Звездни компромати - месец Май'20

• 254 432
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 685
За Радина е важно, че токсичния Деян Донков я харесва така. Тя ума си е загубила заради този чичка.

Говорите така, сякаш сте им в дома и знаете.
Не бих казала, че той си пада само по кльощави. Имал е дори доста по-пищни гаджета.
И майка му, и сестра му са едри жени. В никакъв случай не бих си правила извода, че той има мания по анорексички и видиш ли й заключва хладилника.
Явно Радина така си се харесва.

Много прибързано се изказвате. Самата Радина това го е казвала, че Донков така я харесва, а и сега отново го прави, тагвайки Донков със сърчица под коментари, в които й пишат, че е слаба...

# 2 686
И тя, и Бритни влязоха във форма, но им се образуваха ужасни прасци, широки, мускулести. Правят ги да изглеждат набити.
Веднага взимам тялото и с ужасните прасци. Grinning

# 2 687
  • Sofia
Дори не е в килограмите и пролема, а в излъчването -  изглежда толкова меланхолична, без никакъв живец.

# 2 688
  • Пловдив
Колко са го закъсали Нова , че и с Аделина се разделят . Много я харесвах , жалко. Мисля че, можеха от друго място да съкратят ,а не от сутрешния блок.

# 2 689
  • На морето!
Гледам стори на ИринитУ, с малко храна ще изхранва много деца- техните 4 и още 2 момчета. Изглежда много весело, но като гледам децата, твърде недостатъчно.
Скрит текст:
В същото време, Вихра, която издаде книга как е изградила живота си наново, продължава да качва носталгични снимки от периода, когато като жена на Иван имаше гарантирана поява на екран и по списания
Скрит текст:

# 2 690
  • София
Колко са го закъсали Нова , че и с Аделина се разделят . Много я харесвах , жалко. Мисля че, можеха от друго място да съкратят ,а не от сутрешния блок.
Казаха ли нещо повече?

# 2 691
Казаха ли нещо повече?
Можеха нейния екранен партньор да премахнат отколкото самата Аделина. Адски неприятен човек е този ВИктор.

# 2 692
Завъртяха нещо, че неин избор било! И аз я харесвах, жалко!

# 2 693
И мен ме подразни, че Нова решиха да се разделят с Аделина, с Галя Щ. и с още няколко добри журналисти, а запазиха целия панел в На Кафе и снаха-Божкова, с техните напълно безсмислени роли от малкия екран.

# 2 694
  • Sofia
Като гледам правописа и изказа на Вихра ме е срам, че сме учили заедно в СУ.

# 2 695
  • София
Явно си е уговорено преместване на Аделина, щом още от понеделник се връща в БНТ. Там пък кой ще изхвърчи или имат свободно място?
Виктор се оказа оцеляващо човече.

# 2 696
По една случайност си бях в къщи, когато хванах края на сбогуването на Аделина и много се изненадах. Честно казано, ако изобщо гледах сутрешни блокове, гледах техния, точно заради Аделина.
Ако се връща в БНТ, няма лошо, успех ѝ желая.

# 2 697
По една случайност си бях в къщи, когато хванах края на сбогуването на Аделина и много се изненадах. Честно казано, ако изобщо гледах сутрешни блокове, гледах техния, точно заради Аделина.
Ако се връща в БНТ, няма лошо, успех ѝ желая.
https://www.dnes.bg/televizia/2020/05/29/adelina-radeva-napuska- … shta-v-bnt.451440

# 2 698
Вероятно е така, защото накрая каза: “Ще се виждаме отново”!

# 2 699
Домусчиеви явно не са добри шефове.
Ноооо Гала остава! Винаги! Дори Кремена Халваджиян махнаха! Евала Close

Общи условия

Активация на акаунт