Звездни компромати - месец Май'20

• 256 378
  • 2 986
  •   2
Отговори
# 1 125
  • ГО
Гергана Гунчева водеше спортните новини по Нова тв. Тя не беше ли съпруга на онзи, дето води спортните новини по Бтв?

# 1 126
  • Оптимист по принуда

Цветния рапър Текаши СиксНайн е излязал от затвора и по случая издава нов сингъл, на който му посветили най-големия транспарант в Ню Йорк:
https://www.instagram.com/p/CAGFxyMJrc1/
Скрит текст:

А клипът му е ...хммм..

# 1 127
Само да уточня, че Жени К. едва ли има нужда да я защитават от анонимните, които я плюят по форумите.

Нама глиган в анцуг, който с коментарите си би могъл да постави Жени на толкова некомфортно място, колкото собственото й поведение и липса на обективна преценка.
Има огромна нужда да спре да се резили.

# 1 128
А Жени преживява ли някаква вътрешна драма, за която аз не знам?
Патосът на Илиана Раева - ужасът в душата й, тази тежка битка...., има ли нещо или просто Калканджиева обича да порка и да дава шумна изява на характера си?

# 1 129
Гергана Гунчева водеше спортните новини по Нова тв. Тя не беше ли съпруга на онзи, дето води спортните новини по Бтв?
Да, същия .

# 1 130
  • София
Тази Жени разпали война между публичните ни личности. Днес четох в служебния жълтур, че Кулагин и Гъмов са се хранили по този повод. Гъмов казал на фризьорчето да не се изказва по неин адрес, оня го нарекъл Пръдльо, дължащ пари на половин София 😂😂😂

Ооо, моля за линк! Това би било интересно, Кулагин е абсолютен джендър, но има страшно точен пиперлив език. Откакто нарече Нора Недкова жена с  лице на маймуна в Черешката и то по повод на нейните превземки, рязко ми стана интересен. Много бърза реакция и мисъл има.
Във вестник го четох, но ето в Блиц https://show.blitz.bg/vip/gmov-zadlzhnyal-na-polovin-sofiya

# 1 131
Интересен Кулагин. Повръщащо човече. Това че е враг на Нора не го прави по привлекателен.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 21:24 от sigma

# 1 132
  • София
А, има известна разлика, между "дължи пари на половин София" и "дължи пари на половината дилъри в София". Първото е само беден, второто беден наркоман.

# 1 133
  • София
Жени вечно преживява драми. Кой знае какво се е случило преди години, когато я пребиха, може да са останали някакви поражения в мозъка, които да отключват или да подсилват проблеми със самоконтрола, алкохола и т.н. Не я оправдавам, но е напълно възможно да има и такова обяснение за поведението й.

# 1 134
  • където ми харесва
Мис Крокодил пак е избухвала във фейсбук
https://woman.bg/zvezden-prah/majki-v-skandal-s-antoniya-petrova … ecHE2kG5PWrsinx50

# 1 135
Баси и Тоци като шефката си без да е център на внимание не може да живее. Добре, че опущиха малко положението да ни разхожда напред назад и да лее мъдрост.
И ся като оперирана от бебе ще пусна една сълза.

# 1 136
  • До сърцето...
От кога връх Ком отиде в сърцето на Родопите!? Rolling Eyes

Били Айлиш с родителите си
Скрит текст:

# 1 137
И в Родопите има връх Ком.

# 1 138
Gigi Hadid за Vogue Париж, май/юни 2020
Скрит текст:

# 1 139
  • До сърцето...
И в Родопите има връх Ком.
Мда, Гугъл ми каза Grinning Ама ако беше просто "В сърцето на Родопите" щеше да е по-малко патетично, не става за Тоцка.
За мен Ком си е емблематичен в Стара Планина.

Общи условия

Активация на акаунт