакам.  Разкошен на живо е блейзъра.

# 3 181
  • София
Хиляди благодарности на Stefina. Да си жива и здрава Simple Smile комплекта е разкош пълен, една идея ми е голям С, но ще го нося. За мен цвета е супер. Ризата ми е огромна, ще ходи на шивач само заради красивата яка. Чакам много неща още, да попитам някой има ли панталона към блейзъра, поръчах и него и чакам.  Разкошен на живо е блейзъра.

Радвам се, че си доволна. Ако бях пускала тук всичко купено и върнато...
Оня ден върнах 2 блейзера S и M в Дъ Мол и панталон M към него, умалени са. В къщи ме усвиркаха, че било пижама. Чакам и ризата към сета в размер XS, ако ти трябва.

# 3 182
Някой беше поръчал това палто:

Дали е овърсайз или е стандартно? Ръкавите ми се струват някак паднали и се колебая.
От снощи пуснах 5 поръчки, постоянно се появяват неща от любими...

# 3 183
Аз върнах много поръчки , напоследък в Зара размерите много се разминават .
Аз пък си търся такъв комплект . Виждала ли сте подобен в Зара ?

# 3 184
Да питам дали някой има такива балеринки? Отговарят ли си на номерата и дали не са неудобни, като са толкова равни.

# 3 185
Здравейте и от мен! Поръчах и аз от препоръчания сет Simple Smile момичета, с какви обувки ще го съчетавате ?

# 3 186
  • София
Дрехи, които оставям. Има още под въпрос и много поръчки чакам да идват.

Тази риза е за екрю дънките, с кожен колан загащена стои супер.

Лилавата рокля е супер секси на деколтето.

За този дебел зимен сет, що дебнене падна. Благодаря на Ани Д, че подсказа, че към роклята имало и жилетка.

Тук беше дебнене и продължава даже, защото търся S, а взех М.

На 12.01. намалиха колекциите от 11 и 12 месец, взех много детски неща и на мен един костюм, но още чакам от него 2 панталона, че да си избера, защото Зара едно с едно еднакво нещо нямат.
А това го дебна 2г.,колко пъти по нощите съм ставала за него... дори на 150лв. пак беше изчерпано. Уцелих го за 40лв. - чакам го.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 10:46 от stefina

# 3 187
Отзиви за този панталон и блузата:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B6%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4% … 11&v2=1971853

Благодаря!

# 3 188
  • София

Дали е овърсайз или е стандартно? Ръкавите ми се струват някак паднали и се колебая.

Това палто аз го поръчах на ЧП и го върнах, на мен ми стоеше точно като болничен халат. Овърсайз е, аз взех XS, иначе съм S, но не това е проблема - страничните джобове за мен бяха много широки и големи и беше много дълго за моите снажни 165 см:) Материята също не ми хареса.

# 3 189
  • София
Хубава мека материя. Красиви разцветки.

# 3 190
  • София
Скрит текст:
Аз!

Върнах го, овърсайз е, цвета на снимката не е реален, по-скоро отива към убито лавандулово и е много, ама много тънко.
Бях поръчала и едно сиво в животинска щампа, там цветовете бяха ок, но същата работа.

# 3 191
Много Ви благодаря за отзивите. Поръчала съм по- малък номер, ще го видим като дойде...
Много ми е странно как палта от полиестер са на цени като вълнените. Метнах едно розово и после го видях, че е изкуствено. Ще е якото връщане после.
Някой да има впечатления от рози сет?

# 3 192
Късите им дънкови панталони отговарят ли на размера си? Чудно как имат налични всички номера, на добра цена са, явно хората не мислят за лятото.
Харесах и сникърси, ще поръчам.
От роклите, панталоните и блузите как нищо не ми грабна окото- освен едно поло на цветя и блуза с голи рамене.

# 3 193
  • София
Много Ви благодаря за отзивите. Поръчала съм по- малък номер, ще го видим като дойде...
Много ми е странно как палта от полиестер са на цени като вълнените. Метнах едно розово и после го видях, че е изкуствено. Ще е якото връщане после.
Някой да има впечатления от рози сет?

Днес имаше панталона в Парадайс. Много тежка копринена материя и  драска на тялото, отвътре в панталона, иначе отвън е гладка материя. Доста широк модел. Мен не ме привлякоха тези цветове.

# 3 194
stefina, благодаря много за споделеното. На картинката много ми допада, но явно и тук ще е голяма разлика между снимката и на живо. Пуснах 3 поръчки за да докарам сет,  защото се колебая за размерите 😁, а и да хвана номер...
За лятото мисля аз, но конкретно къси панталонки не нося- фигурата ми не позволява, не че не ми харесват. Сдобих се със сатениран летен гащеризон. Сникърси си купих офлайн от мъжката линия, тук дебна други, но ми бягат.

Общи условия

Активация на акаунт