Звездни компромати - месец Май'20

• 256 125
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 845

Жестока визия. Прекрасна кожа не само на лицето, но и на тялото. Дори няма пластики.
И най-вече ме кефи още повече от момента, в който не пожела да играе играта на Ванчето в къщата. Много странна, но с характер.

Хубава е, но и снимката е от преди 5 г. И що ли така си е кръцнала ръката?

# 1 846
Известни братчета:

Скрит текст:
, , , , , ,

# 1 847
Какво е станало с Глория? Да не се е разделила с "Любовчето"?

Уж да. https://www.monitor.bg/bg/a/view/glorija-razvali-godeja-203193

# 1 848
  • където ми харесва
Да ви питам, някой ако гледа Откраднат живот, как се казва актьора, който играе Хаджикръстев? Много прилича на малкия брат Скарсгард, а не го намерих никъде 😀
Едит: Хаджихристев бил, намерих си го 😊

# 1 849
  • софия
Казва се Филип Буков.

# 1 850
Ееее, сега какви сте лоши! Пак гледах, ама нито дата видях, нито къде е кръцната тая ръка. Възможно е, но пак я харесвам. Прилича ми на Одри Хепбърн винаги. Едни са нежни, крехки, грацилни...
Скрит текст:

# 1 851
Не знам дали въпроса ми е за тази тема...

Нали имаше едни сестри Яневи - фолк изпълнителки, Цветелина Янева ли е едната?

# 1 852
Ееее, сега какви сте лоши! Пак гледах, ама нито дата видях, нито къде е кръцната тая ръка. Възможно е, но пак я харесвам. Прилича ми на Одри Хепбърн винаги. Едни са нежни, крехки, грацилни...
Скрит текст:

https://19min.bg/galleries/7/4512_4515.html

# 1 853
  • Viena
Кака Нелка се оплаква,отново:"Само да попитам, а нас , майките на малки деца, които вече четвърти месец денонощно се грижим, готвим, обучаваме, възпитаваме, играем, разговаряме, вдъхновяваме, окриляваме, режем нокти, подстригваме, крещим, изискваме, блокираме, изпушваме, сервираме, чистим, гледаме тъпо в една точка, и отново целия цикъл завъртаме наново....
и така, в този режим предстоят още 3 месеца ....
Та нас някак кой и как ще ни обезщети?
Само не ми казвайте "като си имате деца, те са си Ваша отговорност". Това не го приемам като довод!
Колко семейства могат да си позволят майката да не работи или да напусне работата си, за да отглежда тези деца, които в нормални времена по цял ден ходят на градина, училище, занималня?
Някой помисли ли какво се случва с психиката на майките, които изнемогват... и финансово и емоционално?
Защото мили хора не бизнеса е най-важен, МАЙКИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИТЕ! Защото те в момента са целият свят за своите деца...Те влагат емоции, знания, мечти, мислят за разнообразното изхранване, за забавленията на тези крехки и мъдри същества, които също са объркани от внезапно отнетият им свят, изпълнен иначе с приятели, игри, откриване на света, новости и разнообразие...
Питам...
КОЙ И КАК ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА МАЙКИТЕ?!"

# 1 854
Ех, колко харесвам Дейв Франко! Heart Eyes
И Буков много ми допада. Готино келешче в ОЖ. Grin

# 1 855
Това "малки деца" - дете в ДГ ли означава? Градините ги отварят, да си пусне детето, ако иска.

Явно темата с децата, градините и училищата е много благодатна за изяви - имаше една водеща Искра Ангелова, ако си спомняте - гледам, че в "Децата на мацките" се опитва да организира някаква истерия:

"Въпрос-анкета по повод решението на МОН, които нямат възможност за тагване, да разреши на училищата да провеждат занимания през лятото:
Защо според вас лекарите, които се борят с коронавируса, героите на нашето време по цял свят, НЕ ГИ ПУСКАТ от повече от 2 месеца да се прибират при семействата си и не са виждали децата си? Те рискуват живота си всеки ден, ако някой още се съмнява. А не ги пускат, защото това заболяване е много опасно, непредвидимо и често смъртоносно... За да не заразят и близките си...
И дали и учителите, които най-активно работеха онлайн по време на цялата карантина сега ще трябва и те да живеят в училищата след отварянето им, рискувайки и те живота си?
Ще им бъдат ли осигурени предпазни облекла и професионални маски?
Или няма и те ще си се прибират, рискувайки и живота на близките си?
Разбирам желанието на всички родители да си отдъхнат, но това е абсолютно безотговорно. На мол мога да избера дали да отида или не, както и на море. Но учителите няма да имат ИЗБОР.
МОЛЯ АКТИВНО ДА СПОДЕЛЯТЕ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ И ДА ИЗРАЗИТЕ МНЕНИЕТО СИ, АКО СПОДЕЛЯТЕ МОИТЕ ОПАСЕНИЯ. Мисля, че трябва да имаме право на избор!"

В пост отдолу й отговарят, че колкото продавачките в мола имат избор, толкова и останалите, които трябва да ходят на работа. И я молят да не политизира групата, която наистина е със съвсем друга насоченост.

# 1 856
  • Viena
Но, кака Нелка за какви 4 месеца говори? 😁

# 1 857
За времето до септември и началото на новата уч. година

# 1 858
Нела вместо да търси сензации и клюки да седне да си гледа малко децата.

# 1 859
"Вече четвърти месец" сигурно трябва да означава, че е спряла детето през февруари. Или не може да брои.

Общи условия

Активация на акаунт