ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 231 892
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 270
Първата риза на Пинк е страхотна, вчера я продаваха в група във ФБ и доста ѝ се чудих.
Прозрачна ли е, защото ми се ще да я нося като рокля.

# 3 271
Ужасно ме изнервя този ъпдейт. Предната версия беше много по-лесна за боравене. Не ми харесва определено.
Давам код за ризата: 1971/055

# 3 272
  • Варна
Здравейте, оставям и препоръчвам:

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 20:02 от Liyan@

# 3 273
  • Варна
Имах известно време месидж за вирус в приложението, след поредния ъпдейт установих неприятни промени,но най-неприятно е,че няма начина за придвижване между любими, някой да е открил, какво ли не цъках...
Когато влезеш в страницата на продукта до името горе в дясно имаш обърнато знаменце цъкаш на него-отива в любими.
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B2% … BD-p07897023.html
После горе до кошницата ти има същото в десния долен ъгъл,когато цъкнеш на него те прехвърля в страницата
ЧАНТА ЗА ПАЗАРУВАНЕ       СПИСЪК С ЖЕЛАНИ ПРОДУКТИ,когато цъкнеш на второто ти показва всичко желано.
Избираш това което искаш,ако е налично можеш да добавиш.Това е през настоен компютър.

През мобилното там където ти е кошницата пак имаш същото знаменце.Цъкнеш ли ти отваря същото избираш кое искаш чантата или уиша.Наличните имат Add to basket.

# 3 274
Pepina хвърлила съм етикета, но от имейла намирам това

Добре, ani-d! Като ги изпера ще се спретна Blush
Mateah, не прозира ризата!

Тази блуза още като я пуснаха я заглеждах, но после взех друга.
Преди време бях мерила един блейзър в цвят каки тип войнишки мундир. Не знам дали го обяснявам ясно, но тия дни пак го пробвах и отново не се реших да го взема. Не го намирам в сайта. Утре може да отскоча до мола да го проверя ако е останало.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 21:40 от Pink Dress

# 3 275
От бялата риза с оранжевата шевица имаше доста бройки в  Парадайз.

# 3 276
  • Варна
Доста е широчка, деколтето също е голямо, но реших да я задържа, заради бродерията и материята - памук.

# 3 277
Доста е широчка, деколтето също е голямо, но реших да я задържа, заради бродерията и материята - памук.
И аз се сблъсквам с този проблем. Всичко ми е на показ!

# 3 278
Дами, връщането безплатно ли е?
Сега над 100лв безплатна доставка, но за връщане не виждам

# 3 279
Връщането винаги е било безплатно.

# 3 280
  • София
Здравейте,някой връщал ли е поръчка от pull and bear? Направих заявка за връщане от сайта и пише,че ще получа имейл с адрес на който да върна поръчката,а такъв имейл няма вече една седмица.

Да, аз съм връщала. Изпращат ви pdf формат етикет с код на ел.поща, който разпечатвате и залепяте на вашия пакет и носите в офис на спиди.

# 3 281
Извинявам се, дублирала съм постовете, не мога да изтрия
 По-надолу е пълния пост.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 14:13 от Анонимен

# 3 282
Здравейте!
Току що за първи път заявих връщане въобще към Зара, но имаше само магазин и адрес. Въведох адреса на който получих поръчката тоест офиса на Спийди и сега получих мейл че куриер ще мине да вземе пратката от този адрес. Сгрешилали съм или така стават нещата?
Моля помогнете какво трябва да направя, защото имам още 4 поръчки за връщане да не ги направя грешно всичките.
Благодаря предварително!

# 3 283
Колко време можеше да престои пратка в магазина?
И мен ме нави интересува същият въпрос, някой дали знае?

# 3 284
Този нов ъпдейт направо ме отказва от дебнене...В любими не мога да придвижвам от един към друг продукт от списъка, а трябва да връщам към основния списък, който всеки път е от началото. Отврат...
Пинк, ризката в черно и бяло в разкош, ако я пръскаш с антистатичен спрей няма да се наелектризира. Но пък с полата, много ми харесва също- като риза да се носи.
Аз чакам последна поръчка засега с бяло пухено дълго яке. Сигурно ще съм като полярна мечка в него...🙄
Върнах почти всичко, което получих.
Оставих тези:

Май офлайн ще преглеждам вече и така се отчитам на това намаление.

Общи условия

Активация на акаунт