Звездни компромати - месец Май'20

• 254 547
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 520
Голяма работа, три дни на череши и баба знае. 😂
Три седмици. Stuck Out Tongue Winking Eye

пише 3 дни. но и седмици да е - чудо голямо.

# 2 521
  • Пловдив
Тита...
Скрит текст:
Ето я Петкова от абитуриентския и бал...била отишла с линейка Head Band И на мен ми е неприятна...дори гласът и дразни.
Скрит текст:
Тази била Мис България 2018...
Скрит текст:

# 2 522
това нещо на главата на Тита е ужасно.

# 2 523
А на мен пък страшно ми харесва Тита, прилича на русалка от Северно море.

# 2 524
на мен толкова дългите коси ми изглеждат ужасно евтино и нестилно.

# 2 525
Стават само за снимки тези коси, иначе е хубава Тита.

# 2 526
Егати метлата си е сложила тази Тита.

Много ми е неприятна.

# 2 527
Български дизайнер облякъл Гага за новия ѝ клип.
Скрит текст:

# 2 528
  • Sofia
В неделя даваха концерта за набиране на средства за Кристин/момичето ,което пострада в колата на Дивна/,Тита ,освен ,че изглеждаше пошло, и пееше ужасно фалшиво тъпите си "хитове"

# 2 529
Български дизайнер облякъл Гага за новия ѝ клип.
Скрит текст:
Аз и без да съм дизайнер щях да я облека така от близката железария. Stuck Out Tongue Winking Eye

Роби Уилямс ще се събере с Тейк Дет за един онлайн балготворителен концерт на 29 май. Heart

https://www.flashnews.bg/robi-uilyams-se-sabira-s-take-that-no-s … za-edin-kontsert/

# 2 530
Гледала съм това семейство няколко пъти в интервюта и никога не са ми действали позитивно, както се опитват да се изкарат. Жената ми изглежда много доминанта и обсебваща. Ади Цанова и мъж
Скрит текст:

Много неприятни, факт. Особено тя е страшен професор по всички теми и държи един такъв заповеднически тон.
Тотално сектантста история с хранене, детокс и дъра-бъра.

# 2 531
  • Пловдив
Фамилията на тоя дизайнер на Гагата правилно ли чета, че е Домусчиев?

# 2 532
В неделя даваха концерта за набиране на средства за Кристин/момичето ,което пострада в колата на Дивна/,Тита ,освен ,че изглеждаше пошло, и пееше ужасно фалшиво тъпите си "хитове"
Още ли събират пари за това момиче? Честно казано и там съм доста раздвоена .

# 2 533
Сузанита сега ще обикаля де що има предавания да си разказва наркоманските преживявания.Майка и ще е в ефир също https://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/tazi-s … te-vidite-15.html

# 2 534
Изгледах рекламата и ми се струва, че тази девойка - Сузанита, си прави поредния ПР и то с участието на изкуклата си майка.
Ама хич не виждам, а и не знам някой наркоман да се е оправил след само един месец на лечение. Нещо не са си доизпипали "случката".
Честно казано много ми е жал за Орхан Мурат. Тия две патици.....абе....
За слава и пари какво ли друго ще измислят. А и това, ако е "майка"Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт