Звездни компромати - месец Май'20

• 256 105
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 875
А как обичам "ние българите" под общ знаменател. Чудесно е, че е успял - да бъде жив и здрав.
Първият път, когато ми направи неприятно впечатление беше и първия път, когато гледах Капките и дори не знаех кой е човекът имитиращ Алис Купър. После с имитацията на Емил Димитров мнението ми се затвърди.
Абсолютни глупости са това, че когато някой е успял професионално в чужбина, за всеки негов сънародник автоматично трябва да се превърне и в готин човек. Като актьор ми хареса, като човек не ми хареса. Ех, каква завистлива и нерадваща се на чуждите успехи българка съм.

# 1 876
Калто Фрозен е писала, някои забравят български, а други в разговор няма начин да не вмъкнат А при нас в Америка, Англия или няма значение къде дават индикации, че живеят в друга държава. Или държат да кажат. Или да сравнят как живеят там.

# 1 877
Адмирации за това, че българският му е чист, заминал е на 26 г., ако не се лъжа, та не е никак странно, но историята помни и далеч по-зрели индивиди, които се връщат с обработен акцент.
Отстъпването на мястото на Маги Джанаварова за мен си беше чист имиджов ход, както и потокът сълзи, които изля докато пееше "Моя страна, моя България" - бяха фалшиви. Не му се плачеше никак, но сметна че ще е хем по-затрогващо за публиката, хем по-артистично. Отделно, както писах и по-горе - постоянно разтягаше с кого е близък, нещо което никак не харесвам в когото и да било.
Това си е лично мое мнение, не отричам таланта и заслугите му.

# 1 878
И аз смятам,че имаше нещо фалшиво в Димитър.Никой не отрича постиженията и възпитанието му.

# 1 879
  • София
Някои променят говора осезаемо-Кеми Тодороф ми е такъв пример. И това е най-малкото....

Точно нея съм я слушала неведнъж по неволя, когато сме се падали в съседни или срещуположни зали или докато съм чакала за някаква лекция. Ужас, ужас! Първия път не знаех, че е тя, едва когато излезе от стаята с една студентка разбрах, че е тя. И не, не съм ги объркала - личеше си момичешкият глас и възрастният глас.  Следващите пъти вече си знаех кой така вие. Никак не ми се вмества и в идеята за педагог. Сякаш не учеше девойката, а се състезаваше с нея да й покаже колко едната не може, а другата може.

Цветана Манева ми е някаква странна, засичала съм я и нея доста пъти. Може да е благ човек, обаче колкото пъти съм я виждала, толкова пъти някак напрегнато и лошо гледаше. Покрай нея нямаше студенти, сама съм я виждала, може и така да си гледа, а може и така да е само външно, заради анатомични особености.

# 1 880
  • Sofia
А как обичам "ние българите" под общ знаменател. Чудесно е, че е успял - да бъде жив и здрав.
Първият път, когато ми направи неприятно впечатление беше и първия път, когато гледах Капките и дори не знаех кой е човекът имитиращ Алис Купър. После с имитацията на Емил Димитров мнението ми се затвърди.
Абсолютни глупости са това, че когато някой е успял професионално в чужбина, за всеки негов сънародник автоматично трябва да се превърне и в готин човек. Като актьор ми хареса, като човек не ми хареса. Ех, каква завистлива и нерадваща се на чуждите успехи българка съм.

Не е нужно да ги харесваме, само малко уважение за постиженията без търсене на кусури.
Аз пък най-обичам някой като не е съгласен с чуждото мнение да го определи като глупост. Close

# 1 881
Естеството на темата е клюки, жълтини и намиране на кусури.
В предаването " Търси се" е обратното - позитивизъм и възхвали.
Фактът, че Димитър Маринов не е допаднал като личност някому, не знам защо те накара да обобщаваш за българите. Още повече в тази тема, а и като цяло повечето хора го харесват.
Няколко пъти се повтори и потрети, че не се коментира талантът му, никъде не е писано за него с неуважение.

# 1 882
  • Sofia
Обобщението не е на база само тази тема, Маринов или твоето мнение.
Но добре,  щом темата е за плювки, няма да споря! И без това си ми симпатична. Hug

# 1 883
  • София
Естествено, телевизиите имат цял списък с предавания, чиято единствена цел е да правят пиар на този и онзи. Едната ръка мие другата.

# 1 884
Рупърт Гринт (Рон Уизли) и приятелката му актрисата Джорджия Груум са станали родители на момиченце миналия четвъртък. 🌸

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 22:28 от Emi_55

# 1 885
За времето до септември и началото на новата уч. година
Ко ?
Че това си е лятната ваканция за децата ...кво значи 4 месеца... А и тя нали вече почива т.е доста по-дълго от всяка друга работеща майка с 20 дни общ платен отпуск!!

# 1 886
Много лош стил на писане има.
Пише се журналистка 😄

# 1 887
Едва сега забелязах, че малкият Арчи прилича повече на майка си отколкото на баща си.
Меган като малка:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 888
  • София
https://www.instagram.com/p/CAa1Oe8p4Rm/?igshid=17h5mc0zez44k Много е готина тая жена, ей...

# 1 889
А тази жена е?

Общи условия

Активация на акаунт