ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 231 889
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 255
  • Бургас/Пз
Ако някой е виждал тази рокля на живо, може ли да сподели мнение. Нямаше я С и взех М, та се надявам да не ми е много къса като на модела. Дано материята да е стегната

След дълго дебнене успях да поръчам е един кариран панталон и то с безплатна доставка до магазин, след като почти цяла седмица нямаше до магазина
Дано да си заслужава чакането Simple Smile

# 3 256
Аз днес Off line отнесох това нещо.Много сладурест и мекичък плуовер.
https://www.zara.com/bg/en/asymmetric-wool-sweater-p02579100.html?v1=121019464

А този пуловер има ли си 2 ръкава, защото ми се струва, че на мястото на единия е свободно пуснато? Има ли проблем с обличането на палто отгоре (трябва ли да са му по-широки ръкавите)?
Второто не е точно ръкав,а има дупка за ръката получава се прилел ръкав,който пада до кокалчетата на китката.При носене на връхна дреха не се бях замисляла и току що пробвах.Леко набрах въпросния до 3/4 и спокойно се облича втория е много широк,просто под връхната дреха сте с един дълъг и един до лакътя,ако това не  ви е проблем.За мен е ок.

А аз да попитам за мнение за тези двете!?Дали някой ги има?
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4% … html?v1=114770687

https://www.zara.com/bg/bg/%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB% … html?v1=114329218
Синята блуза съм я виждала в магазин, материята не ми хареса, но не съм я пробвала как седи. Едно девойче пробваше този комплект в червено и седеше добре отдалеч.

# 3 257
Сега откривам темата!
Поръчах някой неща от намаленията и вече върнах някои от тях.
Оставям си:
  дължината ще я скъся до нормална за риза, понеже страшно се наелектризира и стои грозно особено в областта на ханша.
много мекички са тия ризки
Вече имам целия комплект
 Връщам: полата не ми допада как ми стои, а и качеството на ушиване е доста зле.
Полата е размер XS, но ми е широка отвсякъде. Не си струва да я преправям, защото не ми харесва материята.
панталона нищо общо като от снимката.
Скрит текст:
Толкова натруфен в областта на ханша, на мен ми стои като висока талия, широк, голям и не си струва да се преправя.
не ми стои добре в горната част, а на дъщеря ми шарката й се струва бабешка. Кадифето е много меко.

# 3 258
А в кой магазин е имало доставка? Някой тук спомена , че е поръчал до магазин

# 3 259
Pink Dress, може ли линк или артикулен номер на тази ризка:

Благодаря!

# 3 260
  • София
Ако някой е виждал тази рокля на живо, може ли да сподели мнение. Нямаше я С и взех М, та се надявам да не ми е много къса като на модела. Дано материята да е стегната

Мерих тази рокля на живо в Зара в Дъ Мол. Най-вече заради ефекта на буфан ръкавите, които оптически придават обем в горната част на тялото. Стегната е материята, рипсена. Хареса ми и и се чудих доста, но ме описваше ужасно и я оставих. После малко ме доядя. Можеш да я носиш с кожен клин, ако късее. М може да ти е голяма леко в горната част и да са дълги ръкавите. Мисля, че си по скоро за С, доколкото помня по снимки, показвани тук. Blush

# 3 261
Имах известно време месидж за вирус в приложението, след поредния ъпдейт установих неприятни промени,но най-неприятно е,че няма начина за придвижване между любими, някой да е открил, какво ли не цъках...

# 3 262
  • Бургас/Пз
Копче, да, всичко от Зара ми е ХС и С. Не се появи изобщо С и рискувах с М. Точно от големината в раменете се притеснявам, но каквото такова. А и си мислех, че като е малко по-голяма може да не ми е много прилепнала. В сряда ще е при мен, та ще се разбере Simple Smile

Морска Сирена, безплатната доставка беше до Мол Галерия Бургас.

Пинк, много са хубави ризките Simple Smile Ще чакам снимка на комплекта, облечен на теб Simple Smile

# 3 263
Някой виждал ли е това палто наживо

Интересува ме дали си отговаря на номера и дали става за екстремно чувствителни на студ 😁 Хванах го М размер и не съм сигурна дали няма да ми е голямо. Имам едно палто от Zara, но за мен е много тънко за студ като днес.

# 3 264
  • София
Имах известно време месидж за вирус в приложението, след поредния ъпдейт установих неприятни промени,но най-неприятно е,че няма начина за придвижване между любими, някой да е открил, какво ли не цъках...
Аз тази сутрин установих, чи има update на приложението. До любими стигам през кошницата, след това натискам стрелката сочеща на дясно над снимките любими и се отваря прозореца така както си беше и преди.
Дано съм помогнала 😊

# 3 265
Здравейте,някой връщал ли е поръчка от pull and bear? Направих заявка за връщане от сайта и пише,че ще получа имейл с адрес на който да върна поръчката,а такъв имейл няма вече една седмица.

# 3 266
Като взимате поръчка от магазин, необходимо ли е показване и на лична карта или само електронният баркод е достатъчен?

# 3 267

Може ли линк?

# 3 268
  • sofia
Колко време можеше да престои пратка в магазина?

# 3 269
Като взимате поръчка от магазин, необходимо ли е показване и на лична карта или само електронният баркод е достатъчен?
Само баркода.

Общи условия

Активация на акаунт