Звездни компромати - месец Май'20

• 254 309
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Sofia
Мондьо на шеф готвач ли се прави?
Гледам го по нова тв с гост Радина Боршош,прави и бухти...

ААа,сега разбрах новата  концепция....рубриката му ще се казва вече "Вкусът на историите" и затова щял да приготвя на гостите си любимите им храни докато ги разпитва...

# 2 791
  • софия
Оскар Блатечки ми изглежда позаслабнал по бтв.

# 2 792
Много екстравагантно това фемили Халваджиян
Скрит текст:
Диляна Попова по бТВ. Според водещата- изключително красива.. а в случая е опърпана. И тия два кичура пак ли са модерни ??

# 2 793
Халваджияните са като семейство Адамс на Хелоуин парти.

# 2 794
Много е нежна Диляна Попова. Като капка вода е. Тя си е по-неглиже в живота, такъв ѝ е стила. На мен ми допада, че е различна. Това предаване не е ли повторение/старо или се бъркам нещо?

# 2 795
  • Sofia
Повторение е.

# 2 796
Ще си посипя главата с пепел, задето досега мислех Черната Злата за мъжоподобна. Какво нещо са селфитата!!!
Вчера я видях по централна бургаска улица. По - скоро ми я посочиха, иначе аз по никакъв начин нямаше да разпозная тази така известна "дама". Облечена в черен анцуг, предполагам официалния й. Беше спряла детска количка, за да бутне една лъжица в устата на момченце, загребвайки шумно от бурканче.
На живо е много фина и слаба, направо ми се видя с нежна структура. С много опъната прибрана коса. Много черна и с много гъсти и дълги мигли. Все едно е залепила черни гуми на клепачите си.
Средна хубост. Даже 1-2 степени под средната.
По бургаските улици съм виждала къде - къде по - красиви жени, макар че рядко минавам там.

# 2 797
  • където ми харесва
Антония имаше един период, в който за мен наистина беше хубава.

https://m.dir.bg/life/gallery/-10897492

# 2 798
Тъкмо щях и аз да напиша, че в периода с червената коса беше най-добре.
Междудругото с Бередин определено изглеждаше по-красива...но пък сега май е по-щастлива.

# 2 799
Не знам каква капка вода е Диляна, в случая е облечена като лека жена.

# 2 800
Скандалите около богатството на Кайли Дженър ме подсетха и за едно от видеата й в ИГ. Тест за търпение на Сторми. Дребната е много сладка, повтаряйки си “Търпение, търпение.”, докато чака мама да се върне.
https://www.instagram.com/tv/CAErDMyHnMO/?igshid=tii9z8cbgt8x

# 2 801
Скрит текст:
На мен тук ми харесва.

# 2 802
Тъкмо щях и аз да напиша, че в периода с червената коса беше най-добре.
Междудругото с Бередин определено изглеждаше по-красива...но пък сега май е по-щастлива.

Да, използваше добре парите му. Явно не е от тези, които успяват да изглеждат добре И със свити разходи.

# 2 803
Покрай Сторми се сетих- какво стана с Тавис Скот? Разшумя се около постоянната му, тя спечели последователи, мама Крис се завърши ангажимента по промоция на Астро тура и преди втората годинка на Сторми всичко замлъкна. Иначе Кайлито от уайфи стана сайдчик. Тези чернокожите и разширените им семейства ме убиват.

# 2 804
Травис си е ОК, прави музика, работата му с Найк е повече от успешна, качват доста клипчета и снимки с дребната. Скоро имаше рожден ден и доста сторита в ИГ.

Общи условия

Активация на акаунт