Звездни компромати - месец Май'20

• 254 561
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 550
  • софия
Всички жени Халваджиян си приличат като 2 капки боза.

# 2 551
Ето това е да работиш с роднини. Ако са умни-късмет си изкарал, въпреки, че не е сигурно. Но, ако са по-простички и хванати от гората като това Ахавни...мале, мале.

# 2 552
Извинявам се за натурализма, обаче този Йонко от скандал си го представям как сутрин става, застава пред огледалото и започва да се опипва, мърморейки доволно „Богове! Богове!”. Доста е самовлюбен.

# 2 553
Той този клан цяла династия бе. Колко човека са? Това Ахавни за първи път го чувам.

# 2 554
  • До морето
Тази е братовчедка и е сложена за ПР на холдинга Халваджиянов, явно поради липса на други качества. Не, че умее да пиарства де, щот тва нейното изказване е всичко друго, но не и ПР-ски ход.

А онази, разбалансираната, защо не носи таз невероятна фамилия????

# 2 555
Боже, с какви глупости се занимават шест човека и взимат немалко пари за това.
Кукавици са ми всичките на мен пък не знам. Какво дири в ефир това предаване още....Какво се научава от него и какво цели? Патраша и тя за някой лев стои да я/се маймуни там. Чак ми е жал за тия хора. В името на оцеляването на какво са склонни.....

# 2 556
Преди няколко години в На кафе гостуваха Тоци и Бисерка и говориха за перманентния грим. Честно казано преди 9г и мен Бисерка ме гримира за бала, както и още мои съученички и смея да твърдя, че гримът беше хубав и стилен, не сме били такива карикатури. Също така като гледам Тоца в На кафе с какъв перманентен грим е, ми изглежда добре и не мога да повярвам какво се е случило с лицето ѝ сега...

П.С. Коригирам се, че сега се загледах в грима на представителките там и май май просто този грим няма как да изглежда кой знае колко добре.

Започва от 8:20 мин
https://www.youtube.com/watch?v=HomVWdZNZYo

За шеф Роу - тя много обича да обяснява на участниците, че храната изглежда потентно, че иска да се възбуди като види чинията и като усети комбинацията от вкусовете. И на мен ми е правило впечатление, че понякога на другите шефове им става неудобно да я слушат, но и наистина много скастря участниците понякога. Като цяло на мен ми е забавно да я гледам.

Силвия Петкова 87 набор??? Мислех, че е над 40-годишна...

На мен Тита не ми харесва с тази коса. Виждам само една огромна коса, а симпатичното момиче, което по принцип е, никакво го няма.

За Кристин и аз съм раздвоена. Беше ми много мъчно за това, което ѝ се е случило, докато не започнаха да излизат клипчета от дискотеки, на които се вижда как танцува, все едно нищо ѝ няма.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 18:33 от Sunflower92

# 2 557
  • София
Имаше доста критики към Кристин, че си купува скъпи дрехи, чанти, процедури с парите от даренията. Тя се опитваше да се оправдае, че били за реклама и всъщност подаръци, не била ги купувала с тези пари. Не знам на какво да вярвам, определено парадира с висок стандарт, което дразни хората, дарили средства за нея, много от тях вероятно далеч не са богати и нямат такива скъпи вещи.

# 2 558
Тото надали поддържа страницата на СкандаУ. Виждала съм негови постове във ФБ, не ми се вижда способен да пише така.

Аз лично от техния отказ и дългото им съобщение нищо не разбрах. Толкова объркан и неясен пост, какво са искали и как да изкарат, не знам, но седи обидно отвсякъде.

Иначе Лъчо го харесвам, а на Тото ютуб предаването му го гледам редовно, когато ме кефи госта - оставя гостите си да говорят, не става въпрос за личните му качества, поне не се бута толкова и не прекъсва, което много ме дразни принципно. С Маги Халваджиян ми хареса епизода много.

Кристин и аз не знам какво прави, факт е , че на много известни хора като нея, за да не използвам по-модната дума хаха, им пращат и предлагат много неща безплатно. Но някак наистина не седи добре такива неща да поства, пък уж.. просто изглежда странно. Не я съдя, тя си знае само, но като търсиш помощ трябва и да се държиш адекватно.

# 2 559
High end брандовете не изпращат PR пратки. Камо ли на световно неизвестната българка Кристин. Всеки сам може да си прави изводи. Не говорим само за скъпи парцалки, а за партита и дискотеки.
Sorry not sorry.

# 2 560
Therealsfw бяха отделили много време на историите около Кристин. Имаше благотворителни концерти и някаква непрозрачност на средствата. Пиша по спомен, но там е малко мътна. Ако въпросната твърди, че някои придобивкии са ѝ подарък - ок, но да не си мисли, че някой вярва, че е от самия бранд.

# 2 561
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ралица Паскалева, реклама за Пежо. Как да разбера откъде е блузката?

# 2 562
  • Sofia
Петканова,нещо ми е странна в лице...
Скрит текст:

# 2 563
Бети Уайт на 98

Весел живот си живее с водка и картофки .

Много е сладка .Heart Eyes

Драмата между Мери Кейт и Саркози продължава

Розалин Санчес без грим 
Красива  чаровница , Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 21:41 от alethea

# 2 564
  • Viena
Довечера тези симпатични младежи ще покоряват Космоса с SpaceX!

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 21:20 от janaa777

Общи условия

Активация на акаунт